Nedeljni horoskop – Od 11. do 17. decembra 2023.

nedeljni horoskop

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Od srede ulazimo u fazu zvanu „retrogradni Merkur je kriv“. Kriv je zato što smo napravili grešku, zaboravili nešto, pogrešno se razumeli sa sagovornikom (naravno da za sve to nismo krivi mi – jeste da su nam misli lutale, jeste da uopšte nismo slušali sagovornika, jeste da smo se zablenuli u nešto i isključili mozak – ali nemoguće je da je naša krivica, već Merkurova). Kriv je zato što smo zakasnili na važan sastanak jer saobraćaj je bio užasan (naravno da nije naša krivica to što nam je trebalo pet sati da odlučimo da li ćemo obući ovu ili onu suknju/pantalone i što smo krenuli na sastanak kasnije nego što je trebalo). Kriv je zato što je nestala struja a mi izgubili važne podatke na računaru (jeste da smo sebi sto puta rekli da moramo da bekapujemo podatke, ali svaki put je bilo nešto preče i to nismo uradili). Kriv je zato što smo izgubili ključeve od stana ili zaturili važan dokument (nismo mi krivi iako smo tog dana funkcionisali automatski, razmišljajući o tome gde ćemo za novu godinu). Kriv je zato što smo naleteli na bivšeg/bivšu i što nas je taj susret poremetio (dobro, hajde – tu je stvarno Merkur zeznuo stvari a ne mi). Kriv je zbog kolapsa u saobraćaju (realno, ovde su krive službe koje se šokiraju zato što ima leda i snega zimi – jer, obično su zime sunčane i sa temperaturom cirka 25 Celzijusa). I tako dalje i tako dalje…..
Suštinski, ovo je sedmica u kojoj je Merkurovo kretanje izuzetno sporo – a u utorak i sredu (pre nego što krene retrogradno) će biti u stacionarnoj fazi što bi bukvalno značilo da stoji u mestu) – tako da nas očekuju dani zastoja, zaglavljivanja, čekanja, odlaganja, prolongiranja, nesporazuma, dani u kojima se teško organizujemo, u kojima su nam misli raštrkane i u kojima stvari teško teku onako kako su planirane.

Nedeljni horoskop za znak ovan

Hrana

Moguće je da u poslednje vreme konzumirate previše kaloričnu hranu, što će se odraziti i na vaš stas, ali i na tromost koja vas može povremeno pratiti. Ili korigujte ishranu ili se više bacite na rekreaciju.

Ljubav

Možda ćete partner i vi slušati jedno drugo, ali je teško da ćete se istinski čuti. Vi vodite neku svoju politiku i svoju priču, partner svoju – tako da može biti dosta razgovora ali malo pravih dogovora. Nerazumevanje jeste prisutno – ali ovo ne bi trebalo da dovede do većih problema u vašem odnosu – eventualno bi nešto lošije prošle one emotivne relacije u kojima postoji nepoverenje, prikrivanje, sumnja. Slobodni Ovnovi – ako tražite zabavu i dobar provod – sigurno je da ćete to i pronaći. Uspeha u flertovanju ćete imati. Obnavljanje kontakta sa starom simpatijom.

Posao

Problemi u radnom okruženju i sa saradnicma – slabija organizacija, a uzrok može biti pojačano nerazumevanje, lošija komunikacija, ali i problemi sa dokumentacijom ili sa tehnikom. Dogovori teško da će biti ispoštovani a ukoliko vas očekuje potpisivanje nekog ugovora – moguće je da će to biti odloženo zbog ispravki i korekcija. Generalno gledano, osećaćete da su vaši poslovi u zastoju i da se borite sa otežavajućim okolnostima. Kašnjenje isplata i povećanje troškova.

Zdravlje

Hronični problemi. Pojačan umor i osetljivost respiratornih organa.

Nedeljni horoskop za znak bik

Hrana

Ne vodite mnogo računa o kvalitetu ishrane. Nešto otežano varenje. Oni koji žele da se odgovornije postave prema sebi, neka uvedu više mlečnih proizvoda, svežeg ili ukiseljenog povrća u ishranu.

Ljubav

Moguće je da neka pitanja „vise u vazduhu“ i da će u ovoj nedelji doći na dnevni red. Više je nego izvesno da biste ih vi pokrenuli – bilo da se ona vezuju za partnera i njegove postupke, za finansijski segment, neke zajedničke planove – ili pak za dešavanja u vašoj vezi. Ako osećate potrebu da nešto raščistite, onda to i uradite – nemojte kažnjavati partnera ćutanjem ili velikim promenama raspoloženja. Slobodni Bikovi – pojačana društvenost donosi vam nove kontakte i osobe koje bi mogle da vas zaintrigiraju. Bivši partneri ili stare simpatije mogu postati aktivniji ovih dana.

Posao

Sedmica jeste naporna i u sve što budete radili ulagaćete veliki trud – što možda neće baš uvek biti praćeno onakvim rezultatima kakvima se nadate. Povremeno možete imati osećaj da ste zablokirani, onemogućeni da ostvarite ono što želite, mogu vas kočiti nepredviđene okolnosti, papirologija, ali i nerazumevanje u kolegijalnim ili saradničkim relacijama. No, biće zastoja i odlaganja, ali ćete uspevati da se snađete i uhvatite korak. Možda ne iz prvog pokušaja i odmah, ali vrlo brzo – da.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro. Možda bi valjalo korigovati ishranu.

Nedeljni horoskop za znak blizanci

Hrana

Ne preskačite obroke, jedite raznovrsno, a potrudite se da na vašem meniju češće budu riba, beli luk, spanać. Takođe, uzimajte limun, med, propolis. Imunitet nije sjajan, popravljajte ga.

Ljubav

Ili će biti prisutno nepoverenje u emotivnim relacijama, ili će biti prisutna potreba da neka pitanja raščistite, razjasnite. Partner vam se u nekim trenucima može činiti čudan, dalek – ali i vi ćete se povremeno ponašati vrlo slično – povlačiti se, zatvarati ili pričati o svim drugim temama, samo ne o onoj koja vas istinski interesuje. Kakav god da eventualno problem postoji – sve se može rešiti, samo je potrebno da oboje sagledate gde grešite. Slobodni Blizanci – možda ćete poželeti da se čujete sa starom simpatijom…ili kontaktirate bivšeg partnera. Neke osobe pokušavaju da skrenu vašu pažnju na sebe.

Posao

Možete osetiti pad energije i volje za radom, jer će biti dosta situacija koje će vas okupirati, opterećivati ili na koje ćete trošiti previše vremena (bez posebnih rezultata). Ili ćete pak dobiti zahtevne obaveze i dogovore a nećete baš moći da se oslonite na one sa kojima radite, sarađujete. I pored toga – trudićete se da se organizujete i obavite sve u roku. Atmosfera u radnom okruženju je čudna – u jednom trenutku funkcionišete kao tim i skladno, dok u drugom postoje negativnosti i napetost.

Zdravlje

Osetljivost, slabiji imunitet.

Nedeljni horoskop za znak rak

Hrana

Mlad Mesec ove se sedmice smestio u polje koje vlada navikama, između ostalih i kada je ishrana u pitanju. Taman je pravi trenutak da napravite promene koje će vam prijati.

Ljubav

Budite više strpljivi jedno sa drugim tokom ovog perioda. Može doći do kratkotrajnog zastoja ili lošije komunikacije između partnera i vas – sve prouzrokovano nerazumevanjem, ali i obostranim viškom obaveza a manjkom tolerancije. Takođe, ako vam neka partnerova ponašanja ili izjave ne prijaju – možda bi bolje bilo da razgovarate o tome, umesto što se povlačite u tišinu. Slobodni Rakovi – ovo može biti zanimljiva nedelja – sa novim osobama imate interesantnu komunikaciju (ali ne konkretizaciju), a moguć je i kontakt sa osobama iz vaše prošlosti – bilo da su to bivši partneri ili stare simpatije.

Posao

Poslovna svakodnevica i dešavanja u njoj, pa čak  i odnos sa kolegama i saradnicima – u ovoj vam nedelji crpi dosta energije. Fokusirajte se na prioritete i ne raštrkavajte se na više strana – jer ćete samo sebe usporiti a postoji i mogućnost pogrešnih poteza i propusta. Može biti nesporazuma sa saradnicima – mada će ovo doneti samo sitniju, lako rešivu problematiku. Sredinom sedmice moguće su komplikacije ili prolongiranje dogovora na koji ste računali. Finansije – serija neplaniranih troškova.

Zdravlje

Mentalna i fizička preopterećenost, slabiji imunitet.

Nedeljni horoskop za znak lav

Hrana

Potrebno je da više pažnje obratite na ishranu, naročito na namirnice koje vas čine tromim, ili koje imate problem da svarite. Lagani obroci i dosta šetnje. Takođe, obratite pažnju na rok trajanja namirnica.

Ljubav

Ako se više opustite – nećete imati pravih razloga za tenziju sa voljenom osobom. Odnos je solidan, ali mogu postojati stavke koje će ga kvariti – a te stavke nemaju veze sa vas dvoje. To mogu biti neka previranja u partnerovom ili vašem porodičnom sektoru ili može biti višak obaveza kod oboje  koji vam kvari raspoloženje i donosi nervozu. Slobodni Lavovi – raspoloženi ste da se zabavite i dobro provedete. Društvenost je pojačana, pa će se javiti i prilike za flertovanje i avanturu. Moguća je i pojava osobe koja će probuditi zainteresovanost i sa kojom bi priča mogla da se razvija, ali nešto sporijim tempom.

Posao

Promaći će vam neki sitan detalj, kolega će možda nešto zabrljati sa dokumentacijom, nešto se baš i nećete najbolje razumeti sa osobom preko puta vas – i eto prostora za zastoj, za proveravanje i ispravljanje grešaka. Raspoloženje vam je dosta promenljivo tokom ovog perioda, povremeno delujete rastreseno – pa se potrudite da budete što više fokusirani, organizovani i skoncentrisani na ono što radite. Moguća su kašnjenja, koja ne moraju biti vašom greškom.

Zdravlje

Osetljiv imunitet, nesanica. Stariji – aktivacija hroničnih tegoba.

Nedeljni horoskop za znak devica

Hrana

Neka obroci budu raznovrsni, ali ne obilni. Odgovaraju vam ove sedmice piletina i ćuretina, ali i džigerica, spanać, cvekla, karfiol. Ne preskačite ni voće, naročito citruse i jabuke.

Ljubav

Ukoliko želite da odnos sa emotivnim partnerom održavate kvalitetnim i stabilnim – izbegavajte razloge za nervozu i svađu koji ovih dana nekako iskaču sami od sebe – naročito kod onih koji žive zajedno. Suštinski, neka vrsta nezadovoljstva sada jeste prisutna, ali bi bilo najbolje da pokušate da popričate o tome. Jer, sva ona pitanja koja su u prethodnom periodu gurana pod tepih ili zanemarivana – sada mogu izaći na dnevni red – i bolje je da se o njima razgovara, a ne da i dalje donose tenziju u odnos. Slobodne Device – imate osećaj da se sve više približavate osobi koja vas interesuje.

Posao

Ne lako, ali ipak možete postići dobru organizaciju, što vam je sada i više nego potrebno – jer vas očekuje sedmica u kojoj ćete imati povremeno utisak da ste zatrpani obavezama i da ne znate odakle da počnete sa rešavanjem. Možete imati manjih problema sa papirologijom, ili zaturanje važnih dokumenata baš onda kada su vam oni najpotrebniji. No, rešenje će se pronaći. Komunikacija će uglavnom biti kvalitetna, ako zanemarimo manje nesporazume koji će se povremeno javljati.

Zdravlje

Pad imuniteta, prehlade.

Nedeljni horoskop za znak vaga

Hrana

Čućete vi svaki savet i preporuku koju vam daju drugi kada je hrana u pitanju…..ali ćete na kraju uraditi baš onako kako je vama po volji i kako vi hoćete. I nećete preskočiti ni jedan slatki ili slani zalogaj.

Ljubav

Slobodne Vage su vrlo aktivne i osvajački nastrojene ovih dana, ali kao da vam osoba koja vam se dopada nekako izmiče taman onda kada ste pomislili da ste stigli do cilja. Želje jesu velike, ali nemate kontrolu nad dešavanjima – komunikacija sa „simpatijom“ kao da usporava ili uđe u fazu zastoja u najzanimljivijem trenutku. Zauzete Vage – imate osećaj da nešto nije u redu, da partner nešto krije od vas. Vaš osećaj ne mora biti tačan, ali vođeni njime – možete imati povremene napade ljubomore ili posesivnosti. Sada su  u igri jake strasti – probajte da se strasno volite, ne strasno raspravljate.

Posao

Neke poslove ili obaveze pokušavate da privedete kraju i ovih dana ćete „juriti vreme“ i truditi se da ne probijete rokove. Povremeno postoji zbrka u poslovnom segmentu i nećete znati gde pre da se okrenete i čemu da date prioritet. Oni sa kojima radite ili sarađujete ovih dana kao da stalno prave greške – dobijate polovične ili zbunjujuće informacije, ne snabdevaju vas dokumentacijom na vreme (ili je ona nepotpuna). Prilagodite se trenutnim okolnostima i pokušajte da se organizujete što bolje možete.

Zdravlje

Ne bi bilo loše da više povedete računa o ishrani. Virusne i bakteriološke infekcije.

Nedeljni horoskop za znak škorpija

Hrana

Mlad Mesec u polju koje vlada I vašom ishranom govori o tome da biste trebali da sagledate navike po ovom pitanju I pokušate da uvedete promene. Bićete slabi na “tešku” hranu I na slatkiše.

Ljubav

Iako dosta toga deluje kao da je u redu i na svom mestu, vama nešto ne da mira. Nešto vas čačka, pitanja se roje u vašoj glavi – pa ćete ovih dana često preispitivati svaku partnerovu reč ili postupak, tražeći skrivena značenja, tražeći možda osnovu da potkrepite svoje sumnje. Mogući su izlivi ljubomore ili neki vid isključivosti i velikih oscilacija raspoloženja – što u prvom trenutku može delovati kao vrlo ozbiljan sukob, ali će se – kad se glave malo ohlade – brzo rešiti. Slobodne Škorpije – nosi vas burna i impulsivna energija, pa vam se u jednom momentu neko može više nego dopasti, da biste već u sledećem na najmanju „grešku u koracima“ druge strane odreagovali distanciranjem i „presecanjem“.

Posao

Teškoće u komunikaciji, teškoće u organizaciji, zastoji u dogovorima, zahtevni razgovori, otežanja po pitanju papirologije, dokumentacije, tehnike. Vi i oni preko puta vas se ovih dana ne kopčate na prvu loptu, kao da različitim jezicima pričate – pa su mogući nesporazumi u početnoj fazi (koje ćete kasnije zajedničkim snagama i angažovanjem otkloniti). Želite neke promene, ali sada nije trenutak za njih – niste sve izanalizirali kako treba a i previše ste impulsivni – učite se strpljenju i čekajte pravo vreme.

Zdravlje

Respiratorni organi su osetljivi. Stariji – hronične bolesti vezane za kičmu, zglobove.

Nedeljni horoskop za znak strelac

Hrana

Ne želite da se odreknete ni jednog uživanja kada je hrana u pitanju, ali treba voditi računa da vaši obroci budu raznovrsni. Ne preskačite namirnice koje baš i ne volite previše, kao što su sve vrste povrća

Ljubav

Oscilacije u partnerskim odnosima su prisutne. Nose vas različite energije – ima onih koje vam uključuju strasti na maksimum, kao i želje da se sa partnerom opustite i uživate…ali ima i onih koje vam donose nervozu, aktiviraju ljubomoru, nesigurnosti, čine da planete za sitnicu. Može u ovim danima postojati manji zastoj u komunikaciji ili nerazumevanje između vas dvoje – pokušajte da to rešavate odmah. Slobodni Strelčevi – pojačana društvenost donosi zanimljive osobe u vaš život – i one koji žele da osvoje vas ali i one koje vi želite da osvojite. Uživajte u flertovanjima, avanturi, strastima.

Posao

U vrlo ste dinamičnom poslovnom periodu – obaveza je puno ali ih vi završavate sa lakoćom (doduše, to tako izgleda onima koji su oko vas – vi najbolje znate koliko energije ulažete da biste sve postigli na vreme). Moguće je manje nerazumevanje sa autoritetima u drugoj polovini nedelje – ne reagujte impulsivno, jer će se ovo brzo rešiti. Neki od vas su  u fazi da žarko priželjkuju promene jer su se na postojećem radnom mestu ili poslovnom projektu „istrošili“. Nije pravi trenutak, strpite se.

Zdravlje

Virusne i bakteriološke infekcije. Umor, problemi sa spavanjem.

Nedeljni horoskop za znak jarac.

Nedeljni horoskop za znak vodolija

Hrana

I ove ćete sedmice funkcionisati promenljivo po pitanjima ishrane. U jednom danu preterujete, u drugom se ograničavate, i stalno pravite velike oscilacije. Ukinite ili makar smanjite slatkiše.

Ljubav

Emotivno ćete uglavnom biti dobro – ako izuzmemo povremene talase ljubomore i sklonost da od komarca pravite magarca. To što se vama čini da vam je intuicija jaka i da osećate nešto čudno u partnerovom ponašanju – to su samo vaši strahovi i preterano analiziranje svake sitnice. Iskulirajte…ili još bolje – prekinite da razmišljate o bivšem partneru (ili o ne daj Bože kontaktu sa njim). Slobodne Vodolije – uživaćete u pokretu, aktivnosti, zabavi. Imate sve predispozicije da ostvarite ono što želite – bilo da je u pitanju flert, tajna priča, avantura, kontakt sa ex partnerom…..ili ozbiljan odnos.

Posao

Malo su vam misli rasute na sto strana, pa ćete povremeno biti skloni da ofrlje odrađujete obaveze, što može dovesti do sitnih problema – na svu sreću rešivih. Ipak, bilo bi dobro da efikasnost i organizovanost dignete na viši nivo – pogotovo ako imate nameru da stvari završavate na vreme i ispoštujete rokove. Malo vas opterećuje neki dogovor ili pak papirološka pitanja – iako ćete u jednom trenutku misliti da ste se zaglavili i da ne možete da ovo rešite – drugi deo nedelje će ipak doneti razrešenje.

Zdravlje

Umor, problemi sa spavanjem.

Nedeljni horoskop za znak ribe

Hrana

Južno voće, velika količina povrća, meso – naročito goveđe i ćureće, a od mlečnih proizvoda najviše će vam prijati kiselo mleko. Ove sedmice probajte da smanjite slatkiše.

Ljubav

Ako zanemarimo da nećete baš uvek imati onoliko vremena jedno za drugo koliko biste želeli….i ako takođe zanemarimo da partner može povremeno pokazivati znake ljubomorisanja – situacija u vašim partnerstvima je dobra. Dobro, možda se nećete baš uvek „skopčati“ na prvu loptu – ali ćete se ipak razumeti i čuti jedno drugo. Savet – koristite zajedničko vreme da se „ušuškate“ – bilo u zagrljaj, bilo u neke fine razgovore, bilo u planove i aktivnosti sa prijateljima. Slobodne Ribe – emocije i želje su vam itekako budne – nove osobe su tu….a ne bih se čudila da se pojavi i neko „od ranije“.

Posao

Moguća je pojačana rasejanost, zaboravnost i sklonost da propuštate ili zanemarujete sitne detalje – što vam samo može otežati po pitanju posla, pa je neophodno da se više fokusirate na ono što radite. Ukoliko ste u zaostatku sa nekim obavezama – regulišite ovo što pre, jer je vrlo moguće da tokom ove nedelje dobijete još neko zaduženje. Nadređeni će želeti da porazgovaraju sa vama i moguće je da će vam ponuditi nov projekat ili obavezu – biće više novca u vašem novčaniku, ali će biti i više odgovornosti.

Zdravlje

Potrebno vam je više odmora i opuštanja. Nešto slabiji imunitet.

Horoskop piše: mojastrolog.rs

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!