Mesečni horoskop za MART 2021.

mesecni godisnji ljubavni horoskop

Mesečni horoskop se piše za malo duži period i on nam daje odgovore na mesečnom nivou. U mesečnom horoskopu uvek možemo pročitati tumačenje astrologa u vezi ljubavi, posla, zdravlja i novca.

Juhu! Pred nama je prvi prolećni mesec, ali ujedno – pred nama je i prvi mesec koji će nas istinski pokrenuti. Od jula prošle godine traje kvadratno natezanje između dva malefika – velikog, Saturna i malog, Marsa a od ovog meseca ove dve planete dolaze u trigonski, protočni aspekt – olakšavajući situaciju nama i terajući nas na akciju.

No, idemo redom. Na ulasku u mart u znaku Riba se nalaze Venera, Sunce i Neptun. U znaku Bika su Uran i Mars. Mesec je u znaku Vage i samo što je izašao iz svoje „pune“ faze. Pluton je u Jarcu a u Vodoliji Saturn, Merkur i Jupiter. Sve planete su direktne.

Prvo za one koji se raduju Veneri u znaku Riba, zbog njene egzaltirane pozicije – Venera u Ribama preteruje sa svojom potragom za savršenom ljubavlju, za idealnom emotivnom pričom – obzirom da će sve dok je u Ribama biti spaljena od strane Sunca i u kontaktu sa Neptunom – malo je verovatno da su ti „ideali“ zaista idealni. Ovo vam je super za tajne priče i ljubavisanja, super je za neke platonske emocije, ali da je super za iole stabilne ljubavne početke – ma nema ništa od toga. Samo može da donese debelo razočarenje. U Ribama je sve do 21-og a onda prelazi u znak Ovna gde je takođe u lošoj poziciji i takođe će jedno vreme biti spaljena od strane Sunca, ali vrlo brzo ide u stabilne pozicije – od početka aprila. Dakle, do 4-og marta (dok je Mars u Biku) ljubavna situacija je jako loša,od tog dana pa do 21-og – zanos, ideali, ali slaba vajda u realnosti. Od 21-og pa do kraja meseca – strast piči sve u šesnaest – i dalje može biti problema u odnosima, ali oni ipak idu u stabilniju formu od kraja meseca.

No, ono što je udarna vest za mart jeste prelazak Marsa u znak Blizanaca 4-og. On tu nema nikakvo posebno dostojanstvo, ali pravi dobre aspekte sa Saturnom i Jupiterom. Ovaj prvi trigon sa Saturnom nam je posebno važan jer će doneti jedan priliv i talas dobre, pokretne energije. Dosta toga oko čega smo se natezali počeće da se pokreće i rešava, realizuje. Mars u Blizancima u ovakvim aspektima jeste zaista dobar za akciju i posebno će vazdušnim znacima dati vetar u leđa, ali će jednim delom njime uspeti da se „okoriste“ i Ovnovi i Lavovi. Trigon sa Jupiterom donosi pozitivno ludilo ali on u ovom mesecu neće biti egzaktan, pa ćemo verovatno njegove prave efekte videti tek tokom aprila. Ono što je negativno kod tranzita Marsa u Blizancima jeste ludilo u saobraćaju i vožnji, problemi sa respiratornim organima, problemi sa mlađom populacijom, i naravno – problem sa rečitošću (čitaj – sa raspravama i svađama) kojih će biti koliko god hoćeš. Jer, svako će biti najpametniji i svako će imati šta da kaže. No, bolje je i da se priča i dešava nego da se ćuti i trpi, kao u prethodnim mesecima. Aspekt Marsa iz Blizanaca i Saturna iz Vodolije je dušu dao za revoluciju bilo koje vrste – pa vi sad izvolite i odaberite šta ćete u svom životu revolucionarno da promenite. Jer, realno gledano – sada to možete.

20-og marta Sunce prelazi u znak Ovna i zvanično počinje proleće. 13-og marta imamo mlad Mesec u Ribama, a 15-og marta i Merkur prelazi u isti znak. Pun Mesec nas čeka 28-og marta u znaku Vage. No,o svemu ovome pisaćemo kako bude postajalo aktuelno. Trenutno nam je mnogo važniji i za nas mnogo bitniji taj tranzit Marsa koji konačno počinje da nas budi. U ovoj godini, proleće će sa ovim aspektom doći nešto ranije – već 4-og. Ako ste u tranzitu Marsa kroz znak Bika koji je krenuo od Božića imali osećaj da hodate po blatu i da se jedva pomerate – sa Marsom u Blizancima iz tog blata se izlazi i sprema se za trk. Uskoro trčimo, budite spremni za akciju! Srećno!!!!

Mesečni horoskop za znak ovan

ovan mesecni horoskop

Ljubav

Za vas je ovo jedan živ i aktivan mesec, iako partner iz nekih razloga neće moći da vas prati. Moguće je da je voljena osoba u nekim svojim poslovnim ili ličnim poduhvatima, ili da ćete na neko vreme čak biti odvojeni. No, odnos kao odnos bi trebao da bude dosta korektan iako povremeno partner ili vi možete imati trenutke sumnje i ljubomore. Ovaj mesec može nekim parovima doneti ozbiljne pripreme za zajednički život ili brak ili makar dogovor u tom pravcu. Treba upozoriti one pripadnike ovog znaka koji eventualno sede na dve stolice (a biće takvih) da tajne itekako mogu izaći na videlo i da, ukoliko imate nameru da se igrate ovakvih igara – budete jako oprezni. Slobodni Ovnovi – od ulaska Sunca i Venere u vaš znak i početka proleća – otvara se za vas jedan izuzetno strastven i ljubavnim dešavanjima ispunjen period. Pre proleća – moguće su tajne simpatije, tajne avanture ili ljubav sa onima koji su daleko od vas.

Posao

Od pred kraj prve nedelje marta jako se pokrećete i prva polovina meseca, dok Merkur ne uđe u znak Riba za vas je vrlo značajna – u tom periodu možete završiti započete planove i projekte, ali i otvoriti sebi potpuno nova, vrlo uspešna poglavlja. Od ulaska u drugi deo marta potrebno je biti obazriviji kada su dogovori u pitanju – pazite šta potpisujete i ne žurite sa ulaskom u poslovne dilove, pogotovo ako su oni iole nedefinisani ili sa osobama u koje nemate potpuno poverenje ili garancije od vama važnih ljudi.

Zdravlje

Budite oprezniji u saobraćaju tokom celog meseca, a pogotovo u njegovoj drugoj polovini. Drugi deo marta može doneti i povrede i respiratorne probleme.

Mesečni horoskop za znak bik

bik horoskop

Ljubav

Bićete izraženo osetljivi tokom većeg dela marta i svaku reč i postupak partnera možete tumačiti na neki svoj način i čak postajati pomalo nesigurni, sumnjičavi ili zabrinuti. Ne bih rekla da imate nekog većeg razloga za brigu, partnerova podrška i emocija svakako postoji pa pokušajte da mu za te neke „ispade“ progledate kroz prste. Rasprave svakako ne bi donele ništa dobro. Ako zanemarimo te neke sitnice, ovo bi uglavnom trebao da bude mesec naglašenih emocija. Možete se povremeno tokom marta osećati kao da ne uspevate da se baš uvek dogovorite i „preklopite“ kada je slobodno vreme u pitanju, ali zato se potrudite da svaki trenutak koji zajedno „ukradete“ bude lep i ispunjen. Slobodni Bikovi – emotivnih šansi ćete svakako imati i to najpre preko poslovnog sektora, ali i preko segmenta prijatelja i društvenih mreža. Neke od ovih priča će ostati samo na nivou strasti, ali ima i onih koje bi mogle potrajati.

Posao

Poslovno je ovo vrlo značajan mesec za vas, pogotovo njegova prva polovina u kojoj biste mogli učvrstiti svoje pozicije, ali i pokrenuti neke potpuno nove i uspešne poslovne priče. Naglašena je sposobnost da zaradite, ali nemojte se iznenaditi što će i troškovi biti pojačani – naročito budite oprezni u drugom delu marta kada možete povući neke poteze i sklopiti dogovore koji bi vam mogli „izbiti“ pare iz džepa. Takođe, obim obaveza će se jako pojačati u poslednjoj dekadi marta, ne budite nervozni sa saradnicima.

Zdravlje

Mogući su problemi sa disajnim organima, alergije. Kod starijih – tegobe sa venama i cirkulacijom. Poslednja dekada meseca – osetljivi sinusi i glavobolje.

Mesečni horoskop za znak blizanci

mesecni horoskop blizanci

Ljubav

Partner i vi ste početkom meseca (i pored svih problema koji su postojali tokom februara) spremni na kompromis, dogovor i rešavanje svih pitanja. Mars ulaskom u vaš znak donosi dobru energiju koju itekako možete iskoristiti da pokrenete i partnera i sebe na najpozitivniji način. Ulazite u manju, potencijalnu problematiku od polovine marta jer ćete biti preokupirani poslovnim obavezama i možete zanemarivati partnera ili biti nervozniji nego inače. Samo se potrudite da u tom periodu pronađete dovoljno vremena za voljeno biće, ali isto tako – da drugoj strani priuštite neke nežne i romantične trenutke. Izbegavajte laži bilo koje vrste, jer možete imati problema krajem marta. Slobodni Blizanci – energija i pozitivnost kojom isijavate svakako će privući zainteresovane poglede. Najbolji period za romantično vezivanje je poslednja dekada marta, najpre preko društvenih mreža i prijatelja.

Posao

Prva polovina meseca je više nego dobra po vas i u tom periodu biste trebali da se jako pokrenete i težite tome da rešite svu potencijalnu problematiku iz prethodnog perioda. Takođe, ukoliko tražite posao, ovo je odličan trenutak i da ga pronađete. Mogući su kontakti i sa inostranstvom i stranim firmama. Lako ćete usvajati nova znanja i veštine i voditi glavnu reč u poslovnom segmentu. U drugom delu meseca budite oprezni po pitanju dogovora. Ne brzajte jer su moguće veće greške.

Zdravlje

I pored dobre energije koja će vas pratiti, drugi deo marta može doneti osetljivost disajnih puteva a kod starijih – probleme sa venama i cirkulacijom. Čuvajte se povreda.

Mesečni horoskop za znak rak

rak mesecni hororskop

Ljubav

Mart je čudan za Rakove u emotivnim vezama. Mars u vašem dvanaestom polju pojedinim pripadnicima ovog znaka može doneti da se „dogovore“ sami sa sobom, i ujedno poboljšaju odnos sa partnerom – isprave neka svoja uverenja i zablude koje su gajili u prethodnom periodu. No, biće i onih Rakova koji će pokušavati da balansiraju između dve osobe, sa jednom u javnom odnosu, sa drugom u tajnom. Emocije vas vozaju žestoko tokom ovog meseca i ukoliko imate nameru da sedite na dve stolice, budite obazrivi – u drugom delu marta ste skloni da pravite greške i sami sebi otežavate situaciju. Naročito budite obazrivi u poslednjih nedelju dana marta – jer ovaj period onim Rakovima koji su u paralelnim odnosima može doneti problematiku. Slobodni Rakovi – više osoba može figurirati kod vas i malo je verovatno da brzo možete doneti odluku kojoj od njih biste dali prednost. Ne žurite, preispitajte dobro ono što osećate.

Posao

Konačno dobijate prave ideje ili shvatate gde ste grešili u proteklom periodu i spremni ste da te greške ispravite. Svi oni koji sarađuju sa inostranstvom mogu tokom ovog meseca ostvariti značajnije rezultate. Budite samo na oprezu tokom treće dekade meseca jer ovaj period može doneti greške i propuste, pogotovo što se papirologije i dogovora tiče. No, ulazak Sunca i Venere u vaše polje karijere od 20-og marta svakako vam daje priliku da zablistate i povučete prave, isplative poteze.

Zdravlje

Biće povremeno prisutna nervoza, možda i problemi sa spavanjem. Neki Rakovi mogu imati i tegoba sa respiratornim organima. Povedite više računa o imunitetu.

Mesečni horoskop za znak lav

lav mesecni horoskop

Ljubav

Posle naglašenog perioda težine i problema u komunikaciji, Lavovi ulaze u fazu u kojoj se konačno mogu dogovoriti i razumeti sa osobom koju vole. Najpovoljniji period za vas je tokom prve polovine marta, ali i u poslednjoj dekadi ovog meseca – jer tada sve ono vezano za emocije funkcioniše mnogo lakše i protočnije. Imate vrlo dobre šanse da tokom ovog perioda sa partnerom budete aktivniji, čak i otputujete negde zajedno, a svakako vam sledi više druženja sa zajedničkim prijateljima. Jedino na šta biste eventualno trebali da obratite pažnju jeste – ne dozvolite prijateljima da vam se mešaju u odnos niti da vam daju savete u vezi vašeg ljubavnog života. Slobodni Lavovi – ceo mesec vam može biti ispunjen pozitivnim kontaktima i druženjem, ali najbolji period da se ljubavno zanesete, baš onako kako vi umete – jeste tokom poslednje dekade marta. Ovaj vam mesec donosi mnogo uživanja i dešavanja.

Posao

Tokom druge polovine meseca više obratite pažnju na sve ono što se vezuje za finansijski segment. Možete povući poteze ili napraviti dogovore koji vam mogu doneti gubitke a u svakom slučaju – u ovom periodu treba biti štedljiviji po pitanju troškova. Generalno gledano – sem ovog vezano za finansije, od pred kraj prve nedelje meseca se jako pokrećete, dobijate priliv i nove energije ali i novih poslovnih šansi i vaši planovi mogu početi da se ostvaruju. Imaćete podršku od osoba koje su vam poslovno važne.

Zdravlje

Od ulaska u treću dekadu meseca – vaša energija vam se u potpunosti vraća. Kao da se budite iz dugog, zimskog sna. Krećite se što više.

Mesečni horoskop za znak devica

devica mesecni horoskop

Ljubav

Prilično dobar ljubavni period pratiće zauzete Device tokom prve polovine marta meseca. Sa partnerom će se lako dolaziti do dogovora a biće pojačani i nežnost, pažnja i emocije koje pružate jedno drugom. Ulaskom Merkura u znak Riba polovinom marta i uz kvadratni aspekt koji pravi sa Marsom – ulazite u dane u kojima može biti nervoze i velikih oscilacija raspoloženja kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju. U jednom danu ćete oboje biti odlično raspoloženi i bliski, a već u drugom može doći do sumnji, napetosti i „brzinskih“ rasprava, neki put bez ikakvog konkretnog i pravog razloga. Potrudite se da ovaj drugi deo marta budete fleksibilniji jedno prema drugom. Slobodne Device – interesantna i podsticajna komunikacija sa nekim, najpre preko poslovnog segmenta (mada tu postoje i druge opcije) pokrenuće vas i ovde vrlo brzo može doći do produbljivanja kontakta, pa čak i ulaska u stabilnu emotivnu priču.

Posao

Mars ulazi u vaše polje karijere 4-og marta i poslovni segment će se jako pokrenuti na bolje. Dobijate potvrdu nečega što ste prilično dugo čekali a period do polovine meseca može vam doneti pregršt novih kontakata i poslovnih prilika, kao i dobre dogovore. Kada vaš vladar Merkur uđe u znak Riba polovinom meseca – treba biti nešto oprezniji jer ulazite u dane u kojima na poslu može biti više nervoze nego inače, dosta nerazumevanja i pogrešnih poslovnih poteza. Ne ulazite u rasprave sa saradnicima.

Zdravlje

Ono što će vas kroz ceo mart pratiti, a naročito kroz njegovu drugu polovinu je pojačan nivo nervoze i stresa. Čuvajte se povreda, a bićete skloni i alergijama i problemima sa venama.

Mesečni horoskop za znak vaga

vaga mesecni horoskop

Ljubav

Partnerovo ponašanje će se promeniti ubrzo nakon ulaska u mart mesec i od strane voljene osobe ćete dobijati više razumevanja, a istovremeno biti podsticani na neke zajedničke aktivnosti, planove, izlaske, pa čak i putovanja. Koliko god vam ovo prijalo i odgovaralo, vaša energija je tokom većeg dela marta ipak okrenuta ka poslovnom segmentu i obavezama. Moguće je da će povremeno dolaziti do raskoraka – jer nećete moći da budete na dva mesta istovremeno, pa će nešto trpeti – da li vaš posao ili odnos sa partnerom. No, prelaskom u treću dekadu marta vi ipak dajete prednost ljubavi. Slobodne Vage – suprotni pol će se aktivirati prema vama i sigurno je da će u ovom periodu biti zanimljivih i podsticajnih dešavanja po vas. O nečem zaista konkretnijem, u smislu ulaska u ljubavnu vezu možemo pričati tek u poslednjoj dekadi meseca, a kod nekih će se ovo prolongirati čak i na sam kraj marta.

Posao

Ono čega se trebate čuvati u drugom delu meseca jesu tenzije sa saradnicima, a moguće je da će u tom periodu kod vas biti pojačan i obim grešaka i nesporazuma u radu. Obratite pažnju na sve vrste dokumenata, a neki se na žalost mogu baviti i sudskim procesima i kaznama. Prva polovina marta je mnogo podsticajnija po vas, daje vam ogromne mogućnosti da pokrenete nešto novo, da aktivirate saradnju sa stranim firmama, strancima, javnim preduzećima. Dobar mesec za vašu zaradu.

Zdravlje

Potrebno vam je više kretanja i nemojte izbegavati fizičke aktivnosti, naročito plivanje. Starije Vage mogu imati problema sa venama i cirkulacijom.

Mesečni horoskop za znak škorpija

skorpija mesecni horoskop

Ljubav

Partner će napraviti prvi potez u smislu da će želeti da se problemi iz prethodnog perioda razreše, pokrenuće se prema vama i biti spreman da otvoreno i iskreno porazgovarate o svemu što je bilo, a što je pravilo nesuglasice i oscilacije u vašem odnosu u prethodna dva meseca. Ne mogu da kažem da ćete baš u potpunosti biti spremni na kompromise, ali ćete imati volje da odgovorite adekvatno, saslušate, ali i kažete šta imate. Suština je da „zaraćene strane“ sada mogu sklopiti primirje, da se škorpionski odnosi mogu pokrenuti i postati stabilniji i sa više emocija. Do kada će tako stabilno funkcionisati – videćemo. Imaćete vi još prepreka kada su emotivne relacije u pitanju. Slobodne Škorpije će više biti otvorene za emotivna dešavanja, a i pojaviće se osoba (ili osobe) koje će vas u ovom smislu dodatno aktivirati. Prijaće vam da izlazite, da se družite, da se krećete i naravno – da privlačite pažnju suprotnog pola.

Posao

Privatnici će u ovom mesecu dosta solidno proći, najpre u finansijskom smislu a itekako je moguće da će se neke Škorpije baš odlučiti da u ovom periodu pokrenu sopstveni posao. Generalno gledano, kod vas se u ovom mesecu sve vrti oko finansija – uglavnom imate dobre predispozicije za zaradu, ali je potrebno da u drugom delu meseca budete nešto oprezniji, bar što se ulaganja ali i troškarenja tiče. U boljoj ste energiji, sa više snage, samopouzdanja i odlučnosti i možete napraviti velike poslovne preokrete.

Zdravlje

Naglašena nervoza i stres, naročito u drugom delu meseca. Moguće su povrede a u saobraćaju definitivno treba smanjiti brzinu.

Mesečni horoskop za znak strelac

strelac mesecni horoskop

Ljubav

Stelčevi u vezama i brakovima će imati podeljenu situaciju tokom marta. Prva polovina meseca vam itekako daje šanse em da popravite odnos sa partnerom, em da više uživate u zajedničkim aktivnostima i akcijama. No,ulaskom u drugi deo meseca otvara se prostor za nervozu, za više rasprava, za sumnje i brzinski izrečene reči – pa je kod nekih moguć čak i prekid odnosa. Ja bih vam savetovala da iskulirate, jer već u poslednjim danima meseca možete stabilizovati odnos, popraviti ga i više ponovo uživati sa osobom koju volite. Ne reagujte na provokacije od strane partnera, ali nemojte ni vi provocirati! Slobodni Strelčevi – vć od 4-og marta komunikacija i kontakti sa suprotnim polom progresivno će se pojačavati. Iako u vezu ili neko konkretnije dešavanje možete ući vrlo brzo, za vas bi najpovoljniji period za ulazak u emotivnu priču bio u poslednjoj dekadi meseca, kada je vaše polje ljubavi jako naglašeno.

Posao

Ta nervoza i izbrzanost mogu vam napraviti problem i u poslovnom segmentu, i to najpre u drugom delu meseca kada se treba čuvati konfliktnih i dramatičnih situacija sa saradnicima. U ovom periodu vodite računa i o greškama, a svakako ćete biti u kontaktu sa jako naporenim i zahtevnim klijentima. Sve što vam je od velike važnosti, svaki tip dogovora i papirologije – pokušajte da obavite u prvoj polovini marta, kada su planete „na vašoj strani“ i kada vam daju lako ostvarenje onoga što želite.

Zdravlje

Drugi deo meseca može vam doneti mutno raspoloženje i naglašeno nerviranje i stres. U tom periodu obratite pažnju,jer postoji mogućnost povreda.

Mesečni horoskop za znak jarac

jarac mesecni horoskop

Ljubav

Ono što je sigurno jeste da ćete sa dragim vam bićem imati jedan aktivniji i življi period, najpre što se dešavanja i kretanja, ali i što se komunikacije tiče. E sad, za te aktivnosti, kraća putovanja, izlaske, šetnje, kretanja – sve je ovo ok, i svakako će učiniti da se i partner i vi bolje osećate. Što se komunikacije tiče, imaćete par momenata, najpre u drugom delu meseca kada vaša nervoza, ali i nesporazumi – mogu dovesti do nekih neugodnih trenutaka ili rasprava sa partnerom. Iako su ovo kratkotrajni momenti za koje je malo verovatno da mogu narušiti stabilnost vašeg odnosa – ipak bi ih trebalo izbegavati. Slobodni Jarčevi – vaše polje komunikacije i kontakata, kao i kraćih putovanja i susreta je jako naglašeno tokom celog meseca. Preko poslovnog segmenta, ali i preko prijatelja i kontakata preko društvenih mreža – može se u ovom periodu pojaviti osoba (ili osobe) koje bi itekako skrenule vašu pažnju na sebe.

Posao

Ulazak Marsa 4-og marta u vaše polje poslovne svakodnevice, obaveza i odgovornosti – svakako će doprineti sa one pozitivne strane da se mnogo toga kod vas pokrene i počne da se uobličava. Sa negativne – obim obaveza će se jako pojačati što može, najpre u drugom delu meseca dovoditi do tenzija sa saradnicima i neprijatnih momenata sa kolegama. Baš u tom periodu jako obratite pažnju na ono što dogovarate i potpisujete, ali vodite i računa da ne donosite impulsivne odluke, u besu.

Zdravlje

Zdravlje je dobro, ali bi u drugom delu meseca više trebalo povesti računa u saobraćaju i čuvati se povreda. Povremeno ćete imati jake oscilacije raspoloženja i naglašenu nervozu.

Mesečni horoskop za znak vodolija

vodolija mesecni horoskop

Ljubav

4-og marta, kada Mars izađe iz vašeg polja intime, doma (gde je boravio od početka januara ove godine i gde vam je doneo gomilu težine i problema) i pređe u polje kreativnosti, ljubavi, zabave – Vodolije će oživeti. Na sve to – direktno kretanje Merkura doneće vam ponovo osećaj slobode, lepršavosti, duhovitosti. Kako će se ovo odraziti na vaše emotivne relacije – zauzeti će imati pred sobom jedan jako dobar period u kojem će biti samo par momenata gde može doći do tenzije i to u drugom delu meseca, ali pošto istovremeno imate jako dobre aspekte da te tenzične momente prevaziđete – smatram da ćete proći bez bilo kakvih problema kroz mart. Šta više – čeka vas mnogo dešavanja i uživanja sa partnerom. Slobodne Vodolije će vrlo brzo da postanu „meta“ udvaračima, pa neće biti čudno što će neki od vas biti na slatkim mukama koga odabrati. Moguće je da makar dve osobe itekako podgrevaju vaše strasti.

Posao

Mesec koji je odličan za dešavanja, za akciju, za kreativnost, za promene koje uvodite u posao i koje jako brzo daju odlične rezultate. Šta više, za neke od vas ovo može biti period u kojem ćete paralelno obavljati više poslova – a svi ti poslovi bi trebali da vam donose finansijsku korist. Jer, ovo jeste mesec u kojem znatno možete popraviti svoje finansijsko stanje, i to na lakši način nego što to trenutno mislite. Doduše, i trošićete….ali i to je za ljude. Mesec dogovora, putovanja, aktivnosti i novih saradnji.

Zdravlje

Uglavnom dobro, ali biste ipak trebali da obratite više pažnje na ishranu. Nešto tu ne radite kako treba i mogli biste tokom marta imati problema.

Mesečni horoskop za znak ribe

ribe mesecni horoskop

Ljubav

Do polovine meseca imate više nego dovoljno vremena da stabilizujete odnos sa partnerom, da napravite neke dogovore i da krenete i da ih ostvarujete. Mars u vašem polju doma i intime može da donese da sa partnerom sređujete ili renovirate dom, bavite se nekretninama – a može da donese i da ste često van kuće, da vas ne drži mesto. Ulaskom Merkura u znak Riba polovinom meseca, ulazite u jednu, nešto nepovoljniju fazu kada je komunikacija sa voljenom osobom u pitanju. Iako ćete podršku partnera imati, vi ćete biti skloni ili da sumnjate, ili da se bavite trivijalnim sitnicama i nervirate oko njih – pa samim tim i da izazivate nervozu kod partnera, pa i rasprave sa njim. Savet – imate više nego dovoljno prostora za ljubav, zaboravite na nervozu. Slobodne Ribe – Venera je u vašem znaku u prve dve dekade meseca. Ljubav ćete privlačiti, kao i ljubavne ponude – a vaše je kako ćete odgovoriti na njih.

Posao

Dobar period za pokretanje privatnog biznisa, a oni koji se već bave time – vreme u kojem dolazi do pojačanog obima posla, samim tim i do povećanja finansija, što će posebno postati izraženo ulaskom u treću dekadu marta. Nešto što davno želite da pokrenete ili oko čega ste se nadali da će se dogoditi – sada se može i realizovati. Generalno gledano – jedan korektan poslovni period je pred vama, u kojem se samo u drugom delu meseca trebate čuvati ishitrenih odluka i konfliktnih situacija sa saradnicima.

Zdravlje

Uglavnom ćete biti dobro, mada u drugom delu marta povedite računa jer može doći do povreda. Disajni organi su vam osetljivi, jačajte imunitet.

__________________________________

HOROSKOP PIŠE: www.mojastrolog.rs

Pročitajte još i: Veliki godišnji horoskop za 2021. godinu

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!