ŠKORPIJA nedeljni horoskop od 14. do 20.09.2015.

Nedelja krajnosti je pred vama. Nećete moći da zaobiđete vaše omiljeno – meso na sto načina sa najraznovrsnijim kombinacijama začina…da biste se već u sledećem trenutku prebacivali na obroke koji se sastoje isključivo od povrća. Egzotika vas „puca“ pa me ne bi iznenadilo kombinovanje salata i mesa sa ananasom, pomorandžom, mandarinama…

Ljubav

U bračnim i porodičnim odnosima tokom ove sedmice dolazi do stabilizacije. Ukoliko još uvek postoje neke stvari koje niste rešili, posvetite se sada tome, jer će naredni period to svakako izneti na dnevni red, ali možda na neprijatan način. U emotivnim vezama Škorpijama prija sve više pažnja koju im partner ukazuje….no, obzirom na vašu urođenu nepoverljivost i sumnjičavost, ne možete da se u potpunosti opustite.

Neko iz prošlosti će svakako da se aktivira prema vama, bez obzira da li ste slobodni ili ne. Koliko god se trudili da neke priče zaboravite i zauvek ih odgurnete od sebe, ne možete u potpunosti da se distancirate. U drugom delu sedmice moguć je susret koji će odrediti dalji tok događaja. Itekako postoji verovatnoća vraćanja u nečiji zagrljaj….koliko će ta lepota trajati, to je već pitanje…

Posao

Prelazak Saturna iz vašeg polja ličnosti u polje posla i zarada obeležiće ovu sedmicu. Pred vama su godine ozbiljnosti i odgovornosti u ovom segmentu, pa obzirom da ste naučili dosta o tome u tranzitu ove planete kroz vaš znak, sada isto možete i primeniti. Ono što je još značajno jesu nastupajuće promene koje vam se ni malo ne dopadaju. Niste direktno ugroženi, ali je na neki način vaš princip ili tempo rada poremećen. Moguće je da će vam trebati malo više vremena da se ovome prilagodite. Jedna velika usluga od prijatelja ili nekoga ko je spreman da vas podrži može vam doneti ozbiljan projekat.

Novac

Ušli ste u period kada će sve ono što ste „zaboravili“ ili propustili da platite morati da dođe na dnevni red. Stoji nesigurnost u polju finansija, mada se ne brinite preterano – ukoliko vi sami ne budete mogli da se iščupate – neko je spreman da vam pomogne.

Zdravlje

Za sada ste dosta dobro, fizički ste se na neki način oporavili i podigli. Ipak, morate biti na oprezu i dalje, najviše zbog stresa.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

 

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!