VAGA nedeljni horoskop od 14. do 20.09.2015.

Ove ste nedelje u nešto jačem tempu i baš iz ovog razloga preporuka je za vas da ne smete ni u kom slučaju preskakati obroke ili ih zamenjivati slatkišima. Čokoladica ili neko slatko pecivo nisu zamena za obrok, bar ne za ono što vama u ovom trenutku treba. Bolje je da pojedete jedan grozd ili breskvu da biste „pregurali“ još neko vreme.

Ljubav

Taman ste neke emotivne tegobe ostavili za sobom, a otvaraju se nova „ratišta“. No, ovaj put nećete moći da osporite da ste vi glavni krivac za gro dešavanja koja idu u nekom neželjenom pravcu. U emotivnim vezama i brakovima Vage su u ovom periodu sklone da previše potenciraju na svojim stavovima i da se vodite onim da vi najbolje znate šta je dobro za vašu vezu. Iskoristite šarm i elokvenciju kojima ste obdareni i makar sve ono što imate da kažete recite na neki blaži i lepši način. Videćete koliko vas dvoje kao par lakše funkcionišete tako.

Do onih koji su slobodni je stigao glas o tome da se neko za vas jako interesuje. Osoba koju ste možda samo jednom videli se raspituje preko vaših prijatelja. Komunikacija kreće jako lepo, a u drugom delu sedmice može doći i do susreta. Tokom ove nedelje moguće je ostvariti i zanimljiv kontakt preko društvenih mreža.

Posao

Zaista umete da „podmetnete leđa“ za nekog drugog i važite za osobu kojoj se kolege u nevolji uvek mogu obratiti. Međutim i sami ste svesni da vas ponekad ljudi koriste, a čini mi se da će to biti slučaj i ove sedmice. Neko je itekako sklon da iskoristi vašu dobrotu ili da vam na dobra dela uzvrati lošim. Zaboravite i nastavite dalje, nije vredno nerviranja. Usmerite se više na dogovore koje trebate da postignete jer tokom ove sedmice možete pokrenuti jedan dosta dobar posao. Težinu u poslovnom segmentu još uvek osećate, ali će izlazak Saturna iz ovog polja doneti duži period rasterećenja.

Novac

Više priliva tokom ove sedmice doneće vam da se lakše osećate iako ste svesni da još uvek morate da budete odgovorni prema novcu. Ne zaboravite da izmirite jednu obavezu, jer vam u nedeljama koje slede može doneti dosta nerviranja.

Zdravlje

Čini mi se da tokom ove nedelje nešto lošije reagujete na vazdušni pritisak i promene vremena. Moguće su jače glavobolje, zujanje u ušima ili vrtoglavice.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

 

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!