VODOLIJA – nedeljni horoskop od 14. do 20.09.2015.

Ukoliko se u poslednje vreme osećate teško, naduveno – shvatate da bi bilo vreme da promenite nešto u načinu ishrane, ali još uvek nikako da se usmerite na nešto određeno. Tokom ove sedmice možete isprobavati više dijeta i pokušavati da odredite šta vam najviše prija. Preporuka je da za početak više pijete sveže ceđene voćne sokove.

Ljubav

Neko je itekako počeo da obleće oko vas i koliko god se vi trudili da držite stvari pod kontrolom, svesni ste da vam jako malo fali da „padnete“. Ovo čak ni ne bi bio neki naročit problem, ali postoji realna šansa da je osoba koja vas juri zauzeta i da vi iz tog razloga izbegavate da se prepustite. Doduše, neki će pripadnici ovog znaka da se vode devizom „ma, nek ide život“ i da ulete u avanturu koja će im doneti veliko zadovoljstvo.

Stoji da je slobodnima otvoren put da započnu nešto, ali koliko vidim, za sada se nude samo ovakve varijante…ili nešto iz prošlosti. Pa i nije neki izbor, jel da? Oni u brakovima i dužim emotivnim vezama u drugom delu sedmice imaju problem u komunikaciji. Neke stvari ni vi ni partner nikako ne možete da prevaziđete i konstantno se vraćaju i prave nesuglasice. Ovo je još naglašenije ukoliko postoji mešanje od strane drugih u vašu vezu. Prijatelji vas mogu pogrešno savetovati.

Posao

Prvi deo sedmice je dosta dobar i stabilan u dešavanjima, iako ćete imati posla preko glave. Međutim, ovaj tempo se neće smanjivati a u vas će postepeno da se uvlači sve veća nervoza, pogotovo što će vam trebati mnogo više vremena da regulišete neke obaveze koje inače završavate jako brzo. Problemi sa tehničkim sredstvima, problemi sa papirologijom i problemi u komunikaciji sa saradnicima – sve ovo će vas itekako „bosti u mozak“ i kraj radne nedelje možete dočekati prilično istraumirani i umorni od svega. Oprez u dogovorima bilo koje vrste, moguće je da nećete uspeti da ispoštujete rokove.

Novac

Koliko god ova sedmica bila dobra za finansijske prilive, kojih će biti više nego inače (sve zaslugom nekih dodatnih poslova) toliko je loša za ulaganja bilo koje vrste. Ne pozajmljujte novac nikome.

Zdravlje

Najveći problemi su sa variranjem pritiska, sa glavoboljama i sa tenzijom koju osećate u mišićima, što je posledica stresa pod kojim ste.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!