STRELAC nedeljni horoskop od 14. do 20.09.2015.

Jako malo vremena ćete imati da sednete i jedete kao čovek, pošto će vam gomila obaveza u potpunosti odvlačiti pažnju. Zato ćete biti skloni da jedete sve ono što vam dođe pod ruku i da pravite velike vremenske razmake između obroka. Ne treba ni napomenuti koliko ovo može da bude štetno po vas. Ako ikako možete – napravite makar neki raspored u obrocima.

Ljubav

U ovoj nedeljni niste u skladu niti sa samim sobom niti sa partnerom sa kojim ste. Povremeno imate osećaj da ne možete čak ni da se potrudite da promenite ili poboljšate neke stvari. Moguće je da ćete sve ovo potiskivati duboko u sebe i okretati se onome što vam je u ovom trenutku prioritet – poslu. Voljena osoba se trudi oko vas, ali verovatno neće još dugo moći da funkcioniše na ovakav način, jer od vas ne dobija ono što joj je potrebno.

Pojedini Strelčevi mogu jako biti okrenuti ka prošlosti i bivšim emotivnim partnerima. Kao da u ovom trenutku smatrate da vam je to „izlaz“ i skloni ste čak i da idealizujete ono što je bilo i prošlo. Shvatili ste do sada da ova nedelja nije pogodna ni u kom smislu za emocije, pa bi možda bilo i najbolje ne preduzimati nikakve konkretnije poteze. Jedino što je otvoreno su seksualni kontakti i povremena viđanja u formi avanture.

Posao

Poslovno je ovo period kada ne bi trebalo uvoditi nikakve novine u postojeće poslove ili se prebacivati na nešto potpuno novo. Ovo napominjem samo iz razloga što vam se sada čini da su neki poslovi ili projekti mnogo bolji nego što to zaista i jesu. U nekim stvarima jako zavisite od autoriteta i nadređenih osoba i trenutno nestrpljivo čekate da dobijete „zeleno svetlo“ za nešto što ste već trebali da pokrenete. Ovo se može dogoditi u drugom delu sedmice, ali mi se čini da je skopčano sa nekim uslovima ili dodatnim obavezama koje vam se neće ni malo dopasti. Trenutno ne možete da birate, prihvatite ono što vam se nudi.

Novac

Uspevate da u prvom delu nedelje naplatite neko potraživanje. Druga je stvar što će zadovoljstvo zbog ovoga kratko trajati jer je ovaj novac već unapred potrošen.

Zdravlje

Ulazak Saturna u polje ličnosti svakako može izneti neke zdravstvene tegobe na dnevni red, ali vam u isto vreme daje i priliku da kroz odgovornost prema sebi dostignete dobro zdravstveno stanje. U ovom periodu moguće su greške lekara prema vama, pa za svaki slučaj potražite i drugo mišljenje.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!