BLIZANCI – nedeljni horoskop od 14. do 20.09.2015.

Tranzit vašeg vladara kroz znak Vage uvek donese potrebu za bogatijim obrocima, mada se to jako retko odrazi na vašu liniju. Međutim, pošto kreće retrogradno ove sedmice, moguće je da će probava biti usporenija, kao i da ćete se vi manje kretati. Iz tog razloga bi trebalo konzumirati lagane vrste jela, više ribe, više povrća i razne vrste testenina, pasta.

Ljubav

Prelazak Saturna u polje braka i ozbiljnih emotivnih partnerstava i retrogradno kretanje vašeg vladara Merkura obeležiće ovu sedmicu. Pred vama je vreme kada će sklad i očuvanje odnosa koji su vam bitni zavisiti u velikoj meri od toga koliko ste kompromisa spremni da napravite. Ova sedmica postavlja dosta težak zadatak pred vas. Savet je – prvenstveno budite iskreni prema partneru….ovo napominjem iz razloga što postoji velika verovatnoća uplitanja u neku prolaznu formu odnosa (naravno, tajne prirode).

Doduše, ni voljena osoba nije baš „operisana“ od toga…Vidite i sami da sumnja i ljubomora mogu obeležiti ovaj period iako ništa ne ide ka nekom pucanju ili većem razmimoilaženju…toga može biti u nekom narednom periodu. Slobodni su shvatili da će možda svojim ponašanjem propustiti jednu priliku i sada pokušavaju da povrate lepu komunikaciju i susrete sa osobom koja im se dopada…

Posao

I sami ste svesni da nije neko pravo vreme da započnete nov posao ili da napravite partnersku saradnju sa nekim, ali i dalje smatrate da vam je to jedini izlaz iz trenutne teške situacije. Vrlo je verovatno da neke stvari niste proračunali kako treba, da niste uradili pravu analizu i kalkulaciju situacije i da ako budete i dalje insistirali na početku možete samo da očekujete gubitak ili stagnaciju. Ovo nije period za novitete, bar ne one na brz način, već vreme da se postojeći poslovi dovrše, isprave i ustale. Oprez je neophodan jer postoje ljudi koji bi vas rado preveli žedne preko vode. Ovo naročito važi za privatnike.

Novac

Ako budete pametni i ne budete olako trošili teško zarađen novac, kraj ove sedmice biste i mogli dočekati prilično zadovoljni. Sam početak nedelje donosi veliku mogućnost naplate nekog zaostalog potraživanja…taman da pokrije jedno dugovanje…

Zdravlje

Ove sedmice bi bilo dobro otići u posetu zubaru. Neko će otići milom, a neko će biti primoran, pošto vas u prvom delu nedelje bol od pokvarnog zuba može držati budnim tokom cele noći.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!