BLIZANCI – nedeljni horoskop od 30.03. do 05.04.

Za vas prava zakuska pikantni namazi, sirevi, peciva… Neka vam se na meniju nađe i razno povrće.

Ljubav

Slobodni će biti u potrazi za emotivnim partnerom, ali sreća neće stajati na njihovoj strani. Moguće da ćete nedelju provesti čekajući odgovor od jedne interesantne osobe. Ali teško da će odgovor dobiti. I oni koji su u vezi ili braku mogu da imaju neobičnu sedmicu. Neki trenuci mogu biti jaki, strasni, dok drugi mogu da imaju nesporazume koje neće moći lako da reše. Nemojte sve ovo olako da shvatite. Zbog neke sitnice možete da imate problema sa voljenom osobom.

Posao

Pritisak je prisutan na ovom polju. Neki od vas tada dobiju više motivacije, dok se drugi zablokiraju. Jurićete za vremenom i rokovima. Kašnjenje je neminovno jer vas stiže nagomilan posao. Svesni ste da ste sami krivi, ali pokušavate da se izvučite iz bezizlazne situacije okrivljujući nekog drugog. Prva dva dana su povoljna za putovanja, kontakte, firme koje se bave prezentacijom. Već od sredine nedelje (sreda) imate dobre šanse da pokrenete neke poslove koje već izvesno vreme planirate. Zgrabite sve šanse koje vam se nude.

Novac

Polje novca nije loše postavljeno tokom ove sedmice. Dobro upravljate sa finansijama pa možete sebe ili porodicu da častite.

Zdravlje

Hronični bolesnici mogu da imaju problema tokom ove sedmice. Nemojte zdravstvene probleme da rešavate na svoju ruku već posetite lekara. Komplikacije mogu imati stariji predstavnici ovog znaka.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

Pročitajte i:

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

error: Content is protected !!