DEVICA – nedeljni horoskop od 30.03. do 05.04.

Moguće da ćete da pokušate da eksperimentišete sa hranom tokom ove sedmice. Pazite da ne preterate u izboru namernica koje vam u suštini ne prijaju. Nervoza može učiniti da jedete više nego što je to uobičajno.

Ljubav

Većini Devica biće zabavno na početku sedmice, posebno ako ne vide sebe u nekoj ozbiljnoj ljubavnoj priči. Oni koji su željni “držanja za ruke” mogu da imaju situacije gde će biti pogrešno shvaćeni od strane potencijalnih partnera. Bračni imaju manje nesuglasice. Druga polovina nedelje je dobra za Device koje planiraju da postanu roditelji. Ako ništa drugo, makar će na tu temu ozbiljno razgovarati sa partnerom.

Posao

Većina vas će obavljati rutinski svoje obaveze, dok pojedini će pokušati da izađu iz ustaljenog koloseka. Sreda i četvrtak su dobri za realizaciju nekih priča ako je udeo veća suma novca. Poslovni ljudi će prezentovati svoje ideje na pravi način. Trgovina i proizvodnja će za Device koje se bave tim poslom biti jako dobro postavljeni jer im se nude šanse za proširenjem. Ostali će završavati svoje ustaljene obaveze. U suštini će biti zadovoljni.

Novac

Imaćete dodatne prilive novca. Biće i troškova ali uglavnom na svoja zadovoljstva. Pokušajte da uštedite.

Zdravlje

U ovoj nedelji polje zdravlja je dobro postavljeno. Možete paziti na eventualne prehlade i virusne infekcije.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

Pročitajte i:

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

error: Content is protected !!