JARAC – Mesečni horoskop za JUL 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku JARAC, evo šta vas očekuje u JULU 2016.

Ljubav:

Stelijum planeta (Venera, Sunce I Merkur) u polju ozbiljnih emotivnih partnerstava, kao I mlad Mesec početkom jula u ovom polju, govore da je pred Jarčevima period kada može doći do velike obnove njihovih emotivnih veza I do mnogo jače povezanosti sa partnerom. No, budite uvereni da ovo neće biti baš potpuno lako putovanje ka cilju, biće tu povremeno I truckanja, što znači da vas u prvom delu meseca očekuju I neke sitnije rasprave sa voljenom osobom. Međutim, snaga vaše ličnosti je sada dovoljno velika da možete prepoznati kada je vreme da se u ovakvom tipu rasprava aktivirate, a kada je vreme da se povučete. Ne sumnjam da ćete uspeti da baš fino balansirate u svojim vezama I da ćete ih na taj način još dodatno stabilizovati.

Ovo je vreme kada su pojedini Jarčevi koji su u dužim emotivnim vezama, spremni da naprave I neki odlučujući korak napred I na drugačiji način definišu svoj odnos, tako da neće biti iznenađujuće ako se sada odlučite I na zajednički život ili brak. Sve u svemu – ni malo nije loše. Oni koji su slobodni definitivno će imati prilike za nova poznanstva, jer ćete biti društveni, okruženi ljudima, uvek na nekim zabavnim mestima I sigurno je da ćete privlačiti pažnju suprotnog pola. Neki od vas će u drugom delu jula poželeti I da obnove jedan kontakt, što će vam I poći za rukom.

Posao:

Nezaposleni Jarčevi bi već tokom prve dekade jula mogli da ostvare jedan značajan kontakt koji bi Ih I doveo do zaposlenja koje traže. Nemojte se libiti I da se pozovete na neke kontakte ili pokrenete neke veze od ranije. Naglašeno polje partnera I saradnika u prvom delu jula govori o tome da biste sada mogli da ostvarite I neka značajnija partnerstva od kojih biste videli lepu finansijsku korist. One saradnje koje već funkcionišu će povremeno biti pod pritiskom, jer je neophodno da se dosta toga u vašem dogovoru promeni.

Istina je da će dolaziti do nekih napetih situacija I sa onima sa kojima najbliže sarađujete, pa bi bilo dobro da em sačuvate hladnu glavu, em u svakom trenutku imate na pameti svoj interes. Lako je razdružiti se, problem je naći adekvatnog partnera za dogovor. U drugom delu jula dosta toga se rešava, napetost nestaje I dogovori će uglavnom funkcionisati bez većih problema. Ovo je I period koji je odličan za sve ono što je vezano za finansije, a tada ćete moći da naplatite I neka veća zaostala potraživanja.

Zdravlje:

Zdravstveni segment je nešto lošije postavljen u prvom delu jula, kada bi najviše hronični bolesnici trebali da povedu više računa o sebi. Ostatak meseca je povoljan, samo se potrudite da nađete dovoljno vremena za svoje opuštanje I odmor, jer vam je to I na dalje neophodno.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!