Beauty transformacije horoskopskih znakova

beauty transformacije

Otkrili smo vam koje su to najbolje ljubavne kombinacije prema horoskopu. Sada smo pronašli beauty transformacije horoskopskih znakova koje će vas hipnotisati.

Naslovna foto: PrintScreen Instagram

Ukoliko verujete da vam je sudbina zapisana u zvezdama ili ste samo esteta i uživate u lepoti, sigurno će vam se svideti beauty transformacije horoskopskih znakova talentovane šminkerke iz Toronta Setareh Hosseini koje su nedavno “zapalile” Instagram.

Talentovana umetnica je koristeći svoje lice kao platno, pomoću šminke i frizura, vizualizovala izgled svakog astrološkog znaka. Takođe, uz beauty transformacije, podelila je ispod svake fotografije i opis najlepših karakternih osobina svakog horoskopskog znaka koji ćemo preneti u kratkim crtama. Svaki izgled i opis savršeno otelotvoruje duh horoskopskog znaka.

Njene beauty transformacije su tanka linija između kostima za maskenbal i novih trendova u šminkanju. Nije ih lako stvoriti jer neki mejkover zahteva ozbiljne šminkerske veštine poput impresivnog konturisanja ili iscrtavanja krilatog ajlajnera.

Beauty transformacije i karakterne osobine horoskopskih znakova

Ovan

Vatrena i strastvena, uvek borbena, jako odgovorna i vredna, privlačna, neustrašiva, bolno iskrena i nežna.

Bik

Beskompromisno tvrdoglava, veoma uporna i odlučna, vatrene naravi, a ujedno mirna i stabilna, veliki oslonak kad zatreba.

Blizanci

Kontradiktorna, često između logike i apsurda, kombinacija visoke inteligencije, duhovitosti i elokvencije.

Rak

Uvek oprezna, tajanstvena, ekstremno osećajna, uvek tu kad zatreba.

Prethodna1 of 3Sledeća

error: Content is protected !!