Nedeljni horoskop – Od 11. do 17. septembra 2023.

nedeljni horoskop

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Nedeljni horoskop za znak ovan

Ljubav

Reči će zapinjati, komunikacija između partnera i vas će povremeno da vas sapliće, razumećete se pa nećete ili ćete oboje prećutati ono što biste želeli (ili trebali) da kažete. A umećete i da „pecnete“ jedno drugo – da kažete baš ono za šta znate da će drugu stranu da ubode. Reči vam možda neće ići – ali zato pogledi, osmesi, a pogotovo dodiri – hoće. Reči umeju da pokvare, ali je zato strast nepogrešiva – i zato pustite da vas ona vodi. Slobodni Ovnovi – skroz korektna nedelja u kojoj vas impulsi i želje mogu preplaviti i lako uvući u jednu pa – prilično vruću priču. Dosta kontakta sa zanimljivim osobama.

Posao

Merkur usporava pred direktno kretanje (u petak) pa bi ovo bio odličan momenat da uzmete koji dan za sebe i iskulirate od svih obaveza. No, računajte da će, čak i ako uspete da pobegnete od poslovnih aktivnosti, one pokazivati tendenciju da vas „jure“ – računajte na pozive od kolega i nadređenih. Ukoliko niste u mogućnosti da zbrišete i odmorite – paaaaa eto vama celodnevnih i svakodnevnih zanimacija koliko ti duša ište. Em se nagomilalo, em se usporilo, em kašnjenja, em ponavljanja….i tako to.

Zdravlje

O-dma-ra-jte se! Bolje se hranite, više spavajte – bavite se sobom.

Hrana

Mlad Mesec u polju navika ove nedelje vam daje mogućnosti da krenete sa novim režimom ishrane ili dijetom. Osećaj da već duže vreme ne vodite na pravi način računa o stanju organizma je tačan.

Nedeljni horoskop za znak bik

Ljubav

Neodređen osećaj da su promene blizu ili pak da se nešto menja u vašim emotivnim relacijama pratiće vas tokom ove sedmice. Više će to biti nagoveštaji nego prava dešavanja, ali konačno ćete posle dužeg vremena imati taj osećaj da se situacija pomera, pokreće. Odnos sa partnerom i dalje će biti sa oscilacijama – čas ćete se pronalaziti, čas mimoilaziti. Ali, oboje ćete biti bolje volje. Slobodni Bikovi – uhvatili su vas neki nemiri. Lako ostvarujete kontakte sa suprotnim polom, ali kao da trenutno ne znate šta zaista hoćete. Da se provedete, opustite, uživate u zabavi….ili da se zaista zaljubite.

Posao

Pa i ne radi vam se baš nešto posebno ovih dana, mada je malo verovatno da će ovaj manjak vašeg elana biti vidljiv onima sa kojima radite i sarađujete. A u poslovnoj svakodnevici – ima promena planova, tumbanja, obaveza na koje niste računali ili na koje ste zaboravili. Ima i jurnjave da se sve stigne na vreme (a obično u poslednjem trenutku). Biće vam sve ovo lakše rešivo kada se malo saberete i bolje organizujete. A i to se da postići. Sa nadređenima je odnos korektan, ali sveden i pomalo štur.

Zdravlje

Mogući problemi sa grlom i stomakom.

Hrana

Ukoliko niste zadovoljni kako se osećate, to treba da bude signal da nešto menjate u načinu ishrane.

Nedeljni horoskop za znak blizanci

Ljubav

Nije jednostavan period za vas – osećate se dosta stegnuto u okolnostima koje ne moraju biti vezane za partnerski odnos i koje vam odvlače energiju i polet. Dok vi podmirite sve ono što se od vas očekuje ili prema čemu osećate odgovornost i obavezu – ostane malo elana i vremena za voljenu osobu. No, opet – ima prostora za radost i za lepa dešavanja, samo se treba nešto više potruditi i krenuti ka njima. Slobodni Blizanci – to što je vaš društveni život aktivniji ovih dana i što ima zanimljivih osoba oko vas – ne znači da treba požuriti u ljubavnu priču. Malo dajte vremena sebi da potencijalne partnere upoznate bolje.

Posao

Tri puta meri – jednom seci. Ovo bi trebao da bude vaš moto u narednim danima ukoliko imate nameru da donesete prave odluke ili kvalitetno obavite posao. Brzina i impulsivnost vam sada ne idu na ruku – što se odluka tiče nećete videti baš najjasnije situaciju, a što se tiče obaveza – itekako postoji prostor da pogrešite ili propustite nešto od važnosti. Ne preuzimajte previše na sebe, jer je pitanje da li ćete uspeti da to i obavite. Odmerite realno situaciju ili posao, saradnju i fokusirajte se na prioritete.

Zdravlje

Hronične „boljke“ se mogu aktivirati. Dosta osetljivo grlo.

Hrana

Vašem organizmu je sada potrebna kuvana hrana, nešto „na kašiku“. Posebnu pažnju posvetite unosu svežeg povrća, salata. Trudite se da pronađete dovoljno vremena za obrok.

Nedeljni horoskop za znak rak

Ljubav

Pojačana je nervoza kod vas i češće nego inače vam se može činiti da vas partner uopšte ne čuje – ili da se ne trudi da sasluša ono što imate da kažete. Vaša je komunikacija u ovom periodu pomalo nestabilna i kao da se povremeno igrate gluvih telefona – pogotovo kada na dnevni red izađu teme oko kojih i ranije niste uspevali da postignete zadovoljavajući dogovor. Bilo bi dobro da se oboje opustite i proluftirate glave – najbolje kroz zajedničke aktivnosti, boravak u prirodi, opuštanje, putovanje. Slobodni – neko će vam bojiti dane – bilo kroz razgovore, susrete sa tom osobom, bilo kroz razmišljanja o njoj.

Posao

Merkur usporava u polju koje se vezuje za dogovore, informacije, papirologiju, za protok misli i vaš način funkcionisanja, za organizovanost i koncentraciju – pa ovih dana možete „tumarati“ kroz obaveze, sudarajući se sa njima, zapetljavati se i raspetljavati. Ne vidite trenutno baš najjasnije – pa nemojte obećavati mnogo ili praviti dogovore – jer je malo verovatno da će stvari ići po planu. Pripremite se na sporost i na ponavljanja. Rešavajte „repove“ i ne ostavljajte stvari za sutra.

Zdravlje

Prehlade, alergije. Nešto više opreza u saobraćaju.

Hrana

Mlad Mesec u Devici – taman da promenite nešto u svom načinu ishrane, i da tim malim promenama, doprinesete da se osećate i izgledate bolje. Što raznovrsnije, i umereno što se količina tiče.

Nedeljni horoskop za znak lav

Ljubav

Osećanja su vam rastegnuta – čas ih imate previše, čas premalo. Umesto da vaša priča ide lagano, vi imate osećaj da je oboje gurate na mišiće i da nikako da uhvatite pravi balans, pravo raspoloženje. Smatrate da vas partner ne razume, ali sa druge strane gledano – vaše voljeno biće smatra da vi ne znate šta hoćete i da gledate samo sebe. Dobro bi vam došlo da se izmestite – bilo kroz izlet, putovanje, bilo kroz neke zajedničke aktivnosti koje vam oboma prijaju. A može i kroz strast, i to će funkcionisati. Slobodni – vi uživajte u zanimljivim dešavanjima, kontaktima, dobroj energiji koja je oko vas i u vama.

Posao

Treba pokazati strpljenje u situacijama kada biste najradije impulsivno odreagovali ili požurili. Treba se organizovati u momentima kada sve oko vas deluje haotično i zbrda zdola. Treba se dokazati ali ne ići preko svojih granica. Treba naći pravu meru u izazovnim situacijama. Sve je to sada vama više nego moguće – nedelja vam je i pored otežanja dobra i uspešna. Mlad Mesec u znaku Device ukazuje na postepena poboljšanja u finansijskom sektoru kod vas, na male pomake napred.

Zdravlje

Problemi sa grlom i respiratornim sistemom. Osetljivost stomaka.

Hrana

Vaš želudac je u poslednje vreme prilično uznemiren i možete imati problema sa varenjem. Nije ni čudo, obzirom da ni malo ne vodite računa o načinu ishrane. Možda je vreme za promenu ?

Nedeljni horoskop za znak devica

Ljubav

Zakočilo. Da, u nekim odnosima je ozbiljno zakočilo. Mozak radi na jednoj frekvenciji, srce na drugoj i ako se u narednih par nedelja ne pronađe zajednička tačka sa partnerom – neki će odnosi prestati da postoje. Ovo naravno pričam za one parove koji su došli do „ili – ili“ situacije. U svim ostalim – komunikacija nije savršena sa voljenom osobom, ali na mišiće se dolazi do dogovora i do toga da čujete jedno drugo. Device kojima je druga osoba na pameti – neka dobro razmisle da li su spremne na igranje sa vatrom. Slobodni – bilo bi dobro da ne idete u prošlost ili u tajnu ljubav. Neće to biti po vašem ukusu.

Posao

Mlad Mesec u vašem znaku ukazuje da ulazite u period promena i većih pomaka u poslovnom sektoru. Doduše, ne računajte da je put pred vama lak – niti u ovoj nedelji, niti u narednom periodu. Ulaganje truda će biti veliko, a rezultati neće baš odmah doći. Konkretno – u ovoj sedmici će vas mnogo toga vraćati unazad – da ispravite, rešite repove, završite, da se bakćete i svojim i tuđim greškama. Biće vam naporno da se organizujete jer će vam koncentracija i fokus biti nešto lošiji nego inače.

Zdravlje

Psiho-fizički zahtevna sedmica je pred vama.

Hrana

Ako osećate da ste se ulenjili, da vas mrzi da se pomerite sa mesta i da ste bez energije – koren ovih problema potražite u načinu ishrane. Mlad Mesec u vašem znaku ukazuje na potrebu za promenama.

Nedeljni horoskop za znak vaga

Ljubav

Prostor za promene se otvara – one će prvo krenuti iznutra, poigravati se sa vašim mislima i razmišljanjima, slagati vam kockice u glavi, davati vam znakove pored puta – da bi od kraja nedelje vaša osećanja došla tačno na mesto gde treba da budu. I od tada možemo da pričamo o novom pravcu koji ćete uhvatiti – bilo da vas on vodi ka velikim, pozitivnim koracima u postojećoj vezi….bilo da vas vodi ka shvatanju da želite da napravite presek. Slobodne Vage – i za vas se otvara uzbudljiv period sa mnogo dešavanja, promena, pravih (ali i pogrešnih) ljubavnih investicija. Emotivno igralište je otvoreno.

Posao

Po rezultatima je ovo dobra sedmica. Po mentalnom opterećenju i stresu nije, ali šta da se radi – izgleda da ovih dana ne ide jedno bez drugog. Pritiskaće vas i obaveze i saradnici, pritiskaće vas i to što će vam na pameti biti sto stvari odjednom – ali umećete sa tim pritiskom da se izborite. Sigurno je da ćete nešto propustiti, nešto zaboraviti, nešto zabrljekati – ali ćete umeti da se „izvadite“ – neki na šarm, neki uz podršku drugih, neki na mišiće i uz mnogo truda. Finansije vas nešto više vole u ovim danima.

Zdravlje

Može da vas potkači po koja viroza ili grlobolja. I odmarajte više.

Hrana

Vreme je da se sami sa sobom dogovorite (a to možete tokom ove sedmice) i da napravite po koju pozitivnu promenu u vašem načinu ishrane.

Nedeljni horoskop za znak škorpija

Ljubav

Ako pričamo o strasti kao o jednoj vrlo značajnoj komponenti veze – imaćete je. Što se komunikacije tiče – neće ona biti baš savršena, ali ćete uglavnom uspevati da se čujete, razumete, dogovorite. Ali opet – nešto će bagovati. Biće prisutna neka nervoza, neizvesnost, strahovi – a što i zašto to – evo ja zaista ne znam. Vama u glavi iz nekog razloga tutnji – možda zato što nešto krijete, a možda i zato što volite sami sebi da komplikujete život. Slobodne Škorpije – strasti i manjih i većih zaljubljivanja itekako može biti – što se trajnosti započetih odnosa tiče, to vam je sada lutrija – može da bude, ali ne mora da znači.

Posao

Što se poslovnog sektora tiče – tu ćete se čupati. Jer, sve biste vi mogli da lepo rešite i završite na vreme – da nije okolnosti i drugih ljudi koji vam ometaju organizaciju, kvare planove i ubacuju vam element nepredvidljivosti i neizvesnosti. Ovo ne znači da sedmica pred vama nije uspešna – ali znači da ćete taj uspeh debelo platiti svojim živcima i duševnim mirom. Ono što u ovom trenutku jeste dobro – što vas više ometaju i koče, vi tvrdoglavije gurate napred. Ono što ste zacrtali – od toga ne odustajete.

Zdravlje

Niste loše, ali ste blago neurotični. I možete imati probleme sa grlom ili kičmom.

Hrana

Bilo bi lepo da se više posvetite sebi – navikama, načinu ishrane, fizičkoj aktivnosti. Kada je hrana u pitanju – neće dovođenje u red ići lako jer je ovih dana previše slatkih i slanih iskušenja za vas.

Nedeljni horoskop za znak strelac

Ljubav

Ti momenti kada ste partner i vi jedno pored drugog i kada uživate u zajednički provedenom vremenu – bilo kroz strast, bilo kroz aktivnosti koje vam donose radost, opuštenost, zabavu i ispunjenje – čupaće vas. Jer sve ostalo će biti teško i pod moranje – bilo da je u pitanju posao ili porodične obaveze. Sve ostalo će vas stezati i komplikovati vam život, grickati nerve i imaćete osećaj da trebate da budete na tri mesta odjednom. Pa onda – borite se za te zajedničke male oaze – oboje. Slobodni – kad uspete da pobegnete od obaveza, želećete da uživate. A tih uživanja će sada biti. Više osoba je zainteresovano.

Posao

Ja bih volela da mogu da vam kažem da vam sledi neki jednostavniji i opušteniji period – ali to je stvarno malo verovatno. Mogu da dođu momenti u radnom danu kada sve složite, postavite na svoje mesto i odahnete – ali vrlo brzo će se pojaviti nove stavke kojima morate da se bakćete i oko njih angažujete. Privodite kraju nerešeno i nezavršeno, da ne biste kasnili. Period vam je poslovno zahtevan, ali daleko od toga da je loš. I to „nije loš“ će se kod nekog odraziti kroz finansije, kod nekog kroz napredovanje.

Zdravlje

Dosta ste iscrpljeni i energetski polovični.

Hrana

Koliko god vam prijalo i slatko i slano ovih dana – jasno vam je da se nešto mora uraditi – ne samo po pitanju kojeg kilceta viška, već po pitanjima toga kako se osećate.

Nedeljni horoskop za znak jarac

Ljubav

Nekako ćete se teže uklapati sa partnerom ovih dana. Možda zbog toga što će kod oboje biti dosta haotičnih dešavanja (i u privatnom i u poslovnom sektoru), a možda i zbog toga što ćete umeti da jedno drugom „nagazite na žulj“. U svakom slučaju, pojačana individualna nervoza i žurba može dovesti do povremenih tenzija u odnosu. Ovo je nedelja u kojoj ćete „krasti vreme“ za zajedničke trenutke i to vam neće biti dovoljno. Slobodni Jarčevi – sve vezano za ljubavna dešavanja vrti se oko emotivne prošlosti ili oko osoba koje su već prisutne u vašem životu a sa kojima niste do sada krenuli u ljubavnom smeru.

Posao

Manje zastoje ili neprijatnosti možete imati zato što se niste dobro razumeli sa sagovornikom. Ispeglaće se problem, ali će vam doneti nešto usporenije funkcionisanje. Tamo gde bude zakočilo – otkočiće i pronaći će se rešenje – bilo da je u pitanju dogovor, papirološka pitanja ili nešto deseto. Obaveza ćete imati više nego u proteklom periodu, pa pokušajte da se organizujete da biste sve završili na vreme – koliko god se to povremeno pokazalo kao izuzetno zahtevan zadatak.

Zdravlje

Dosta osetljiv respiratorni sistem.

Hrana

Ne pravite velike greške kada je ishrana u pitanju, ali ste skloni da imate momente kada ste preopušteni i skloni da povlađujete sebi. Nemojte previše – teško ćete skinuti višak kilograma.

Nedeljni horoskop za znak vodolija

Ljubav

Možete li da ne komplikujete jedno drugom život? Pa naravno da ne možete. Jer, bilo bi dosadno bez povremenog „dramskog“ začina. Strasti vas tako lepo drže, drži vas i komunikacija koja se vezuje lično za vas dvoje, vaše planove, uživanja, zabavu. Nešto vam teže ide onaj praktični deo – ko šta treba da uradi, šta je čije zaduženje, gde su novci i na šta smo ih potrošili i ostalo. Tako da – povremeno ćete imati manje ili veće frktanje jedno na drugo, ali ćete ispeglati. I nastaviti dalje. Slobodne Vodolije – u periodu ste kada se neke želje i priče mogu pokrenuti preko noći. Uživanje će vam doneti svakako. Za trajnost – nisam sigurna.

Posao

Na sto strana definitivno ne možete odjednom – mada se mora priznati da ćete pokušavati. Organizacija vam je sada budibogsnamatična – a dodatno ćete je komplikovati zato što ćete u svemu ili zakasniti ili olako prihvatiti na sebe neku obavezu a posle ne znati šta ćete sa njom. Imaćete vrlo finu komunikaciju sa saradnicima – dokle god se po svim pitanjima slažete. Ako naleti nešto gde nemate ista mišljenja (a to je vrlo izvesno), doći će do tenzije. Nešto ste se zaglavili po pitanjima finansija – ili novac kasni ili imate neka otežanja (možda problemi sa prenosom sredstava, bankom, aplikacijom itd).

Zdravlje

Uglavnom ste dobro, mada su moguće viroze i alergije.

Hrana

Tako vam je došlo – u ovoj nedelji ćete više obraćati pažnju na ono što jedete, vodeći računa da obroci budu raznovrsni i kvalitetni. Slabost prema slatkišima postoji, kao i prema „grickanju“ u večernjim satima.

Nedeljni horoskop za znak ribe

Ljubav

Odnosi u kojima duže vreme postoje problemi koji su teško rešivi (ili partner i vi ne želite da uložite snagu da ih rešite) dolaze u fazu koju možemo nazvati – raskrsnicom. I koja će trajati otprilike mesec dana. U toj fazi ćete vas dvoje odlučiti da li nastavljate dalje istim putem ili se razilazite. Za sve ostale u vezama i brakovima (koji ne potpadaju pod ovu prvu kategoriju) – komunikacija vam nije sjajna, previše čujete sebe a premalo osobu preko puta vas. Ne komplikujte jedno drugom život, propričajte istim jezikom. Slobodne Ribe – i na dalje važi – samo polako – ako valja, pokazaće se ubrzo. Ako ne valja – pa šta će vam onda?

Posao

Neke vaše ideje su izuzetno dobre – ali sada nije trenutak da ih aktivirate. Biće potrebno da sačekate povoljniji momenat a on će doći – ili u roku od mesec, dva – ili na proleće sledeće godine. Čak i ako se otvori mogućnost u narednih par nedelja – ipak će biti odlaganja, zato bez žurbe. Što se tiče trenutnih poslovnih okolnosti i vaše svakodnevice – ista meta, isto rastojanje. Razvučeni ste mnogo, a kako se vi u svemu ovome snalazite – to samo vi znate. Ali plivate, i to više nego dobro.

Zdravlje

Vrlo promenljivo po pitanjima zdravlja. Previše ste energetski isceđeni.

Hrana

Što ste se opuštali po pitanju ishrane, opuštali ste se. Sada je potrebno da se više obrati pažnja. Umesto da gledate šta je najslađe i najsočnije, sada biste mogli da počnete da gledate šta je najzdravije.

Horoskop piše: mojastrolog.rs

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!