Blizanci – Mesečni horoskop za maj 2015.

Ljubav

Venera vaš znak napušta tek 7.maja, pa vam je prva nedelja maja još uvek u znaku zadovoljstva, lepršavih ljubavnih susreta. Romantične ljubavi, senzualnost u vezama je još uvek Venera daruje vaš znak. Nakon prve nedelje ona prelazi u sledeći znak, a to je vodeni znak Raka. Vas i dalje obuzimaju ista osećanja, čak postajete više vezani za partnera (ako ste u vezi). Usamljeni će težiti stabilnoj, čvrstoj vezi.

Mars će ući u vaš znak od 11.maja i ovo je podizanje vaše energije u top formu na svim poljima. Moguće da ćeš nastupiti naglo u odnosu na druge. Burnije akcije, a želje stavljene pod “hitno” nastupiće tokom tog perioda. Temperamentniji ste nego obično, ali i uznemireni do 21.maja dok Sunce bude vama lično bilo iza leđa (12.kuća).

Kada nakon 21-maja Sunce bude obasjalo vaš znak eto vas na pozornici života ispunjeni pažnjom. Tada možete biti fokusirani na ono što želite, kada želite i koliko želite. Ne zaboravite da vaš vladar (Merkur) ide unazad (od 18.maja) pa se opet susrećemo sa životnim problemom da nam sudbina nešto podari, a drugo oduzme. Sa retrogradnim Merkurom možete očekivati neočeivane prepreke, budite spremni na odlaganja, iznenađenja tamo gde mislite da sve ide lagano i kako treba.

Fokusirajte se na svoje misli jer možete partneru reći nešto pogrešno i što može da izazove buru i niz loših događaja. Neki od vas će imati pravne probleme sa partnerom ili zbog njega/nje. Poradite na sebi, nađite rešenja u tišini jer se Mlad Mesec dešava u znaku Bika u isto vreme kada i vaš vladar kreće unazad. Morate biti svesni da svaka unutrašnja akcija može da donese određenu reakciju, a da to nema veze sa onim da li ćete vi biti u pravu i pobediti partnera ili ne.

Posao

Vaš vladar Merkur će ući u vaš znak od 1.maja i ići će direktnim hodom do 18.maja kada će napraviti zaokret i krenuti unatraške (unazad) da bi u tom hodu bio do 11.juna kada kreće ponovo napred, a onda ćete se “družiti “ sa njim do 8.jula kada napuđta vaš znak. Dakle, u Blizancima će provesti 8 nedelja umesto 3 do 4 koliko provodi u jednom znaku.

Ovo je period komunikacije, analize, papirologije, zastoja u istim kada bude išao unazad, da bi ponovo krenuo pravim putem nakon obnove i regulisanja svega prošlog. Morate samo biti svesni da ne pravite dugoročne planove (posebno tokom retrogradnog hoda Merkura od 18.maja do 11.juna). Budite otvoreni za promene koje se pojavljuju nenadano. Jupiter će vas na početku meseca lepo gledati, tako da sve što je vezano za školu, studije, obrazovanje, putovanja, inostranstvo, posao, dokumenta rešite na pravi način.

Zdravlje

Dinamični i aktivni Mars biće gost u vašoj kući nakon 11.maja i doneće vam obilje energije. Pazite na polje zdravlja nakon 18.maja. Mogući su problemi sa nogama i rukama, motorikom, ravnotežom.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

———————————
Mesečni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!