Cowboy Copper – Trendy boja kose za jesen

Cowboy Copper trendy boja kose za jesen
1st photo Instagram/kreationsbykallie 2nd photo Instagram/alex.mercedesss

Cowboy Copper trend u boji kose brzo je postao jedan od najpoželjnijih stilova ove sezone. Sa svojim toplim, rustičnim nijansama i prirodnim sjajem, ova boja je savršen izbor za sve koji žele da prigrle jesenji duh. Ali šta tačno čini ovu nijansu posebnom i zašto postaje sve popularnija?

Šta je Cowboy Copper?

Cowboy Copper je kombinacija toplih braon, bakarnih i karamel tonova. Za razliku od uobičajenih jarkih bakarnih ili kestenjastih nijansi, ova boja je suptilnija i deluje prirodnije, pružajući efekt osunčanosti. Upravo zbog svoje mekoće i sofisticiranosti, idealan je izbor za prelaz iz letnjih u jesenje mesece.

View this post on Instagram

A post shared by Kallie Stipanovich (@kreationsbykallie)

Za koga je ova boja?

Ova boja kose odgovara gotovo svim tonovima kože, posebno zbog svoje mogućnosti prilagođavanja. Tamnije varijante sa dubljim bakarnim nijansama izgledaju predivno na osobama sa toplijim i maslinastim tenom, dok svetliji tonovi sa zlatnim akcentima osvetljavaju ten i dodaju dozu svežine svetlijim tipovima kože. Takođe, Cowboy Copper je sjajan izbor za one koji žele promenu, ali ne previše dramatičnu.

Kako se postiže Cowboy Copper?

Postizanje ovog trenda zahteva veštinu profesionalnog frizera, jer je ključno pravilno izbalansirati toplinu i dubinu tonova. Najčešće se koristi tehnika balayage ili ombre kako bi se stvorili suptilni prelazi i prirodan izgled. Ukoliko imate tamniju kosu, preporučuje se prvo blago posvetljavanje kako bi se boja postavila ravnomerno. Za plavuše, dovoljno je dodati bogate bakarne i karamel nijanse kako bi se postigao željeni efekat.

Održavanje Cowboy Copper boje

Održavanje bakarnih nijansi može biti izazov, jer se one brže ispiraju u poređenju sa drugim bojama. Redovno korišćenje proizvoda za očuvanje boje, poput šampona bez sulfata i maski koje hrane kosu, ključni su za dugotrajnost sjaja i intenziteta boje. Preporučuje se i korišćenje proizvoda za zaštitu od toplote kako bi se sprečilo isušivanje i gubitak pigmenta prilikom stilizovanja.

Cowboy Copper trend idealan za jesen

Jesen je vreme kada tražimo toplije, drvenaste tonove i tonove blage sunčeve svetlosti. Cowboy Copper upravo to i nudi: spoj topline i prirodnosti sa dozom sofisticiranosti. Ova boja je odličan izbor za sve koji žele da unesu promenu u svoj izgled bez previše rizika i koji žele da zrače energijom i toplinom tokom hladnijih meseci.

Cowboy Copper nije samo prolazni trend; on je savršen balans između prirodnog i upečatljivog, toplog i osvežavajućeg. Sa ovom bojom, vaša kosa će izgledati bogato i sjajno. Ako razmišljate o promeni boje kose ove sezone, Cowboy Copper je definitivno nijansa koju bi trebalo da uzmete u obzir.

Pogledajte i: Shag Cut je trendy frizura jeseni!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!