#Trend Alert: “Goli” nokti kao minimalistički manikir za proleće

goli nokti
Instagram/Printscreen

Pošto je proleće i zvanično stiglo, nije ni čudo što su u fokusu manikir-trendova upravo “goli” nokti: nenalakirani, ili nalakirani izuzetno suptilno, u paletama nude tonova. Proleće je oduvek bilo doba kada želimo da resetujemo kožu, kosu i nokte za svež početak. Zato je prirodno da očekujemo pojavu ovog trenda: na Instgram feed-u u poslednje vreme viđamo zdrave, čiste nokatne ploče, namazane prozirnim, nude lakom. Ako ste zainteresovani za ovaj nail trend, nastavite da čitate!

Inspirišite se trendom “golih” noktiju:

#1: “Goli nokti”

Prihvatite u potpunosti trend nelakiranja noktiju i fokusirajte se na njihovu negu. Nabavite bazni lak za negu noktiju, i ulje za zanoktice, koje će ojačati nokte, hidrirati ih ih učiniti da izgledaju zdravo.

Mi vam predlažemo NSP Nail Therapy serum za zanoktice.

#2: Mlečni “goli” nokti

Kombinacija “golih” noktiju i mlečne boje daje trend koji će minimalisti obožavati. Jednostavno, pronađite lak za nokte sa kremastim, prozirnim finišem, i nanesite tanak sloj, tako da se vaša prirodna boja nokta providi ispod.

#3: Ukrašeni “goli” nokti

Ako ne možete odoleti glamuroznom manikiru, ali želite da noktima date pauzu od lakiranja, probajte da zalepite neke cirkone ili ukrase na nokte. Ovi zlatni 3D ukrasi daju šik efekat trendu “golih” noktiju.

#4: Sweetheart “goli” nokti

Kombinujte nenalakirane nokte uz omiljeni minimalistički dizajn crvenih srca, za zabavan i neočekivan dodir boje. Samo dobro pripremite nokatnu ploču uz prozirni bazu, pre nanošenja laka u boji, kako biste sprečili prebojavanje nokatne ploče.

Povezano: Kako da izaberete idealan oblik notkiju turpijanjem?

#5: Memerni “goli” nokti

Mermerni dizajn neće skoro izaći iz mode – ovaj “swirly” dizajn se savršeno slaže uz bilo koju baznu boju, ali je najviše volimo na nude podlozi, zbog sanjivog suptilnog izgleda!

Pročitajte još i: Savršen NUDE lak za nokte za vaš podton kože

error: Content is protected !!