Mesečni horoskop za APRIL 2024.

Mesečni se piše za malo duži period i daje nam odgovore na pitanje šta će se dešavati u okviru mesec dana.

Dok se proleće lagano odmotava pred nama i poziva nas da zakoračimo u boje i mirise okupane suncem, planete igraju svoj ples – u april ulazimo sa Suncem i Merkurom u znaku Ovna, Jupiterom i Uranom u znaku Bika. Mesec je u znaku Strelca, Pluton u znaku Vodolije. U znak Riba se smestilo društvance sačinjeno od Marsa, Saturna, Venere i Neptuna. Baš ovaj stelijum planeta u Ribama ukazuje na velike promene u raspoloženjima, neizvesnost i pojačanu osetljivost kojima smo toliko podložni u poslednje vreme.

Prvog aprila – Merkur u znaku Ovna kreće retrogradnim hodom. Ne, nije „aprililili“ i nije prvoaprilska šala – narednih 25 dana bićemo skloni da se sapletemo na rečima, u komunikaciji, kasnićemo, menjati planove, biti u fazonu nesporazuma, imati probleme sa informacijama, vezama i u saobraćaju. Ovo nije dobar period da se zaletimo u dogovorima, u kupovini, u saobraćaju ili na rečima – sada je vreme u kojem važi „tri puta meri, jednom seci“. No, s druge strane gledano – bićemo u prilici da ostvarimo nešto što smo propustili, da pronađemo nešto što smo izgubili, da dobijemo još jednu šansu u nekim situacijama, da obnovimo neke kontakte koji su prekinuti. Ovo je takođe period kada informacije koje su nam bile nedostupne ili sakrivene izlaze na površinu. Bar što se Merkura tiče – april obećava igranku bez prestanka – onu u kojoj će nam u nekim trenucima biti ludo zabavno, a u drugim ćemo želeti iz kože da iskočimo od nervoze.

5-og aprila Venera iz znaka Riba prelazi u znak Ovna, gde će boraviti do 29-og. U emotivnom smislu – imaćemo potrebu da osvajamo…a i nas će osvajati! Strasti se lako bude, zaljubljuje se u treptaju oka. Sve u fazonu „zaljubim se pet-šest puta u roku od tri minuta“. I u partnerskim odnosima će biti povišenih energija i sklonosti ka raspravama – no, vatra rasprava se lako zameni vatrom strasti. Prava planeta za buđenje u svakom smislu! I u poslovno finansijskom smislu nam sledi pokretanje – tu su novi načini zarade, novi poslovni angažmani, ideje koje sada možemo materijalizovati.

8-og aprila nas čeka mlad Mesec i totalno pomračenje Sunca u znaku Ovna, znaku koji predstavlja nove početke – pred nama je period velikih promena – nešto mora da se „pomrači“, ugasi – da bi se rodilo nešto novo. Neko mora da ode, da bi došao neko drugi. Završetak i početak idu ruku pod ruku. Ne zaboravite da je pomračenje okidač za događaje – koji ne moraju nastupiti brzo, već u narednih šest meseci.

U periodu od 5-og do 12-og aprila Mars i Saturn će biti u konjunkciji u znaku Riba – dve malefične planete jedna uz drugu – Mars koji pokušava da nagazi gas….i Saturn koji drži kočnicu. Nisu ovo jednostavni dani, možemo se osećati pod velikim pritiskom okolnosti (ili drugih ljudi), možemo se suočiti sa neprijatnim situacijama, porazima, lomovima.

19-og aprila Sunce prelazi u znak Bika i počinje vladavina ovog znaka. Jer, vreme je za više uživanja – u suncu, u hrani, u opuštenosti, u svim životnim zadovoljstvima.

24-og imamo pun Mesec u znaku Škorpije – emotivno, mentalno i fizički dosta naporni dani, isključivost, ljubomora, tvrdoglavost, posesivnost.

Poslednjeg dana aprila Mars iz znaka Riba prelazi u znak Ovna. Vreme je za buđenje. Srećno!!!!!

Mesečni horoskop za znak ovan

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili zauzeti pripadnik ovog znaka – tokom aprila možete obnoviti neki kontakt koji će biti najpre seksualne prirode. Neko vreme ćete verovatno pokušavati da podignete ručnu kočnicu i iskulirate – ali obzirom da iskušenje može biti prejako….a vaša volja preslaba – razvoj situacije može da ode u pravcu konkretizacije. Ukoliko od ove obnove očekujete neko posebno emotivno zadovoljstvo – od tog posla ništa nema, mnogo je više izvesno da ćete se brzo pokajati. No. Ako ostavimo po strani ove obnove – slobodni Ovnovi će tokom celog meseca biti pod „opsadom“ udvarača/udvaračica. Očekujte mnogo flertovanja, strasti i zabave sa suprotnim polom. A zauzeti – umećete da isprovocirate drago vam biće, ali je malo verovatno da će vam partner ostati dužan. Kombinacija strasti, energije…pa i rasprava.

Posao

Prepreke u komunikaciji i u dogovorima, nesporazumi i problemi administrativne i papirološke prirode mogu obeležiti veći deo ovog meseca. Ukoliko ne budete suviše impulsivni i nestrpljivi i ukoliko budete umeli da učite na prošlim greškama, ali i iskustvima – ovo će biti dobar mesec što se rezultata tiče. Dobar je period da potpišete značajan ugovor ili pokrenete saradnju – ali samo ako proces dogovora traje već neko vreme i istrpeo je do sada više promena i različitih faza. Zaraditi hoćete, mentalno se umoriti hoćete.

Zdravlje

Možda delujete kao da ste od čelika, ali to je samo površinski „premaz“. Suštinski – prilično ste i fizički i mentalno iscrpljeni i trebali biste da više vremena odvojite za sebe, odmor, opuštanje.

Mesečni horoskop za znak bik

Ljubav

Prva polovina meseca će biti nešto zahtevnija u partnerskim odnosima – vi ćete biti preopterećeni, možda i nervozniji nego inače a voljena osoba dosta okupirana obavezama. Biće momenata u kojima će komunikacija ići teže, momenata kada ćete se razmimoilaziti u razmišljanjima – a moguće je da nećete baš uvek imati dovoljno vremena jedno za drugo. Drugi deo aprila je već opušteniji, kod oboje postoji više motiva i inspiracije, više strasti i uživanja, ali i više bliskosti. Oko punog Meseca u znaku Škorpije i vašem partnerskom polju u nekim partnerskim odnosima može doći do pojačanog nivoa ljubomore, ali će zato biti i onih parova koji će baš ovo vreme iskoristiti da naprave neke značajne korake. Slobodni – april je dobar za uživanje i zabavu, odnosi pokrenuti u ovom periodu mogu vremenom postati ozbiljni.

Posao

U većem delu meseca će finansijski segment biti ono što vas okupira I mesto gde ulažete najviše energije. Promenljive finansijske situacije vam mogu povremeno zadavati glavobolju – očekujte više stabilnosti tek pred kraj aprila. Poslovno – I pored manjih zastoja u komunikaciji sa saradnicima, odlaganja nekih planova ili dogovora – ovo će biti dosta miran mesec za vas. Mogućnost za neke konkretnije promene očekujte u drugom delu aprila. Strpljenje će vam se isplatiti.

Zdravlje

Ovo je dosta stabilan period u zdravstvenom smislu. Eventualno biste mogli imati češće glavobolje ili povremene alergijske tegobe.

Mesečni horoskop za znak blizanci

Ljubav

Komunikacija sa voljenom osobom može biti obojena nestrpljivošću i vašim promenljivim raspoloženjima. Ukoliko je za ovakvo vaše stanje zaslužno to što ste pod pojačanim pritiskom kroz posao ili kroz porodicu – pokušajte da ne prenosite nervozu u partnerski odnos. Ako pak smatrate da je partner jednim delom kriv za to kako se osećate – onda bi bilo dobro da sednete i porazgovarate. Dobar je trenutak da kažete sve ono što vam je na duši i što vas opterećuje. Takođe, mogli biste da razmislite da li ste i vi doprineli problemu. Drugi deo aprila donosi vam lepe zajedničke trenutke i više radosti. Slobodni Blizanci – Venera je tokom ovog meseca na vašoj strani – vaš društveni život se poboljšava, lako se sklapaju nova poznanstva, kontakti, lako se flertuje. A možete i susresti nekog koga dugo želite da vidite.

Posao

Dosta zahtevan poslovni mesec, pogotovo njegova prva polovina – moguće je više nesporazuma u komunikaciji sa šefovima I saradnicima, a I vi možete biti nefokusirani. Ovo je period kada se pred vas postavljaju kompleksni I ozbiljni zadaci, kada se od vas očekuje odgovornost I pravi rezultati. Prilagodite se trenutnom poslovnom tempu, organizujte se na najbolji način – sve je izvodljivo, pogotovo ako pokažete prilagodljivost, strpljivost. Zaslužene nagrade stižu u drugom delu meseca.

Zdravlje

Pojačan umor I nivo stresa. Bićete podložni problemima sa respiratornim organima – pogotovo alergijama.

Mesečni horoskop za znak rak

Ljubav

Iako je odnos između voljene osobe I vas u stabilnoj fazi tokom celog aprila – ovo ne znači da ćete moći da se opustite I uživate. Dosta teškoća možete imati kroz komunikaciju – vaša promenljiva raspoloženja će izbijati kroz impulsivnost, nestrpljivost I razdražljivost – pa će biti momenata u kojima ćete “lomiti koplja” I biti na granici rasprave. Poslovni I porodični sektor će vam oduzimati dosta vremena I živaca – a nervozu zbog toga će biti lako preneti u partnerski odnos. Ovo je mesec u kojem biste trebali da se pozabavite pitanjima I temama koje do sada niste uspevali da rešite, na kojima ste se saplitali. Slobodni Rakovi – ako ne na samom početku meseca, a ono tokom poslednje dekade – neko može zagolicati vašu pažnju. Pogotovo je ovaj drugi period pogodan za uživanja, druženja, flert I naravno – ljubav.

Posao

Pomračenje Sunca u vašem polju karijere ukazuje da će se ako ne sada, a ono u narednih šest meseci pred vama otvoriti vrata za veliku poslovnu promenu. Eventualno biste neke nagoveštaje u kom pravcu će situacija ići mogli da dobijete u poslednjoj dekadi meseca. Generalno – ovaj vam mesec donosi potrebu za isticanjem I pojačanu ambiciju, ali vuče I mnoštvo što sitnijih što krupnijih prepreka koje ćete morati da savladate. Teškoća će biti u komunikaciji, u dogovorima ali I po papirološkim pitanjima.

Zdravlje

Dosta ćete se trošiti – I mentalno I fizički – pa je potrebno pronalaziti prostor za resetovanje, opuštanje. Osetljivi su disajni putevi, a možete imati I problem sa spavanjem.

Mesečni horoskop za znak lav

Ljubav

Emotivni život zauzetih Lavova će biti pomalo nejasan, promenljiv, sa usponima I padovima. Kao što ćete imati dane u kojima će biti mnogo dobre energije, lepih momenata I zadovoljstva, strasti sa osobom koju volite – isto tako će biti onih mutnih, čudnih, napornih dana sa nervoznom I nestrpljivom komunikacijom, sa naglašenom tvrdoglavošću kod oboje. Sitnice I krupnice koje smetaju da se vaš odnos odvija stabilno I bez velikih oscilacija – rešavajte odmah, ne gurajte pod tepih. I oboje se potrudite da uvek bude dovoljno vremena I volje za vaše zajedničke trenutke, samo za vas dvoje. Slobodni Lavovi – Venera je u dobrom aspektu na vaš znak tokom celog meseca – pa uživanja svakako neće faliti. Možda ovo nije vreme za neke stabilne ljubavne početke – ali za vruće I zapaljive strasti svakako jeste.

Posao

Pomračenje Sunca u polju koje vlada inostranstvom, proširenjem poslovanja I javnim I državnim institucijama ukazuje da će Lavovi u narednih šest meseci u ovim sektorima ostvariti značajne promene. Ovaj mesec donosi izazove, ali je više nego izvesno da ćete uspevati da sa njima izađete na kraj. Dobar je period da rešite sve ono što je ostalo nedovršeno, a do vas će stići I informacije koje već neko duže vreme priželjkujete. Iako je sektor finansija bolje postavljen – budite odgovorniji u troškovima.

Zdravlje

Meteoropatske I hronične tegobe su nešto izraženije kod starijih Lavova u prvoj polovini meseca. Mlađi – solidan zdravstveni period.

Mesečni horoskop za znak devica

Ljubav

Tokom celog aprila Mars će tranzitirati kroz vaše polje partnerstava, gde se već nalazi Saturn. Prisustvo ove dve planete ukazuje na vrlo ozbiljan period u kojem se sami temelji odnosa moraju “pretresti”. Da, sada jeste moguće rešiti postojeću problematiku, napraviti promene koje vode ka poboljšanju odnosa I više vas povezati…..Ali je, realno gledano – itekako moguće da se neki parovi suoče sa prilično teškim izazovima koje neće umeti (ili neće želeti) da prevaziđu zajedničkim snagama. Kao I uvek – komunikacija je ključ, ali ne ona obojena nestrpljenjem I bandoglavošću – već ona otvorena, iskrena, razumna. Slobodne Device – za strasti je ovo ok period, kao I za tajne veze, ali sa jednom napomenom – ono što na prvi pogled deluje kao opuštajuće I lagano – može se pokazati kao jako komplikovano I zahtevno.

Posao

Finansijski sektor će biti dosta jak tokom celog aprila – iako ćete vi biti više nego sposobni da povremeno opustošite sopstveni novčanik I onim neophodnim, ali I onim potpuno nepotrebnim troškovima. Poslovno – do sada ste shvatili da se nalazite u profitabilnom, iako prilično zahtevnom poslovnom periodu. Oni sa kojima radite I sarađujete zahtevaju od vas visok stepen odgovornosti I posvećenosti – sve ćete to vi umeti da pružite, ali samo ćete vi znati koliko ćete se trošiti u procesu. I mentalno I fizički.

Zdravlje

Osetljivost na stress je prisutna, što može dovoditi do pojačane nervoze, ali I problema sa glavoboljama. Moguće su I alergijske reakcije I osetljivost disajnih puteva.

Mesečni horoskop za znak vaga

Ljubav

Nisam sigurna koliko je april dobar period za neke ozbiljnije I stabilnije ljubavne početke za slobodne Vage – ali je svakako mesec koji donosi mnogo aktivnosti, društvenosti, flerta I naravno – jakih strasti. E sad, obzirom da se početkom aprila dešava pomračenje Sunca I mlad Mesec u vašem partnerskom polju – itekako je moguće da vam, ako ne ovaj mesec – a ono naredni period “obećava” jedan nov ljubavni početak I osobu koja će postati značajna u vašem životu. Što se tiče zauzetih Vaga, to pomračenje Sunca u partnerskom polju ukazuje da je vreme da se nešto korenitije menja u odnosu. Evidentno je da su kod partnera I vas neke teme I pitanja ostali da “vise u vazduhu” – vreme je da ih ponovo pokrenete – I ovog puta rešite. Budite oboje spremni da se više prilagodite I da bolje razumete jedno drugo.

Posao

Prva polovina meseca tražiće od vas posebnu odgovornost I posvećenost u poslovnom sektoru, jer je ovo period koji je izuzetno zahtevan, ali isto tako od izuzetne važnosti za vas I može vam se itekako isplatiti – Ili odmah, kroz znatnije finansijske pomake, ili u narednim mesecima – kroz nove poslovne saradnje. Komunikacija sa saradnicima može biti izazovna tokom većeg dela aprila – što vam jednim delom može donositi opterećenje, ali će vam istovremeno predstavljati I podstrek za akciju.

Zdravlje

Mentalno I fizičko trošenje. Koristite svaki trenutak za odmor, opuštanje. Mogući su problemi sa glavoboljama, sinusima, alergijama.

Mesečni horoskop za znak škorpija

Ljubav

Partner I vi ćete tokom aprila I uživati u ljubavi I strasti, ali s vremena na vreme – kao da ćete se truditi da jedno drugom otežate život. Moguće su tvrdoglavosti, impulsivnosti, posesivnost I ljubomora sa obe strane. Komunikacija vam neće baš uvek biti sjajna – oboje ćete umeti da budete nestrpljivi I nervozni, što ne mora striktno da se vezuje za vaš odnos, već za druge sektore – kod vas za poslovni, a kod partnera za porodični.  Takođe, ovo je period kada dolazi do neke promene u vašem odnosu – to mogu biti pozitivne promene, ali će one svakako uzburkati vašu svakodnevicu. Slobodne Škorpije – jake strasti vas “voze” kroz ovaj mesec. Neko će uleteti u avanturu, neko će se ozbiljno zaljubiti. Svi odnosi koje započnete će biti vrlo vrući I burni, ali istovremeno I prilično komplikovani I turbulentni.

Posao

Kroz vaš poslovni sektor tranzitiraće retrogradni Merkur, Venera I Sunce, a u prvoj dekadi aprila tu ćemo imati I mlad Mesec I pomračenje Sunca. Očekujte veliki porast obaveza I dešavanja kroz posao – u prvom delu meseca više ćete se baviti završetkom tekućih obaveza, možda planiranjima ili obnovom nekih poslovnih kontakata – dok će drugi deo meseca biti više rezervisan za nove poslove, projekte ili promene. Intenzivan I dinamičan mesec koji će vas umoriti, ali doneti odlične finansijske rezultate.

Zdravlje

Potrebno je da više obratite pažnju na svoje zdravlje I navike. Ne iscrpljujte sebe do krajnjih granica, što mentalnih što fizičkih. Problemi sa glavoboljama, zubima, očima, respiratornim organima.

Mesečni horoskop za znak strelac

Ljubav

Porodična pitanja će vam u prvoj polovini aprila otkidati jedan dobar deo živaca, vremena I energije, a paralelno sa tim ćete se boriti sa poslovnim izazovima I obavezama. Iako partner možda neće moći da vam bude od velike pomoći – ipak će umeti da vas oraspoloži, nasmeje, pokrene, da inicira neka lepa dešavanja između vas dvoje. Da, može vas povremeno nervirati nekim svojim impulsivnim potezima – ali umećete da iskulirate. Period je dobar da se podsetite I “šta to beše ljubav”, ali I da ponovo razgorite plamen strasti između vas dvoje. Doduše, dobar je I da rešite neka pitanja I teme iz prošlosti. Slobodni STrelčevi – retrogradni Merkur u vašem ljubavnom sektoru može vam vratiti osobu iz prošlosti. No, drugi tranziti planeta ipak više ukazuju na nove osobe I nova dešavanja, na uživanje, flert I strast.

Posao

A šta da vam kažem što vi već ne znate sami? Jasno vam je da ste u izuzetno ozbiljnom, ali I komplikovanom poslovnom periodu u kojem se obaveze I zahtevi samo ređaju I nadovezuju jedni na druge. Ništa se to neće promeniti ni tokom aprila, s tim što će ipak nešto biti drugačije – april vam donosi prvu, ogromnu šansu za promenu a definitivno će vrlo pozitivno uticati na vaš sektor finansija. Kada ste vi u pitanju – da, sav taj trud I napor kroz koji prolazite – definitivno će vam se isplatiti.

Zdravlje

Nemojte u jurnjavi I preokupiranosti obavezama zaboraviti na sebe. Potrebno je da osluškujete potrebe svog organizma, da stress I fizičku iscrpljenost lečite odmorom, relaksacijom.

Mesečni horoskop za znak jarac

Ljubav

Porodični sektor (eventualno sektor privatnog posla) u ovom će mesecu tražiti vašu veliku posvećenost I angažovanje. Bavićete se velikim promenama u domu, neko možda preseljenjem – ili ćete pak morati da se više fokusirate na nekog člana porodice. Takođe, ovo je period kada morate rešiti I neku zaostalu problematiku, papirologiju ili pitanja iz prošlosti. Sve ovo navedeno hoće vam oduzimati jedan dobar deo snage I energije I može se delimično odraziti na partnerski odnos u kojem ste, kroz pojačanu nervozu ili kroz lošiju komunikaciju. Ipak, I pored toga – vaš ljubavni sektor je prikazan kao stabilan I jak I sigurno je da ćete uspeti da održite dobar nivo posvećenosti, ljubavi, bliskosti. Slobodni Jarčevi – drugi deo meseca je povoljniji za stabilnije I trajnije ljubavne početke koji mogu krenuti iz druženja, zabave, preko društvenih mreža.

Posao

Oni koji se bave privatnim poslom imaju pred sobom izuzetno dinamičan mesec. Da, biće dosta prepreka I otežanja – ali ćete krajnjim rezultatima, pogotovo onim finansijske prirode – biti I više nego zadovoljni. Ostali – bavićete se kompleksnim obavezama, zahtevnim projektima I dugoročnim planovima I saradnjama koje će od vas zahtevati jaku koncentraciju, dobru organizovanost I odgovornost. Drugi deo meseca će doneti rezultate – bilo da su oni kroz sektor finansija, bilo kroz nove poslovne ponude.

Zdravlje

Povećan nivo stresa I energetskog trošenja. Moguće je aktiviranje hroničnih tegoba, a više pažnje obratite na respiratorni sistem.

Mesečni horoskop za znak vodolija

Ljubav

April će doneti šareniš od osećanja, raspoloženja i dešavanja u partnerskom odnosu. Da, imaćete više zajedničkih aktivnosti i više strasti, bićete u pokretu i u dobroj energiji. S druge strane – biće i momenata lošije komunikacije i nervoze, manjka zajedničkog vremena ili momenata kada se oboje morate mnogo posvetiti poslovnom i porodičnom sektoru koji zahtevaju svu vašu pažnju. Partneru ćete biti potrebni kao podrška u nekim trenucima, ali isto i on vama. Zajedničkim snagama će se neki otežavajući momenti prevazići. Slobodne Vodolije – ako žudite da sretnete bivšu ljubav ili uspostavite prekinut kontakt – pa, april vam može doneti tako nešto. Da li je to u vašem interesu i da li vam donosi dobro – to je već posebna priča. Ja bih vam savetovala da ne gledate mnogo u prošlost, jer je pred vama vreme intenzivnih dešavanja, uzbuđenja i novih osoba koje vam itekako mogu začiniti ljubavni život.

Posao

A u poslu I finansijskom sektoru – spektakl. Ako volite da stalno žurite, a nigde ne stižete na vreme – ovo je pravi mesec za vas. Ako volite da budete u fazonu “priči nikad kraja” – onda će vas ovaj period oduševiti. Ako volite da u jednoj ruci držite telefon I razgovarate, a da drugom rukom čukate po kompjuteru, pišete ili popunjavate papirologiju – eto vama radosti tokom ovog meseca. U suštini, pokušavam da kažem da ćete kroz april bukvalno projuriti, sve vreme se saplićući, padajući I ustajući ponovo. Nerviraćete se I nastavljati. Novac će dolaziti a vi ćete ga prosleđivati dalje. Uživajte.

Zdravlje

Iz aprila ćete izaći sa znatno stanjenim živcima. Stress će postati deo vaše svakodnevice – pa gledajte da se što više opuštate I resetujete, najbolje u prirodi. I više vodite računa o načinu ishrane. I u saobraćaju.

Mesečni horoskop za znak ribe

Ljubav

Nešto u odnosu sa partnerom treba da se menja. A vi se trudite da te promene budu na bolje, ne na gore. Odnosi u kojima postoji ne samo ljubav, već I jak stepen razumevanja – mogu samo procvetati tokom ovog meseca, čak biti podignuti na viši nivo – ili će u krajnjem slučaju ovo biti period u kojem ćete više vremena provoditi zajedno u aktivnostima koje vam oboma prijaju. Oni odnosi u kojima postoje stavke na kojima se već neko vreme saplićete – zahtevaju mnogo otvoreniju komunikaciju I više uloženog truda da bi opstali. Oboje budite spremni na kompromis, ne inatite se I ne budite bandoglavi. Slobodne Ribe – pred vama je jedan aktivan mesec koji vas može iznenaditi dešavanjima onda kada to najmanje očekujete. Neki osvežavajući I zanimljivi kontakti se lako mogu produbiti I pokrenuti vas.

Posao

Finansijski sektor (oko kojeg se već neko vreme nervirate jer pokazuje velike oscilacije I nestabilnost) će biti u fokusu I tokom celog aprila. Iako će generalno gledano – biti više priliva I šansi za zaradu – kao da nećete umeti da baratate novcem na pravi način, a moguće je I da će neke zaostale obaveze doći na naplatu. Stabilniju situaciju očekujte tek u maju. Što se posla tiče – veliki pritisak na vas, ali I veliki uložen trud I fokusiranost na posao. Od polovine meseca očekujte lakše I jednostavnije funkcionisanje.

Zdravlje

Dosta stresa I fizičkog opterećenja. Sada lakše možete rešiti hronične tegobe ili se više posvetiti zdravstvenim problemima koje ste zapustili.

Horoskop piše – mojastrolog.rs

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!