Mesečni horoskop za JUN 2019.

mesecni godisnji ljubavni horoskop

Mesečni horoskop se piše za malo duži period i on nam daje odgovore na mesečnom nivou. U mesečnom horoskopu uvek možemo pročitati tumačenje astrologa u vezi ljubavi, posla, zdravlja i novca.

Bukvalno smo isplivali iz maja i ulazimo u jun, prvi letnji mesec….pa se nadamo da će makar vremenske prilike biti blagonaklonije prema nama nego do sada. Na ulasku u jun imamo Sunce i Merkur u znaku Blizanaca, Marsa u Raku i Jupitera koji je retrogradan u znaku Strelca. Saturn i Pluton su retrogradni u Jarcu, Neptun je u znaku Riba a u Biku su Uran, Mesec i Venera.

3-eg juna imamo mlad Mesec u znaku Blizanaca. Ovaj mlad Mesec trebao bi da donese mnogo promena, noviteta, kretanja, kratkih putovanja i kontakata. Bićemo spremni za dogovore, ali i za neke nove osobe u našim životima! Mala napomena – zbog aspekata koje pravi ovaj mlad Mesec, kao i njegov dispozitor – treba dobro meriti i svoje i tuđe reči i postupke – biće mnogo preterivanja, preuveličavanja, zakonskih nejasnoća ili konfuznih situacija.

Već sledećeg dana, 4-og juna Merkur prelazi u znak Raka gde ga dočekuje Mars. Ovo napominjem sa razlogom – od 10-og do 24-og juna obe ove planete će biti u opoziciji sa Saturnom i Plutonom a nalaze se u znaku koji prvenstveno vlada porodicom. Verujem da ste već čuli upozorenja za ovaj period, ali nije zgoreg da ponovimo – nervoza i stres mogu biti prisutni u domu i porodičnim odnosima, dosta pritiska, tenzija i težine. Treba meriti reči u kontaktu sa onima koji su nam najbliži, ali se čuvati i povreda baš vezanih za kuću ili radove u domu. Zabrinutost za nekog člana porodice. Takođe – emotivna povređenost i preterana osetljivost koja može dovesti do impulsivnih akcija.

9-og juna Venera prelazi u Blizance. Lakše ćemo se upoznavati, lako ćemo pričati o ljubavi, flertovaćemo….a nije nemoguće i da se sedi na dve stolice kada su emocije u pitanju. No, ovo je povoljan period za one koji rade više poslova ili koji žele dodatan izvor prihoda.

17-og juna imamo pun Mesec u znaku Strelca. Dani oko punog Meseca mogu nas pokrenuti na put – vreme je godišnjih odmora, putovanja, kretanja. Malo nervoze i uzbuđenja će svakako biti prisutno, kao i uvek kada je Mesec pun….

21-og juna Sunce ulazi u znak Raka i zvanično počinje leto. Posle napetog perioda, tranzit Sunca kroz znak Raka počeće da donosi rešenja, što će se naročito odraziti na period posle 27-og juna.

27-og Merkur ulazi u znak Lava – ako ne pre, od ovog momenta ćemo sigurno biti spremni za letovanje, za odmor, za opuštenciju, za uživanje u svim zadovoljstvima koje najlepše godišnje doba donosi….

Dakle, središnja dekada juna meseca jeste dosta zahtevna, i mir i strpljenje nam moraju biti prioritet. No, daleko od toga da je sve mračno i crno – u ovom mesecu se itekako mogu započeti neke lepe ljubavne ili poslovne priče….a sigurno je da ćemo imati veće šanse da poboljšamo finansije ili ćemo barem ovim segmentom lakše manipulisati. Kažu da će nam vremenske prilike više ići na ruku od kraja prve nedelje juna, pa se nadajmo da će to biti baš tako….Jer, kada je plavo nebo i sunce iznad nas u svom punom sjaju – sve se lakše i lepše rešava, zar ne?

Srećno vam putovanje kroz mesec jun!!!

Mesečni horoskop za znak ovan

ovan mesecni horoskop

Ljubav

Za Ovnove u vezama i brakovima jun je pomalo neudoban, naročito tokom druge dekade meseca. Prisutna je nervoza, razdražljivost – ovo su dani kada se lako puca po šavovima i trebali biste da vodite računa da ne ugroze odnos sa voljenom osobom. Komunikacija vam neće biti baš sjajna, što će dodatno podgrevati napetost i mir i strpljenje zaista su kategorija koje se trebate držati. Trošite energiju zajednički – na preuređenje doma, na zajedničke izlete ili kratka putovanja, na što više uživancije i opuštanja negde pored vode koja sada „gasi“ ono negativno u vama…..i naravno na strast – koja će u ovom mesecu biti dosta pojačana. Slobodni – i pored velikih mogućnosti za nove osobe u vašem životu, naročito tokom druge i treće dekade meseca – sve vrlo lako može ostati samo na avanturi ili površnim, kratkotrajnim pričama. Oni kojima je prošlost još uvek negde u srcu imaju mogućnosti sada i da je vrate – i to tokom prvih nedelju dana ovog meseca.

Posao

Ovo je mesec promena i mnogobrojnih dešavanja u poslovnom segmentu. Bilo da ste nezaposleni ili želite da promenite trenutnu radnu sredinu – ovo je vaše vreme za akciju. No, mora se priznati da ostvarenje neće ići „u cugu“ pa nemojte odustajati ukoliko vam se prva vrata zatvore ispred nosa. Trebaće vam više strpljenja za kolege polovinom meseca, a u istom periodu ni odnos sa nadređenima baš neće cvetati. Po pitanju finansija – rasterećenje u trećoj dekadi juna.

Zdravlje

Problemi sa stomačnim delom, upale, bakterijske infekcije. Češći energetski padovi polovinom meseca, osetljivost zglobova i sklonost povredama.

Mesečni horoskop za znak bik

bik horoskop

Ljubav

Iako ste generalno ne baš zadovoljni odnosom sa emotivnim ili bračnim partnerom, u prvoj dekadi meseca će vas taj osećaj sigurnosti, to da imate nekoga pored sebe na koga koliko toliko možete da računate ipak dosta čvrsto držati. Međutim, kada se pređe u drugu dekadu pa sve do pred kraj juna – nervoza će se češće provlačiti u vašem odnosu, a komunikacija će biti prilično loša. Voljena osoba će na svoj način pokušavati da reši situaciju i više vam se približi, ali to u nekim momentima vama jednostavno neće biti dovoljno. Realno gledano, neki odnosi mogu doći u dosta ozbiljan problem, a da li će doći do prekida ili ne zavisiće od obostrane želje za prilagođavanjem. Slobodni Bikovi će još neko vreme biti pod uticajem prošlosti i moguće je da će tokom prve dekade juna doći do obnove odnosa ili komunikacije sa nekim sa kim ste bili ranije. No, ostatak perioda je rezervisan isključivo za nove osobe u vašem životu i mora se priznati da ćete imati velikog uspeha u osvajanju. Neke zaista lepe priče mogu otpočeti…

Posao

Manje – više statična situacija sve do početka treće dekade juna. U poslovnoj svakodnevici ste ponekad mirni, ponekad iziritirani ponašanjem kolega i saradnika a sve vreme u vama stoji potreba za promenama. Te promene u poslednjoj dekadi meseca mogu zaživeti, pa je ovo dobar period i za pronalaženje posla nezaposlenima, ali i za prijatna iznenađenja na postojećem radnom mestu. Po pitanju finansija – prilivi su jači nego tokom prošlog meseca, ali ste vi još uvek prilično nesigurni…

Zdravlje

Više se krećite, vodite računa o ishrani. Potreban je pojačan oprez u saobraćaju.

Mesečni horoskop za znak blizanci

mesecni horoskop blizanci

BLIZANCI

Ljubav

Jun će biti uglavnom korektan za one u emotivnim vezama i brakovima. Odnos sa partnerom će imati neke manje padove, dolaziće do povremenih nesuglasica – ali uglavnom ćete to uspevati da rešite bilo poboljšanjem komunikacije, bilo uvođenjem nekih novih elemenata u vašu svakodnevicu. Jedini istinski problem koji može uzdrmati vaš odnos vezuje se za neke skrivene komunikacije, tajna flertovanja ili neiskrenost, bilo sa vaše bilo sa partnerove strane. Ukoliko je ovo slučaj kod vas – pripazite na period oko punog Meseca jer su to dani u kojima bi neke neprijatne istine mogle isplivati na površinu. Slobodni Blizanci sa ulaskom Venere u njihov znak postaju pravi mamac za suprotni pol. Uživaćete u druženjima, flertovanjima, slatkoj i inspirativnoj komunikaciji sa onima koji se vrte oko vas. Doduše, neki od vas će imati tendenciju da sede na dve stolice, da kreću u paralelne odnose, ali i da pokreću površne priče zasnovane na strasti, možda i sa osobama koje su zauzete.

Posao

Vrlo interesantan poslovni mesec koji vam nudi mnoštvo novih prilika i ponuda, bilo da imate stalni posao ili ste nezaposleni i u potrazi za istim. Bićete prava osoba „od akcije“ i vaša energija privući će dobre poslovne mogućnosti i otvoriti vam mnoga vrata. Iako će i ovaj mesec doneti neke poslovne nedoumice, sa malo strpljenja i truda i uz pomoć dobrih savetodavaca – i to će se dati rešiti. Finansijska situacija vam nije blistava i morate povesti više računa o troškovima.

Zdravlje

Od vašeg načina ishrane zavisiće kako se osećate, zato obratite više pažnje na ovaj segment. U prvom delu meseca biće vam osetljivi disajni putevi. Moguće su i alergije.

Mesečni horoskop za znak rak

rak mesecni hororskop

Ljubav

Mars u vašem polju ličnosti u opoziciji sa Saturnom iz polja emotivnog partnera biće aktuelan tokom celog meseca, a najjači uticaj osetićete tokom njegove druge dekade. Šta će ovaj aspekt doneti? Kod vas će pojačati strahove i emotivnu preosetljivost – činiće vam se da se partner zatvara i udaljava od vas i „grabićete“ za njim, bićete nervozni, lako razdražljivi i nećete ličiti na sebe, bar ne na onakvu osobu na kakvu je vaše voljeno biće naviklo. Konstantni napadi i pritisak sa vaše strane mogu učiniti da se partner još više zatvori i ućuti, što će samo proizvesti još jaču reakciju sa vaše strane….i tako u krug….Da biste prevazišli ovaj period, morate shvatiti jednu stvar – malo je verovatno da istinski postoji problem između vas dvoje, ovo je samo period kada je voljena osoba više okrenuta svojim prioritetima i problemima, ali će vam se brzo vratiti….Slobodni Rakovi – zaboravite na prošlost, prevaziđite je – jer to sada možete. Nove osobe se pojavljuju u vašem životu i vreme je da se ponovo zaljubite…

Posao

Akciju imate, inicijativu imate – još da je usmerite na prave stvari i poslove i može doći do promena kojima se nadate, ali najpre tokom treće dekade meseca. U međuvremenu – pripremite se za „napad“ obaveza na vas – biće vam potrebna sva vaša energija i još malo preko toga da biste sa svime izašli na kraj. Nerviraće vas zastoji, čekanja, nerviraće vas sporost onih sa kojima sarađujete – smirite živce i polako, korak po korak – sve ćete obaviti na vreme. Sa novcem budite obazrivi i štedljivi.

Zdravlje

Bićete dosta osetljivi, i u fizičkom i u mentalnom smislu. Krećite se, vodite računa o ishrani, čuvajte se povreda, posekotina, jakog sunca. Moguće su i alergijske reakcije.

Mesečni horoskop za znak lav

lav mesecni horoskop

Ljubav

Lavovi kao Lavovi – čak i kada je sve u redu, uvek unesu malo drame u ljubavni život….čisto da začine situaciju i da se njihov glas „čuje“. No, šalu na stranu – jun suštinski nije loš za vaše emotivne relacije, ali će postojati momenti, dani u kojima će neke situacije koje niste rešili sa partnerom ponovo izlaziti na dnevni red i remetiti vaš odnos. Ovo će posebno biti aktuelno kod onih Lavova koji nisu zadovoljni nekim partnerovim ponašanjima ili još uvek čekaju da voljena osoba ispuni obećanja koja im je dala. Vaše nestrpljenje će posebno biti naglašeno polovinom meseca i ti dani mogu doneti tenziju u vama, a onda se preneti i na odnos sa voljenom osobom. No, do kraja meseca sve bi nekako ipak trebalo da dođe na svoje mesto…..Slobodni – prijatelji, izlasci, druženja, to da budete u centru pažnje suprotnog pola – to je ono što vas diže i u čemu ćete uživati. A ovakvih situacija bi trebalo da bude pregršt tokom ovog meseca. Ako se iz neke od njih izrodi ljubav ili avantura – još bolje i još više razloga za uživanje!

Posao

Da biste bili maksimalno mirni i iskoristili sve mogućnosti koje vam u poslovnom segmentu jun donosi, morate napraviti dobru organizaciju poslova i skoncentrisati se na sve one zaostatke i „repove“ koje vučete već duže vreme. Ne presirajte sami sebe, ne opterećujte se onim što ne možete realizovati od planova – usmerite se na dnevne obaveze a usput tražite prostor za sebe i za promene koje želite. Po pitanju finansija – imaćete više sreće tokom ovog meseca. Prilivi sa više strana.

Zdravlje

I vašem znaku je potrebno više pokreta, redovna i umerena ishrana i obavezna fizička aktivnost. Takođe – dovoljno odmora i dobar san umanjiće stres i napetost.

Mesečni horoskop za znak devica

devica mesecni horoskop

Ljubav

Partner i vi ste nekako izgubili onu nit koja vas je povezivala i biće vam potrebno vremena da je pronađete ponovo. No, i to će doći na dnevni red – malo strpljenja i više tolerancije u prvih desetak dana juna, a ostatak perioda bi već trebao da vrati stvari na svoje mesto. Ukoliko postoji neka doza nepoverenja između vas dvoje, ne ostavljajte to po strani niti gurajte pod tepih – vreme je da popričate i da jednom za svagda rešite to što vas muči i opterećuje. U danima oko punog Meseca može biti pojačana tenzija u dužim vezama i bračnim zajednicama – baš u tim danima vam je neophodno da što više vremena provodite zajedno, ali kvalitetno – možda da više izlazite, više se družite ili odete na kraće putovanje koje će vas oboje opustiti. Slobodne Device – ima novih osoba u vašem životu, ali moguće je da neće doći do početka emotivne priče. Postoji obostrana zainteresovanost, ali sve će ići polako, bez žurbe i opterećenja. Pustite, neka stvari idu svojim tokom….

Posao

Poslovni segment – onako…..Izgleda kao da ćete se najpre mentalno umoriti od nedešavanja, od dosadne svakodnevice i obaveza, od čekanja da se neke situacije promene, od sporih i napornih osoba koje su oko vas. Malo je verovatno da tokom juna može doći do ozbiljnijih, bar ne onih pozitivnih pomaka koje priželjkujete. U suštini, mesec je kao stvoren za odlazak na godišnji odmor – ukoliko vam i obaveze i nadređeni budu dozvolili da se „izvučete“. Finansije – standarno, čas gore, čas dole.

Zdravlje

Zabrinutost za zdravlje nekog od članova porodice. Vi lično – svaki čas će vas nešto boluckati, probadati, žigati, smetati vam – no, ništa ozbiljnije vam se neće dogoditi po pitanju zdravlja.

Mesečni horoskop za znak vaga

vaga mesecni horoskop

Ljubav

Da ste zadovoljni tokom juna – pa i niste. Povremeno će vam se činiti da se samo vi trudite i ulažete u emotivnu vezu, a da je partner u potpunosti odsutan, da vas zanemaruje i prosto vas „gura“ da utehu potražte na nekoj drugoj strani. Što se te „utehe“ tiče – najbolje bi bilo okrenuti se sebi, svojim prijateljima, stvarima koje volite i koje vas ispunjavaju….ne bi bilo dobro potražiti prolazno zadovoljstvo i „dizanje“ pa čak ni samo kroz komunikaciju i laki flert sa nekim – jer ćete pre ili kasnije zažaliti zbog toga. Što se tiče partnera – pokušaji da stvari popravite verovatno će naići na zatvorena vrata – voljena osoba je sada u takvoj situaciji da je najbolje pustiti je da se sama izbori i sa sobom i sa svojim problemima….Slobodne Vage – jun baš i nije savršen za nove emotivne početke, osim ako vas interesuje samo površna priča koja će imati zanimljiv tok, ali se završiti brzo. Ukoliko tražite nešto stabilnije i na duže staze – onda sačekajte naredne mesece koji će već doneti prave prilike za vas….

Posao

Ni poslovni segment neće opravdati vaša očekivanja. Ukoliko se nadate miru i lakoći funkcionisanja na dnevnoj bazi – to se neće desiti. Ukoliko se nadate korektnom odnosu sa saradnicima i šefovima – i to će vas preskočiti tokom juna….Ukoliko se nadate smanjenju obaveza i tome da lakše dišete – pa, bojim se da se ni to neće desiti….U suštini, pripremite se da junački „odradite“ ovaj period i da oguglate na ljude i na nerviranja koja će vas spopadati sa svih strana. Po pitanju finansija – nestabilno….

Zdravlje

Nestabilno zdravstveno stanje maltene tokom celog meseca. Mogući su problemi sa venama, hormonima, pritiskom, mokraćnim kanalima, stomakom.

Mesečni horoskop za znak škorpija

skorpija mesecni horoskop

Ljubav

Bićete preosetljivi, razdražljivi, nerviraćete sve i svi će nervirati vas. Vaša ponašanja uopšte neće biti jasna voljenoj osobi, jer ćete se čas zatvarati, ćutati i tvrdoglaviti, a čas ćete prosto tražiti bilo kakav razlog da se posvađate i ispete nervozu iz sebe. Mnogo toga vam smeta, opterećuje vas i nervira, ali zaista nema razloga da odnos sa partnerom trpi zbog toga. Ono što vas muči i smeta vam najbolje rešite sami sa sobom, a ne uvlačite druge ljude u to. Osećaj povređenosti koji će se povremeno javljati kod vas možda nije realan – ne shvatajte ama baš sve toliko lično….U svakom slučaju, tenzija u vama će početi da opada ulaskom u treću dekadu meseca – tada gledajte da ispravite sve što ste pogrešili i da vratite mir u vašu emotivnu priču. Slobodne Škorpije će imati kontakt sa prošlošću, ali je malo verovatno da će vas ona na bilo koji način dotaći….bar ne pozitivno. Šta više – mogu vas iritirati nečiji pokušaji da se vrati u vaš život. Ukoliko vam se neko nov dopadne u junu – ovu osobu nećete tako lako osvojiti…ni zadržati..

Posao

Nećete biti zadovoljni komunikacijom sa saradnicima. Često ćete tokom ovog meseca biti u kontaktu sa napornim i zahtevnim osobama koje će vam oduzimati i vreme i energiju i činiti vas besnim i nervoznim. Zbog nefokusiranosti i slabe organizacije možete preskočiti da uradite obaveze koje su vam važne ili zaboraviti na dogovore i obećanja koja ste dali. Generalno gledano – u ovom mesecu će vam biti potrebno dosta strpljenja i takta. Finansije – ne vodite računa o troškovima.

Zdravlje

Stres, lako gubljenje energije, nedovoljno sna i odmora – sve se to može odraziti na kvalitet vašeg zdravlja.

Mesečni horoskop za znak strelac

strelac mesecni horoskop

Ljubav

Period emotivnih klackalica aktuelan je i u junu u vašim emotivnim relacijama. One veze koje su suštinski stabilne imaće manjih problema u komunikaciji jer će povremeno postojati nerazumevanje, ali će vedra priroda i vas i vašeg partnera uspevati da ovo u nekom kratkom periodu reši. No, oni Strelčevi čiji su emotivni odnosi već neko duže vreme pod pritiskom, dolaziće do dubljeg raskola sa partnerom jer nećete moći da se dogovorite ni o najosnovnijim stvarima. Takođe, često će na dnevni red izlaziti nepoverenje, sumnje, ljubomora….ili pak velike svađe oko zajedničkih finansija. Bićete na klackalici – niti vidite način na koji biste mogli suštinski popraviti odnos, niti imate dovoljno snage i odlučnosti da iz njega izađete. Slobodni Strelčevi – kod vas će biti aktivno mnogo flertovanja, čak i mogućnost jedne žestoke i strasne avanture, ali teško je da će se otvoriti prava prilika za ljubav, to jest – za nešto što bi se na duži rok moglo zadržati u vašem životu.

Posao

Ogromnu snagu ćete ulagati u popravljanje finansijskog segmenta, koji će se bar na neko vreme srediti tokom prve dekade meseca. No, i ostatak ovog perioda donosi vam izazove – veće troškove i težu naplatu potraživanja. Samo polako, sve će se ipak srediti do kraja meseca. Generalno gledano – poslovni segment ne nudi neke naročite mogućnosti za promene i uglavnom ćete funkcionisati u svakodnevnim obavezama. Postoji šansa za novu poslovnu ponudu, ali u drugom delu meseca.

Zdravlje

Mogući su problemi sa alergijama i promenljivim pritiskom. Potrebno vam je više opuštanja, fizičkih aktivnosti i kvalitetnija, redovnija ishrana.

Mesečni horoskop za znak jarac

jarac mesecni horoskop

Ljubav

Ukoliko budete imali dovoljno razumevanja za partnera, ukoliko smanjite svoju krutost, budete više prilagodljivi i date veću podršku osobi koju volite – ovo i neće biti toliko loš period za vas. Razumevanje je sada neophodno, jer voljena osoba nosi neku unutrašnju nervozu tokom većeg dela ovog perioda i biće jako preosetljiva – pa će joj samim tim biti potrebno da je shvatite i pomognete joj da ovo prevaziđe. Ćutanje i povlačenje iz situacija koje su vama neprijatne i u kojima se ne snalazite može samo isprovocirati osobu koju volite i dovesti do veće nestabilnosti, a to sigurno nije ono što želite. Od vaše posvećenosti i spremnosti da razumete i podržite partnera zavisiće i mir u vašem odnosu. Slobodni Jarčevi – za vas je ovo dobar period jer će emotivnih prilika biti tokom većeg dela meseca. Nemojte propustiti nekog novog ko vam se pojavljuje samo iz razloga što ste još uvek čvrsto vezani za prošlost i ne želite da je pustite iz svojih misli. Budite otvoreniji i ljubav će doći.

Posao

Za neke veće promene u poslovnom segmentu trenutno ne postoji prostor i malo je verovatno da će se napraviti korak napred u junu mesecu. Svoje planove ćete morati da odložite ili da sačekate da se nešto samo od sebe reši, što je teško da može biti sada. Međuljudski odnosi će vam povremeno zadavati nervozu, i to najpre sa osobama koje se potpuno neopravdano postavljaju kao autoriteti i pokušavaju da vam sole mozak. Ne padajte na provokacije i ne uplićite se u prepucavanja sa drugima.

Zdravlje

Većim delom juna ćete biti nešto „na pola“ – i što se energije i što se imuniteta tiče. Promenite nešto u načinu ishrane, više se krećite i tražite prostor za dovoljno opuštanja.

Mesečni horoskop za znak vodolija

vodolija mesecni horoskop

Ljubav

Uglavnom ćete vi pronalaziti sto i jedan razlog da ne budete zadovoljni situacijom u svojim emotivnim ili bračnim relacijama. Realno, verovatno je sve u redu ali vi se lično osećate nekako „na pola“ i nećete umeti da pružite voljenoj osobi ni toplinu ni razumevanje. Više će vam prijati da budete okrenuti prijateljima jer ćete tu biti potpuno opušteni i odmarati mozak od svih briga i problema. Od ulaska u treću dekadu meseca krenućete da se raskravljujete i ponovo će se u vama probuditi i potreba i želja za osobom koju volite. Tenzija i unutrašnji pritisak kod vas će se spustiti, pa ćete lakše funkcionisati i biti spremniji na više kvalitetnog vremena sa partnerom. Slobodne Vodolije imaju pred sobom jedan lep i uzbudljiv period koji će svakako doneti više interesantnih osoba u vaš život. Održavaćete paralelnu komunikaciju sa više udvarača, da biste tek tokom treće dekade doneli eventualnu odluku kome se tačno prikloniti. U svakom slučaju – mesec ispunjen ljubavnim šansama i dobrim provodom!

Posao

Poslovni segment će biti prilično uzavreo tokom juna. Na dnevnoj bazi očekuju vas velike obaveze i konstantan priliv novih poslova i zadataka za vas – u tolikoj meri da povremeno nećete znati na koju stranu pre da se okrenete. Osećaj da radite od jutra do sutra će biti stalno prisutan a često ćete morati da radite i preko radnog vremena da biste sve postigli ili ispoštovali rokove koji su vam nametnuti. Po pitanju finansija – opuštenije funkcionisanje dolazi tek tokom treće dekade meseca.

Zdravlje

Jaka iscrpljenost i energetski pad prisutni su tokom prve dve dekade juna, što vam može doneti slabljenje imuniteta.

Mesečni horoskop za znak ribe

ribe mesecni horoskop

Ljubav

Komunikacija će povremeno predstavljati tačku spoticanja u emotivnim vezama i brakovima. Potrudite se da ne doživljavate neke stvari i postupke od strane partnera previše lično i da ne pravite od komarca magarca. Povremena nervoza ili zatvorenost voljene osobe nemaju nikakve veze sa vama i ni na koji način ne znače da se odvaja od vas ili okreće ka nekome drugom. Gledajte ono što je dobro u vašem odnosu, a ne pravite sami sebi problem u glavi zbog momenata koji su prolazni i za koje ćete brzo dobiti objašnjenje. Zajednički trenuci će biti ispunjeni dobrom energijom – partner je spreman da vam se prilagodi i da vam pruži više emocije, bliskosti i u tim trenucima sve vaše teskobe i nedoumice, strahovi – odlaziće u neki drugi plan. Zato – što više uživanja i biće vam mirna glava! Slobodne Ribe – vama će se pojavljivati konstantno osobe koje su zainteresovane za vas, samo je pitanje koliko će vas one „dotaći“ i koliko ćete biti spremni da im pružite šansu za nešto više od prijateljstva i druženja….

Posao

Poslovni segment će vam tokom celog juna donositi izazovne situacije, ali ćete vi biti više nego sposobni da se sa njima izborite i uspešno ih završite. I sami primećujete da vas nadređeni konstantno guraju u prvi plan po mnogim pitanjima i jasno vam je da neki plan za vas postoji – ali još uvek ne možete da dokučite šta je to. Ne opterećujte sebe razmišljanjima, pustite da se stvari odvijaju same od sebe, ionako se neki veliki pomaci neće desiti tokom ovog meseca. Finansije – u drugom delu juna znatno bolje.

Zdravlje

Prva polovina meseca vam donosi probleme sa spavanjem, moguće alergijske reakcije i meteoropatske tegobe. Drugi deo juna je dobar.

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!