JARAC – Mesečni horoskop za oktobar 2015.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku JARAC, evo šta vas očekuje u oktobru 2015.

Ljubav:

Još uvek ćete u prvom delu ovog meseca vući nesklad koji je započeo izrazitije da se oseća u septembru. Prvo bih se osvrnula na one u braku, gde će pojedini Jarčevi početi da gube nadu da sa partnerom mogu razrešiti komplikovane situacije. Ako već ne možete da sednete I dogovorite se, makar oboje izbegnite situacije gde ćete kroz manipulaciju pokušavati da okrenete vodu na svoju vodenicu. To će vas samo dublje uvući u vrtlog laži, obmanjivanja, proračunatosti.

I za vas I za one u dužim emotivnim vezama možda bi pre preporuka bila da se odvojite na par dana, da sami sa sobom razmislite I onda polovinom meseca opet pokušate da se vratite jedno drugom, kada se strasti smire I kada se bude moglo razumnije razmišljati. Shvatili ste iz ovoga što sam napisala da I onima koji su u emotivnim vezama ruže neće cvetati u prvom delu meseca. Očigledno je da postoji veliki teren za nesporazume I da će vama I voljenoj osobi biti komplikovano da iz svega ovoga izađete bez problema.

Ako sebi I dragom biću date šansu, drugi deo meseca vas može vratiti jedno drugom I ponovo probuditi osećaj sklada I emotivnu povezanost. Što se slobodnih Jarčeva tiče, oni itekako mogu upasti u nečiju slatku zamku. Ili pak takvu istu mogu postaviti nekom drugom. Poenta je da će se u prvom delu meseca otvoriti mogućnosti za nešto novo, ali shvatite da će to, osim početka koji može biti bajkovit, biti jedna prilično naporna priča u kojoj će vam trebati svo vaše strpljenje da biste istrajali.

Ako ste već u potrazi za ljubavlju, bacite se u osvajanje od drugog dela oktobra jer one osobe sa kojima pokrenete emotivnu vezu vrede truda.

Posao:

U ovaj mesec ulazite sa jednom neizvesnošću što se poslova tiče. Svesni ste da se dosta toga nakupilo što bi trebalo rešiti, ali u ovom trenutku ne vidite jasno šta trebate uraditi niti imate dobre planove. Dosta toga se može izjaloviti na prilično neočekivan ili čudan način, pa nije ni čudo što će pojedini Jarčevi povremeno misliti da ih je samo nebo ureklo I da iz tog razloga ne mogu ništa konkretnije da urade.

Naravno da nije to, ovo što se dešava je samo posledica nakupljenih grešaka I pogrešnih poteza iz prethodnog perioda koji su morali da dođu na naplatu, kad tad. Jeste da će dosta toga ići “na mišiće” ali više je nego sigurno da ćete uz vašu čuvenu upornost I strpljivost uspeti da preokrenete situaciju I sačekate neke povoljnije okolnosti koje idu u drugom delu oktobra.

E baš taj drugi deo ovog meseca pripadnicima ovog znaka daje mogućnost saradnje sa strancima, daje mogućnost jednog pravog udruživanja koje će biti dosta finansijski isplativo, a isto tako daje mogućnost da ono što je “blokiralo” sada konačno krene. Ovo je mesec kada se može promeniti posao, kada se može popeti jedan stepenik više na hijerarhijskoj lestvici, kada nezaposleni mogu pronaći nešto za sebe.

Zdravlje:

Ovog meseca zdravstvene prilike ne idu u vašu korist. Psihičko I fizičko opterećenje može rezultovati vraćanjem hroničnih bolesti, padom imuniteta ili većim problemima u stomačnom delu. Da biste se rasteretili I olakšali sebi, prijaće vam fizička aktivnost ili makar što više šetnji.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

———————————
Mesečni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!