Mlečni manikir je u trendu: 5 najlepših predoga

mlečni manikir

Iako su nail trendovi u poslednje vreme zaista šarenoliki (setite se holographic noktiju ili foil trenda), ima nešto savršeno prelepo u jednostavnom i suptilnom manikiru. Lepota je u jednostavnosti, a tome u prilog govori i najnoviji nail trend – mlečni manikir! Milky nails je jednobojni trend, odrađen kremastim belim lakom, mlečne konzistencije. Ova varijanta manikira ne mora biti dosadna – u nastavku pogledajte naših 5 predloga koji se lako rekreiraju kod kuće!

Mlečni manikir za svakoga: 5 lakih ideja

#1: Klasični mlečni nokti

Ono što obožavamo kod mlečnog manikira je što se dosta razlikuje od klasičnog belog laka. On je beličasto-providan, sa prelepim, sjajnim, gotovo kremastim finišem. Radi se o mekom i ovežavajućem obrtu tradicionalnog belog letnjeg manikira. Ovaj izgled možete postići milky ivory nijansom, sa suptilnim šimerom.

#2: Mlečni “marble” nokti

Sigurno ste do sada već viđali marble (mermerni) manikir, a ova varijanta kremastog belog finiša sa prelepim vijugama poput mermera daje zaista unikatan efekat!

Povezano: Ruski manikir – Zašto je tako dobar?

#3: Mlečni french manikir

Začinite obični french manikir tako što ćete dodati suptilni ombre i kreirati sjajni, milky finiš. Ako stavite preko šimerasti top coat, dobićete ovaj sliačn izgled i maksimalno svetlucanje!

Povezano: 8 saveta kako da pustite druge i zdrave nokte

#4: Mlečni put

Ovo je mlečni nail art iz vaših snova – kreirajte nadrealni manikir uz iscrtane oblačiće na svakom drugom prstu! Za ovaj nail art vam je potrebna četkica i puno vežbe, ili profesionalni nail tehničar.

#5: Najsuptilnije moguće

Ako ste au natural devojka i zakleti minimlasta, trend mlečnog manikira je za vas! Odaberite prozirnu off-white nijansu, koja deluje gotovo nevidljivo na noktima i kreirajte izuzetno suptilan look koji je idealan za office stil.

Pročitajte još i: Letnje boje lakova za nokte kojima nećete moći odoleti ove sezone!

error: Content is protected !!