JARAC – nedeljni horoskop od 14. do 20.09.2015.

Pošto ove sedmice vladar vašeg znaka prelazi u Strelca, znak slobode, otvorenosti, drugih prostora, Jarčevima se savetuje da makar pokušaju i probaju nešto što nije na njihovom uobičajenom meniju. Vi se vrlo često jednolično hranite, a sada je odlično vreme da malo „poljuljate“ ovu svoju naviku. Hajte makar krenite sa ubacivanjem nekih začina koje inače ne koristite…

Ljubav

Neke priče između vas i bračnog partnera su već polako počele da prerastaju u ozbiljne situacije. Naročito je sredina nedelje problematična, kada se može probuditi sumnja, ljubomora, posesivnost i kada vi i partner možete upasti u krug međusobnog optuživanja. Iako bi ovo trebalo da traje kratkotrajno, ne zaboravite da postoje i posledice koje se tek mogu odraziti u narednom periodu. Raščistite sve što imate i ogolite „do koske“, tako je najbolje.

Što se tiče emotivnih veza, Jarčevi se tu za sada prilično dobro drže, mada postoji određena forma nesigurnosti. Moguće je da je ovo iz razloga što vi i voljena osoba ne uspevate da budete onoliko često zajedno koliko biste želeli. Slobodnima ovaj period ne nudi nešto naročito podsticajno, bar ne u smislu veze. Imate priliku tokom cele sedmice za povremene kontakte i susrete, ali ovo je više lakog, površnog, avanturističkog tipa.

Posao

Čini mi se da još uvek ne možete da se oporavite od nekog velikog neprijatnog iznenađenja. Ili vam je neki posao izmaknuo „za dlaku“ ili ste za ono što ste uradili dobili neuporedivo manju sumu od dogovorene. Do vas će u drugom delu sedmice doći priče koje neko od kolega plasira o vama, a koje vam nikako ne idu u korist. Nemojte se opterećivati ovim, jer ne vredi. Vaši rezultati i uspeh govore umesto vas, a zavidljivaca će uvek biti. Generalno, imate dosta posla, ali ako ćemo pričato o tome da ste zadovoljni – od toga nema ništa. Rad od jutra do sutra a čini vam se kao da ne postižete mnogo.

Novac

Tokom ove sedmice najbolje će proći honorarci, frilenseri i oni koji su se ozbiljno bacili na neke dodatne poslove. Čak iako se ne bavite nečim takvim, razmislite jer vam se može ukazati makar jedna prilika za takav poslić.

Zdravlje

Krajem sedmice moguć je nagli pad zdravstvenog stanja. Ukoliko ste duže vreme pod stresom, sada je neophodno da povedete malo više računa o sebi. Mogući problemi i sa bubrezima i kamenom.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!