Letnje boje lakova za nokte kojima nećete moći odoleti ove sezone!

letnje boje lakova za nokte

Omiljeno godišnje doba mnogih od nas samo što nije počelo! Sezona limunada, dana na plaži, teksas šorceva, talasa u kosi i – šarenih lakova za nokte! Zato isplanirajte sledeću kupovinu lakova za nokte u trendy bojama za leto 2020: od palma zelenih do prelepih tirkiznih lakova! U nastavku vas čeka 8 letnjih boja lakova za nokte kojima nećete moći odoleti ovog leta!

Lakovi za nokte u trendu za 2020.

#1: Crvena poput crvene pomorandže

Ova raskošna nijansa između koralne i crvene je potpuni hit za nastupajuće leto! Osim toga, boja crvene pomorandže na notkima pristaje gotovo svakom tenu, i ističe preplanulost kože. Samo se postarajte da se sija do meseca – uz kvalitetan top coat!

#2: Zelena poput palme

Zelena boja je hit za svako leto, a ovog leta ćemo je nositi u nijansi lišća i palmi, kako bi nam se nokti slagali uz predivnu prirodu koja nas okružuje. Odaberite srednje zelenu nijansu, i uživajte celog leta u noktima boje palme. Mali savet: kako ne biste imali zelene fleke na noktu, posle skidanja ovog laka, base coat je obavezan!

Povezano: Da li je vaš lak za nokte toksičan?

#3: Aquamarine poput sirene

Otkrijte svoju unutrašnju sirenu, tako što ćete ovog leta poneti aquamarin lak za noktima. Odaberite onaj koji najbolje pristaje vašem tenu. Ova boja deluje toliko veselo i letnje, da će vas momentalno odvesti na Santorini!

#4: Hot pink poput ciklame

Batalite jednu te istu roziastu nijansu kojom lakirate nokte godinama, i prigrlite fantastičnu hot pink nijansu, koje će ovo leto učiniti nezaboravnim! Odaberite nijansu koja pristaje uz vaš podton kože.

Naš predlog je Zoya lak u hot pink nijansi Ali.

#5: Braon poput zemljanih kamenčića

Bogata “stone brown” nijansa može biti izuzetno chic za ovo leto. Zemljni tonovi divno stoje svima, i lepa su promena od suptilnih nijansi poput baby pink ili nude.

Povezano: Kako da izbelite nokte požutele od laka?

#6: Bela poput krečnjaka

Beli lak je neprolazni hit za svako leto! Ova sveža nijansa izgleda veoma chic, a dodatno naglašava lepotu ruku i preplanuli ten. Birajte bele lakove sa opaque finišem – neprovidnom pigmentacijom.

#7: Žuta poput letnjeg sunca

Nijedno leto ne može da prođe bez vibrantne žute boje! Ovog leta, žuti lak ćemo nositi u boji letnjeg sunca – ni previše neon, ni previše umekšan. Žuta je idealna nijansa da razveselite ceo outfit.

#8: Lila poput izbledele lavande

Za malu dozu boje, isprobajte nežni lavanda lak, u pastelnim tonovima. Ova boja je idealna za sve one dame koje ne žele jarke lakove koji privlače pažnju, već žele da ostanu “ispod radara”.

Pročitajte još i: Make-up trendovi za proleće/leto 2020. u fokusu

error: Content is protected !!