VAGA – Ljubavni horoskop za 2016.

Pogledajte šta očekuje horoskopski znak vaga u 2016. na polju ljubavi.

U novu 2016-u godinu ulazite sa vladarkom Venerom u znaku Strelca i bliskim zagrljajem sa Saturnom. Mislim da vam je samo ovaj podatak više nego dovoljan, jer će on obeležiti sve vaše odnose u nastupajućem periodu. Strelac je vaše polje pokreta i vi, umesto da poletite u svojim emotivnim relacijama suočavate se sa preprekom koja od vas traži sporost, odgovornost, promišljenost. Mnogo ćete voleti, to je sigurno, jer je Mesec u vašem znaku, ali ne treba zaboraviti da je tu i Mars u napetom aspektu sa Merkurom, pa ćete se, na žalost, mnogo i sukobljavati u komunikaciji sa važnim vam, voljenim, osobama.

Odmah u prvom delu januara eto vama odmah prilike da se zaljubite na brzinu i žestoko, sa sve jednom romantičnom i pomalo nerealnom konotacijom. U emotivnim vezama i brakovima stoji napetost, a neki stari problemi ponovo izbijaju u prvi plan.

U prvom delu februara je  potpuno promenljiva situacija na polju ljubavi i odnosa. Mnogo uspona i padova, pogotovo je prvi deo meseca obeležen ljubomorama, sumnjama, posesivnošću, sukobljavanjem u partnerskim odnosima. Slobodni će se zaljubiti u osobu za koju su apsolutno svesni da od nje ne mogu očekivati nikakvu sigurnost i čvrstinu u odnosu, ali to vam i neće biti toliko važno, obzirom da će vas strast i intenzitet samo gurati i tražiti – još.

U drugom delu februra i prvom delu marta Venera je u vašem polju ljubavi, neki emotivni odnosi će se na brzinu preporoditi i vi ćete sa malo više optimizma nastaviti putovanje kroz ovu godinu. Slobodnima je ovo period dobrog provoda, ako sada uđete u neki emotivni odnos, on ima predispozicije za trajnost, ali je pitanje da li ćete vi to želeti. Drugi deo marta i prvi deo aprila pokrenuće prvenstveno tajne veze i vezice. Mešaće se romantika i luda želja, i jako je teško da ćete moći da odolite ovom opojnom koktelu i ostanete verni odnosu u kome ste trenutno. Sa partnerom će u tom trenutku biti zategnuta situacija, što će vam samo davati opravdanje za ono što radite.

U drugom delu aprila svi vi koji ste „šarali i varali“ možete se suočiti sa nekom formom pojačane partnerove sumnje, pa čak i otkrivanja vaših mutnih radnji. I emotivne veze i brakovi proći će kroz jedan period turbulencije, pa kom obojci, kom opanci..U maju je  još jedan trenutak da želja i žudnja preuzmu primat u vašim aktivnostima, ali moram da priznam da će se i pored povremenih trzavica, svi partnerski odnosi oporaviti i ići jednim stabilnim tokom.

U junu i prvom delu jula biće aktuelna emotivna vezivanja preko poslovnih odnosa i preko prijatelja, društvenih mreža, izlazaka, zabave. Ceo avgust je obeležen tajnovitošću, one Vage koje su u partnerskim odnosima biće na velikoj klackalici – odnosi sa voljenom osobom su dosta loši, a vi skloni da se okrenete nekom drugom.

Situacija se drastično menja u prvoj polovini septembra, kada Jupiter i  Venera zajednički tranzitiraju kroz vaš znak. Sve emotivne relacije idu na bolje, mada se mora priznati da će neke tajne veze i dalje biti aktuelne i nastavljati se nesmanjenom žestinom. U ovom mesecu će slobodni prvi put biti u ozbiljnim razmišljanjima da se konačno smire i stabilizuju pored neke osobe. Kraj oktobra i prvi deo novembra obeležiće ulasci u brak i počeci zajedničkog života, i sve će u manjoj ili većoj meri funkcionisati dobro.

Međutim, za one u brakovima novembar i decembar donose jednu komplikovanu situaciju. U ovom periodu tenzije koje postoje mogu eskalirati i pojedini parovi će se odlučiti za odvajanje i prekid. Čuvajte odnose koji su vam bitni i sve najbolje vam želim u 2016-oj!

Pročitajte ljubavni horoskop i za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!