Lav – Mesečni horoskop za maj 2015.

Ljubav

U maju ste na sve drugo skoncentrisani osim na ljubav. Prioritet ste dali nekim drugim stvarima i obavezama. Na početku meseca fokusiranost na polje kuće, doma porodice (Pun Mesec u 4.kući). Završavate sve što se nametalo kao obaveza u tom polju. Neke porodične relacije poprimaju nov i drugačiji oblik. Mnogi od vas će pokenuti pitanje selidbe, nekretnina, rešavanje porodičnih ostavština.

Moguće su nesuglasice sa nekim članovima porodice ili familije. Vaša nežna i romantična strana je skrivena od drugih tokom ovog perioda (Venera u 12.kući od 7.maja). Emotivna osećanja ćete držati u sebi uglavnom, a moguće je da ćete nekadašnja pitanja i probleme rešavati sa postojećim partnerom. Ovo i jeste dobro vreme da se kaže šta je bilo, šta je to dovelo do sadašnje situacije.

Pazite da ne preterujete u zahtevima za onim što je bilo.Saturn koji je vladar vašeg polja ozbiljnih partnerstva i braka ide retro u polju ljubavi, a pritom se ne razume sa Merkurom i Marsom. Mogući pogrešni zaključci, greške u komunikaciji, neslaganje, ali ne zarad trenutnih problema. Možete pomisliti “pa gde je taj “srećnik” Jupiter? gde je ona sreća koju očekujem?” Hmmm… daa… “gde je?” Saturn nam ne da sve dok se ne istroše sve loše nade, prazna obećanja. Ne da vam, jer vas čuva od daljih razočarenja.

Posao

Nije vam budućnost u ovom sektoru jasna, jer sve zavisi od vas, a vi ste uglavnom nesigurni na ovom sektoru. Prva polovina maja je dobro postavljena za rutinu na polju posla. Svakako dam orate da uložite dodatne napore da završite svakodnevne obaveze. Vezanost za određene grupe, ali i problemi u njima mogu biti deo majske priče u polju posla.

Iako se Merkur pokreće unazad 18.maja, na vaš znak će lepo gledati, pa možete još jednom pregledati svoje potrebe, želje i mogućnosti. U istom danu se vas pokreće Mlad Mesec u vašem polju karijere, statusa, ciljeva pa će vam pomoći da se na pravi način fokusirate i usmerite na prave ciljeve. Odluke će možda čekati još mesec dana, ali je bitno das u vama neke stvari sada jasnije i formiraće vam se odlučniji stav. Bitno je da poslušate sebe i ono što osećate da je ispravno.

Zdravlje

Dobra energija tokom maja i u duhovnom i u fizičkom smislu. Ipak, pazite se neočekivanih problema na zdravstvenom polju. Ti problemi mogu biti vezani za već postojeće.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

———————————
Mesečni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!