DEVICA – Mesečni horoskop za oktobar 2015.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku DEVICA, evo šta vas očekuje u oktobru 2015.

Ljubav:

Tu nema nešto posebno da se priča – zbog stelijuma planeta u vašem znaku, naročito od ulaska Venere krajem prve dekade meseca, bićete itekako privlačni i zanimljivi suprotnom polu. Vrlo brzo ćete shvatiti i početi da koristite prednosti koje vam ovakve pozicije daju. Okružićete sebe ljudima koji su vam zanimljivi i koji će se na neki način takmičiti i boriti za vašu naklonost. Sad, koliko ćete biti mudri u svojim izborima i odabiru partnera, to je već pitanje.

Ne može da se ospori da vi u ovom trenutku zaista ne znate šta želite po pitanju ljubavi, bitno vam je da se provedete dobro i da uživate u životu, nadajući se da će se nešto samo od sebe desiti i doneti vam osobu sa kojom možete da budete srećni. Čini mi se da mnogi od vas još uvek nisu spremni na nešto obavezujuće. Moguće je da će vam ova razmišljanja poremetiti druga polovina meseca, kada vam ide jedna zaista izuzetna prilika i osoba koja se pored vas može zadržati.

U dužim emotivnim vezama baš taj drugi deo meseca može doneti suštinsku potrebu da svoje odnose ozvaničite ili da ih dignete na viši nivo. No, pre toga ćete trebati da prođete kroz neke situacije koje pojedinim parovima mogu dosta teško pasti. Ovo može biti odvojenost, zahlađenje odnosa ili treća osoba koja se meša u vašu vezu. Što se Devica u brakovima tiče, računajte da vam je prvi deo oktobra dosta naporan i da će biti teško održavati skladne odnose.

Moguće je da će vas finansijski problemi suviše okupirati i unositi nemir i razdražljivost. Sve se može srediti sa malo više volje.

Posao:

Moj je život borba neprestana – verovatno će ovo itekako prolaziti Devicama kroz glavu tokom prve polovine ovog meseca. Odugovlačenje I pritisci vezani za posao, a nekako će vas najviše “boleti” taj finansijski momenat, jer se isplate prolongiraju, kasne ili su umanjene. Neki već ugovoreni poslovi za koje ste postavili solidnu osnovu mogu vam se izmaknuti ispred nosa ili ćete se kroz njih suočiti sa odlaganjima.

Sve do polovine oktobra I vi lično imate problem u komunikaciji sa saradnicima, u dogovorima, u ostvarivanju planova I trebaće vremena da se vratite na pravi kolosek. Međutim, ne može se osporiti da se situacija od drugog dela ovog perioda zaista okreće u vašu korist. Podrška od strane partnera jača, a tada će biti moguće čak I pokrenuti jednu jaku saradnju ili dobiti podršku od osobe koja je spremna da finansijski ili intelektualno stane iza vas.

Čuvena konjukcija Jupitera I Venere baš u vašem znaku donosi velike poslove, donosi saradnje sa strancima, donosi onaj momenat kada shvatite da vas je nebo konačno pogledalo. Situacije se okreću u vašu korist u poslednjem trenutku.

Zdravlje:

Obzirom na transit Marsa kroz vaš znak sigurno je da ćete imati više energije nego inače, ali ne treba zanemariti da on vuče I potencijal za stres I nervozu koji vašem osetljivom stomaku neće ni malo prijati. Doduše, samo je prvi deo meseca postavljen komplikovanije, već posle toga se ide ka mentalnom I fizičkom oporavku.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

———————————
Mesečni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!