Da li horoskopski znak određuje lepotu?

By  |  0 Comments

Horoskopski znak kojem pripadate, u velikoj meri određuje osobine koje su vezane za različite segmente vaše ličnosti. Baš tako je i sa lepotom. Osobama rođenim u određenom znaku, lepota je prosto urođena vrlina, dok je osobama rođenim u nekom drugom horoskopskom znaku, potrebno puno više uloženog truda. Otkrijte kakav je slučaj sa vašim znakom.

Lepota kroz horoskop

Ovan:

Osobe rođene u znaku ovna, najčešće se u svim životnim dobima mogu pohvaliti svojom prirodnom lepotom. Za ove osobe, karakteristične su srazmerne proporcije tela, pa im višak kilograma prosto nikada neće postati problem. Osobe rođene u znaku ovna, najčešće imaju izražen i prodoran pogled i lice koje pleni skladnim i dopadljivim crtama.

Bik:

Osobe rođene u znaku bika, najčešće i u veoma zrelim godinama života, uspevaju da zadrže mladalački izgled. Njihovo lice je nežno sa krupnim očima i punim usnama. Kao i osobe rođene u znaku ovna, i osobe rođene u znaku bika uglavnom imaju skladnu i srazmernu građu. Ipak, kao njihov estetski primetan problem, može se javiti naglašen stomak.

Blizanci:

Osobe rođene u znaku blizanaca, plene svojim očaravajućim osmehom u kome je sakrivena glavna tajna njihove lepote. Za ove osobe, često je karakteristično da imaju lepe ruke, šake i prste.

Rak:

Osobe rođene u znaku raka, mogu se pohvaliti savršeno blistavim tenom i raskošnom kosom. Ipak, mane koje mogu biti karakteristične za njih su nesrazmerno definisane dimenzije trupa i nogu. Preciznije, osobe rođene u znaku raka, neretko imaju kratke noge, a izraženije dugačak trup.

Lav:

Osobe rođene u znaku lava su uglavnom izraženo visoke i krase ih duge i vitke noge. Njihovo lice je ukrašeno blistavim pogledom, koža im je glatka, usne bujne i pune, a nos pomalo izražen, ali srazmeran.

Devica:

Osobe rođene u znaku device, uglavnom kao i rakovi, mogu se pohvaliti blistavim tenom. Imaju najčešće kose i uske oči. Njihova mana je sklonost ka gojenju, zbog čega njihova figura često izgleda nesrazmerno.

Vaga:

Osobe rođene u znaku vage, tajnu lepote nose u svom prefinjenom šarmu i eleganciji koja im je urođena. Ove osobe, najčešće imaju lepo oblikovane usne i tanak izdužen nos.

Škorpija:

Osobe rođene u znaku škorpije, uglavnom imaju veoma izražen, prodoran i zavodljiv pogled. Boja njihovih očiju, često je nedefinisana i to je ono što njihovom pogledu daje hipnotičku moć. Uglavnom, ove osobe su vitke i jako graciozno hodaju. Crte lica su im izražene i oštro definisane.

Strelac:

Osobe rođene u znaku strelca, najčešće su urođeno jako lepe i njihovu lepotu krase gotovo svi važni atributi. Konkretno, imaju srazmerno telo, lepo lice i elegancija izvire iz svakog njihovog pokreta. Veoma često se smeju i lepotom svog osmeha dodatno privlače pažnju svoje okoline.

Jarac:

Osobe rođene u znaku jarca, karakteriše uglavnom nežna lepota. One imaju gotovo dečije crte lica, blag pogled, nežne pokrete. Ruke su nešto što na njihovom telu posebno privlači pažnju.

Vodolija:

Osobe rođene u znaku vodolije, često karakteriše koščata fizionomija. Zbog toga, one često izgledaju mršavo, čak i onda kada realno imaju dovoljan broj kilograma. U mladosti, vodolije imaju jako nežne i blago izražene crte lica, ali sa godinama, te crte dobijaju izražajnost i postaju naglašene.

Ribe:

Osobe rođene u znaku riba, najčešće izgledaju vrlo atraktivno i lako im polazi za rukom da privuku pažnju. Mršave su i vitke, srazmerno građene i sa proporcionalnim crtama lica.

POVEZANO: Da li horoskopski znak ima veze sa stilom oblačenja?

*************************************************************************

Pratite svoj omiljeni ženski portal i na društvenim mrežama:

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

*************************************************************************

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!