RAK – nedeljni horoskop od 14. do 20.09.2015.

Prilično skladni aspekti što se hrane tokom ove sedmice tiče. Ipak, obzirom da je malo više bačen akcenat na moguće probleme sa probavom, koristite one namirnice za koje znate da vam olakšavaju varenje. Sveže ili suve šljive bi bile odlične za tako nešto. Od nekih „pomoćnih“ sredstava – kašikica jabukovog sirćeta razmućena u čaši tople vode ujutro na prazan želudac.

Ljubav

Saturn napušta vaše polje ljubavi posle dve i po godine tranzita kroz njega. Verujem da su pojedini Rakovi prošli emotivnu golgotu u ovom periodu i da je jedino što žele u ovom trenutku malo mira i stabilnosti sa nekim ko zna da primi i uzvrati ljubav. Da li je ova nedelja dobra za emotivne početke? Pa, čak bi se moglo reći i da jeste, ako ste spremni da taj početak bude spor….U suštini, tokom ove sedmice može biti jedan značajan susret koji ima tendenciju da se pretvori u nešto ozbiljnije, ali ćete i vi i druga strana biti zauzeti nekim svojim obavezama i nećete moći u potpunosti da se posvetite jedno drugom. Možda je ovo i dobro – polako gradite nešto, korak po korak….pa nigde vam se ne žuri, zar ne? Što se onih u dužim emotivnim vezama i brakovima tiče.

Posao

Nedelja dobra za dogovore, mada ćete morati da se priviknete da će oni ipak ići nešto sporije. No, ovo ne umanjuje vrednost postignutih sporazuma u ovom periodu koji će svoju vrednost tek pokazati u narednom periodu. Neke značajne iskorake sada ne možete napraviti, ali možete stvoriti dobru osnovu za dalje. Iskoristite mogućnosti koje se daju onima koji vode privatni biznis ili ugovaraju poslove pored redovnih. Prelazak Saturna u polje svakodnevnih poslovnih obaveza govori da je pred vama jedno ozbiljno vreme kada će biti potrebna velika odgovornost prema onome što radite.

Novac

Iako je ovo period sitnijih priliva (zato treba raditi i neke dodatne poslove) generalno su vaše finansije u dosta dobrom stanju. Velike sume novca vam odlaze na troškove koje biste mogli da redukujete ili ukinete u potpunosti.

Zdravlje

Saturn će tokom ove sedmice preći u polje zdravlja. Iako za sada nema pokazatelja za neku veću problematiku, ono na šta biste posebno trebali da obratite pažnju je krvni pritisak.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!