Nedeljni horoskop – Od 14. do 20. septembra 2015.

By  |  0 Comments

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 14. do 20. septembra 2015. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Nedeljni horoskop za znak ovan

Ovo je dobar period da uvedete neke malo zdravije navike u ishranu. Ne, to ne znači da ćete u potpunosti odustati od svojih „mesnih“ običaja, ali sada će vam u istoj meri biti privlačni i cvekla, šargarepa, kupus, rotkva, paprika, spanać. Odlično za salatu a u isto vreme popravljaju vašu krvnu sliku i daju vam dovoljno vitamina i minerala.

Ljubav

Koliko je to zanimljivo – slobodni Ovnovi pričaju o ljubavi,želje ljubav, za tom istom ljubavlju čeznu….a u suštini se ne pomeraju ni makac iz nekih svojih utvrđenih šema i obaveza i ne dozvoljavaju ni da im se desi bilo šta novo. Kao da ste se u nekim prethodnim pokušajima „ispucali“ , ponadali, a sve je ostalo samo u formi avanture.

Tu se motaju i neki bivši partneri, ali i sa njima više ne znate šta da radite. Nit’u vama gori ona stara vatra kao pre, nit’vas duša boli….očigledno je da ste neke ljude prerasli. Ili možda niste? Jer, evo od drugog dela nedelje nekog „povratnika“ čisto da proveri da li ste baš u potpunosti imuni na njega…Što se tiče dragih nam Ovnova u dužim vezama i brakovima, situacija stoji ovako – sve je dosta, dosta dobro. Ne kvarite. Ne vraćajte se na neke stare probleme. Zaboravite. I samo uživajte.

Posao

Taman ste se fino iščupali iz nekih stresova i sekiracija, kad evo još jedne da vam lepo začini ovu nedelju. Kada Merkur krene unazad, pa još u polju ozbiljnih poslovnih partnerstava, papirološke greške i propusti iz prethodnog perioda lepo dođu na dnevni red. Naravno, uvek onda kada je najnezgodniji mogući trenutak. Računajte da vam sledi sekiracija oko ovoga i jurnjava da završite i ispravite ono što ste izgrešili. No, nije baš ni sve tako loše – poslovni razgovori i dogovori koje ste već pokrenuli sada mogu da se nastave i dobiju jednu ozbiljniju dimenziju. Ne računajte odmah na realizaciju, jer mnogo toga još mora da se iskristališe, ali na dobrom ste putu.

Novac

Super nedelja da se naplati sve ono što se odradilo a novac je kasnio. Aktuelne su znači prvo zaostale isplate…a redovne….pa, biće i njih. Nije ovo loša nedelja da se oparite malo više nego što ste mislili.

Zdravlje

Neki sitniji zdravstveni problemčići koje ste mislili da ste već ostavili iza sebe, postaju ponovo aktuelni. Uz ovo – problemi sa kožom, sa ekcemima, sa alergijama.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!