Mršavljenje prema vašem horoskopskom znaku

By  |  0 Comments

Vaša ishrana mnogo zavisi od vašeg tipa ličnosti koji, takođe, u velikoj meri zavisi od vašeg horoskopskog znaka. Iz ovoga sledi da vaš horoskopski znak određuje vašu ishranu, tj. šta treba da jedete a šta da izbegavate.

Bilo bi super da možete da jedete sve što volite a da ne mislite na kilograme, ali život nije fer! Ni naš zdravstveni sistem nije fer, naročito ne prema našem čulu ukusa. Pretražili smo nekoliko astro sajtova i pronašli režim ishrane koji odgovara vašem horoskopskom znaku.

Ishrana prema horoskopskom znaku

Ovan

Ovan voli da ispituje vlastite granice i impulsivno započinje sa svakom dijetom. Očekuje brze rezultate a dijete (uglavnom) ne funkcionišu tako lako. Idealan način da se Ovan pridržava odgovarajuće dijete, kako ne bi bio u iskušenju da odustane, jeste da se takmiči sa drugom osobom – učiniće sve da pobedi pa će i kilogrami početi da se tope. Ovnu odgovaraju proteinske dijete, kao i namirnice bogate kalijumom, ali i riba, sveža salata i voćni sokovi.

Bik

Bik voli da jede, ma živi da bi jeo. Sa tolikom ljubavi prema hrani teško se i pridržavati dijete. Ako je na dijeti, očajavaće i širiti nezadovoljstvo oko sebe. Bik mora da umesto prekomernog unosa skroba, masti i šećera, pređe na zdraviju ali ukusniju hranu – voćne salate i povrće su odličan izbor za početak. Takođe treba piti puno vode.

Blizanci

Ovaj horoskopski znak bi voleo da može da radi (najmanje) dve stvari istovremeno. Blizanac bi trebao da kombinuje intenzivno vežbanje i zdravu ishranu kako bi ostao fit. Takođe, treba da ostane istrajan umesto da menja svoje nutritivne navike, inače će se kilogrami, za koje je mislio da je izgubio, vratiti! Blizanac definitivno treba da izbegava brzu hranu, kao i da ne preteruje sa količinom porcije (idealne su 4 manje porcije dnevno).

Rak

Svaki put kada je povređen, tužan, besan, sreća Rak traži spas u hrani. Međutim, vrlo je važno da, kada je ishrana u pitanju, povede računa o sebi umesto da se smatra žrtvom. Ovaj horoskopski znak treba da izbegava slatkiše, kao i prženu hranu, a u ishranu ubaci namirnice poput ribe, kupusa i brokolija.

Lav

Lav voli sebe i voli da se oseća dobro i definitivno će se držati plana ishrane ukoliko je na dijeti. Ostaće motivisan da istraje u dijetetskom režimu ukoliko mu najmiliji udele komplimente. Lav treba da izbegava ugljene hidrate, sosove i odluči se za laganije marinade, kao i hranu bogatu magnezijumom i gvožđem.

Devica

Devica voli detalje te će voditi dnevnik ishrane, beležiti unos kalorija, gubitak težine i plan vežbanja. Ovaj horoskopski znak preferira dugoročne ciljeve tako da za njega nisu instant dijete i brzo mršavljenje. Ipak, ne treba biti prestrog prema sebi. Devica svakako treba da pokuša sa organskom ili vegetarijasnkom hranom.

Povezano: Mršavljenje prema vašoj građi tela!

Prethodna1 of 2Sledeća

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!