“Strawberry Milk” manikir je trendy manikir za jesen koji stoji svima!

strawberry milk nails
Instagram/Printscreen

‘Čini se kao da su “strawberry milk” nokti baš svuda, i kao da polako zamenjuju klasične “milky” bele nokte koje smo imali prilike da gledamo mesecima unazad. Opet, treba da zahvalimo Hailey Bieber je uzrokovala ovaj poslednji trend koji je zainteresovao beauty svet. Ako volite neutralne, rozikaste boje – “strawberry milk nails” je manikir za vas.

Kako izgledaju “strawberry milk” nokti?

Zapravo, radi se o varijanti popularnih milky noktiju, koje smo viđali na zvezdama poput Rijane i Anđeline Žoli. Dok je osnova “milky” noktiju polutransparentni beli lak, baza “strawberry milk” noktiju je polutransparentna pink koja nije jarka, već kremasta, usled prisutnosti bele boje. Ipak, važno je naglasiti da ova boja nije neprovidna, jer je upravo taj momenat providnosti razlikuje od klasične pastelne roze boje.

Obično se “strawberry milk” nokti nose super sjajni u kombinaciji sa top coat-om koji daje sjaj visokog finiša. Ali naravno, to nije must. Možete kombinovati ovu boju sa mat top coat-om, koji momentalno daje noktima još moderniji izgled. U klasičnoj verziji i na kraćim noktima, “strawberry nokti” su takođe postali popularni svadbeni manikir.

Povezano: “Milky” manikir je u trendu – 5 najlepših predloga

View this post on Instagram

A post shared by Marina Dobic (@marinadobyk.nails)

Kome će pristajati “strawberry milk” nokti?

Možete nositi ovaj trend na svakoj dužini i obliku nokta, a rezultat će uvek ostati prirodan. Ovaj manikir je takođe dugotrajan, jer izrasta vrlo prirodno. Kao da to nije dovoljno, “strawberry milk” nokti se rade jako brzo, jer im je često potreban samo 1 sloj boje (to je naravno po ukusu, u zavisnosti od željenog intenziteta).

Kako se rade “strawberry milk” nokti?

Za polutransparentni manikir, priprema nokta je od ključne važnosti. Nokat bi trebalo da izgleda uredno, tako da se može gledati kroz njega. Jako je važno se zanoktice maksimalno poguraju i srede, uz odstranjivač zanoktica. Kada ste gotovi, možete naneti base coat, polutransparentni pink lak i top coat.

U nastavku pogledajte naše predloge za “strawberry nails”:

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!