LAV – nedeljni horoskop od 14. do 20.09.2015.

Dokle god je vladar vašeg znaka u tranzitu kroz Devicu, potrebno je da izbegavate prejedanje i teška jela. Vi niste neko ko će jesti baš bilo šta, ali sada svakako mnogo više pažnje obratite na zeleniš, na povrće i salate koje moraju da postanu nezaobilazni deo svakog obroka. Naročito uzmite u obzir krastavac, tikvice, patlidžan.

Ljubav

Izlazak Saturna iz polja doma i porodice olakšaće onima koji su u braku situaciju sa partnerom. Tu su se strasti malo primirile i tokom ove sedmice neće biti većih iskakanja iz nekih uobičajenih koloseka. Oni u dužim emotivnim vezama još uvek neke stvari zameraju partneru, ali se vidi da do kompromisa dolazite dosta lako. Trenutno su baš slobodni Lavovi u žiži interesovanja suprotnog pola. Vrlo ste svesni i svog izgleda i svojih kvaliteta i nećete tek tako lako dozvoliti da budete osvojeni.

Postoji više kandidata koji obleću oko vas, a vi dosta hladne glave procenjujete svakoga od njih. Čini mi se da vam je nekih situacija i stvari u ljubavi već dosta i da sada malo realističnije gledate na ljude oko vas. Ne komplikujte sebi životu ulaskom u neku formu odnosa sa osobom koja je zauzeta ili koja ima nerešenu emotivnu situaciju.

Posao

Često ćete tokom ove sedmice nalaziti sebe u situacijama da ste nesigurni da li radite stvari kako treba i može vam se uvlačiti zabrinutost i strah od budućnosti. Čini vam se da koliko god se vi trudili i koliko god se neke stvari otvarale pred vama, i dalje samo tapkate u mestu. Strašno vam smeta što rezultati bukvalno dolaze na kašičicu. Moguće je da ćete neke ljude u ovom periodu podsetiti na obećanja koja su vam dali a koja se još uvek ne realizuju. I jeste pravo vreme da razgovarate o nekim pitanjima na koja dugo čekate odgovor. Pokrenite sve ono što vas interesuje u prvom delu nedelje.

Novac

Nedelja je dobra za prilive od honorarnih, dodatnih poslova koji se pojedinim Lavovima mogu lepo isplatiti. Generalno – sami najbolje znate da postoji veliko nezadovoljstvo i baš iz tog razloga vodite računa da ne trošite previše na neke sitnice koje su vam samo u ovom trenutku važne.

Zdravlje

Nedefinisane tegobe bi trebalo proveriti. Jeste da ste i vi tokom ove nedelje malo paranoični i skloni preuveličavanju, ali ako se neki simptomi učestalo ponavljaju, ipak se treba obratiti lekaru.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!