BLIZANCI – nedeljni horoskop od 23. do 29.03.2015.

Tokom ove sedmice se trudite da izbegnete žitarice i jaku kafu. Pokušajte da ostavite cigarete.

Ljubav

Vi ste više za flert, za fizički kontakt, dok emotivnost nešto nije pruivlačna. Kao da bi vas neka osoba smarala stalnim svojim prisustvom. Položaj retrogradnog Saturna u 7.polju, polju partnerstva verovatno će staviti na ispitivanje harmoniju u emotivnim i bračnim odnosima. Satri problemi ponovo kucaju na vaša vrata u ovom sektoru. Ipak pozitivan uticaj Jupitera preko Saturna sprečava da se neke situacije otrgnu kontroli.

Posao

Posla će biti, a vi ćete imati problem da dostignete rokove. Pošto ste skloni prečicama možete da napravite sebi problem, pa se uzdržavajte od toga. Sunce je u vašoj 11. kući pa su planovi ostvarljivi, a trudićete se da sve uradite po određenim normama. Jupiter će lepo gledati Sunce pa možete da dostignete neke golove kojima ste težili izvesno vreme. Sve ono što je rutina postaje vam dosadno.

Novac

Koliko god posla imali, polje novca nije baš najsjajnije postavljeno. Možda ćete morati i da pozajmljujete novac jer ste imali troškove. Preterali ste, a može se desiti i da se dodatno zadužite.

Zdravlje

Saturn oponira vaš znak pa se mogu javiti problemi sa respiratornim traktom. Ne uzimajte ovo zdravo za gotovo vć idete hitno kod lekara. Potrebna vam je adekvatna terapija. Šetajte.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

Pogledajte i:

Detaljni mesečni horoskop za mart 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

error: Content is protected !!