DEVICA – nedeljni horoskop od 14. do 20.09.2015.

Jednostavni, svedeni obroci. Uzmite u obzir onu izreku – Manje je više. Vi ionako niste neko ko će da „tovari“ želudac bez mere, a sada je to još više naglašeno. Uživajte što više u svežem povrću, voću, u žitaricama, soji, nemasnom jogurtu ili probiotiku. Tunjevina ili piletina u kombinaciji sa gomilom svežeg povrća dobitan je izbor za vas.

Ljubav

Dva dešavanja koja će itekako uticati na vaš emotivni život – ulazak Saturna u polje doma i porodice i retrogradno kretanje vladara vašeg znaka, Merkura. Preispitajte svoja ponašanja prema bračnom partneru i ukoliko postoje neke nesuglasice, gledajte da ih izgladite i sredite što pre, jer bi naredni period ovo mogao otvoriti kao rak-ranu. Međutim, pitanje je koliko ste zaista u ovom trenutku sposobni da sagledate svoje greške i mnogo radije prebacujete odgovornost na partnera.

U dužim emotivnim vezama zajedništvo između vas i voljene osobe samo naoko postoji, dok je suština da su mnoge stvari u rasulu. Slobodni na putovanju (moguće poslovnom) pokreću jaču priču sa nekim koga poznaju od ranije. Generalno – neko će se angažovati oko vas u velikoj meri. Prija vam kada vas osvajaju.

Posao

Retrogradno kretanje vašeg vladara Merkura započinje baš u polju posla i zarada. Ipak, ova sedmica nije toliko loša da se neke stvari pokrenu, da se obave neki podsticajni razgovori ili da se ugovore poslovi na dalje. Dobar uticaj Venere daje vam mogućnost da dosta toga okrenete u svoju korist. Možda tempo dešavanja baš i neće biti najbrži, ali najbitnije je da se stigne do cilja i ostvari rezultat. Sklad u kolegijalnim odnosima gde ćete vi i osobe sa kojima radite „pokrivati“ jedni druge u nekim situacijama. Ipak, moguće je da će vas neko od njih iskoristiti da obavite i neku njegovu obavezu.

Novac

Ne pametujte mnogo sa nekim finansijskim ulaganjima i ne očekujte da ćete u ovom periodu uspeti da steknete značajnija sredstva. Koliko god vam je potrebna jača novčana inekcija, trenutno ste ograničeni na redovne prihode i povremene dodatne posliće.

Zdravlje

Imaćete velike uspone i padove energije. Stres koji će povremeno biti jako prisutan može doneti probleme sa spavanjem, glavobolje, ali i probavne tegobe. Ovo poslednje možete donekle regulisati drugačijim režimom ishrane.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!