STRELAC – Mesečni horoskop za JUL 2016.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku STRELAC, evo šta vas očekuje u JULU 2016.

Ljubav:

Prva dekada jula je dosta turbulentna u vašim emotivnim relacijama. I vi I emotivni partner ste u jednoj strasnoj I burnoj fazi, kada je dovoljno samo malo da bi došlo do nekih neprijatnih situacija, koje lako mogu biti povezane sa posesivnošću, tenzijom, ljubomorom. Moguće je I da ste oboje dosta toga skupljali u sebi u prethodnom periodu I sada ćete eksplodirati I na najmanju sitnicu. No, bitno je da ovo neće ostaviti trajne posledice po vašu vezu, ali će vam svakako u tim trenucima doneti nemir I nestabilnost.

Ostatak meseca je za parove jako pozitivan, naročito ako ste planirali sa voljenom osobom zajednički odmor I putovanje ka nekoj daljoj destinaciji. Ovo će u potpunosti osvežiti vašu vezu, a pojedini će čak moći da se okrenu razmišljanjima I planovima o budućnosti I jačem definisanju vašeg odnosa.

Slobodni Strelčevi verovatno smatraju da njihova samoća već predugo traje. Problem je što će se u prvoj dekadi otvarati samo mogućnosti za prolazne kontakte, koji će najpre ličiti na seksualne afere ili odnose “za jednu noć”. Ovo definitivno nije ono što priželjkujete, pa ako ste spremni da sačekate još malo na “ono pravo”, onda budite strpljivi, jer u drugom delu jula imate šanse baš za to. U ovom periodu se mogu obnoviti I neke pokidane veze, a svakako imate priliku da uplovite u srećne I mirne ljubavne vode.

Posao:

U prvoj polovini jula ćete najviše biti fokusirani na finansijski I materijalni deo. Verovatno postoje problemi sa naplatom potraživanja, pa nikako da uspete da nakupite dovoljno sredstava koja su vam potrebna za proširenje poslovanja. Takođe – poslovni saradnici mogu zahtevati neke promene u dogovoru, što vama nikako neće ići na ruku. Vi ćete se čvrsto držati onoga što ste ugovorili I nećete želeti da odstupite niti jedan korak. Poslovne saradnje mogu biti malo pod tenzijom I napetošću, ali biste trebali da relativno brzo dođete do kompromisnog rešenja.

Ostatak meseca je znatno bolji, odgovara vam podsticajna energija planeta u znaku Lava, a tada je vreme da se pokrenete I privedete kraju I neke planove vezane za saradnje sa strancima. Ovo je period kada možete krenuti sa realizacijom onoga što ste sebi dali u zadatak mesecima unazad, I uložiti novac u neke dosta isplative projekte. Osećate da ste pri kraju nekih teškoća I definitivno ste u pravu, samo budite I na dalje istrajni I ne odustajte!

Zdravlje:

Neki zdravstveni problemi se mogu ponavljati, naročito u prvom delu meseca, a tada je vreme da I hronični bolesnici više obrate pažnju na sebe. Drugi deo jula je dosta bolji, vreme je da uradite nešto za sebe što već duže odlažete – da odete na redovnu kontrolu kod lekara, da počnete da praktikujete više fizičkih aktivnosti ili da napravite drugačiji program ishrane.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!