7 trendy manikir predloga za zimu 2023/24. koji će privući pažnju

zimski nokti
Instagram/Prinstcreen

Kako smo izvukli zimske kapute i upalili grejanje, sasvim je sigurno reći da nam se sve više približava zima. Tranzicija iz jeseni u zimu znači da polako startujemo sveži i spremni za nove zimske boje. Na sreću, ovosezonska paleta boja je veoma raznovrsna, tako da ima ponešto za svakoga. Zamislite: fine detalje, tmurne nijanse lakova i suptilne šimer tonove. Bilo da ste ”uradi sama” devojka ili tražite inspiraciju za odlazak  salon – pripremili smo vam 7 najlepših predloga za zimski manikir u trendu.

Ovo su manikir trendovi za zimu 2023/24.

#1: Plišani nokti

Imitirajući izgled mekog nanosa rastresitog snega, plišani nokti zahtevaju ultra-reflektujući gliter, koji čak i najjednostavnijem manikiru daje raskošni izgled.

#2: Minimalistički metalik nail-art

Ove zime, upotrebite tanku četkicu za detalje ili nalepnice za nokte, kako biste ukrasili manikir finim, metalik dizajnom. Ovo je lagan i jednostavan način da manikiru dodate malo izraza.

View this post on Instagram

A post shared by ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)

#3: Zvezdani nokti

Upotrebite metalik cirkone sa ciljano nacrtanim krakovima zvezda za suptilni, ali raskošni zimski manikir.

#4: Čokoladno braon nokti

Ako tražite toplu, a neutralnu zimsku boju, odlučite se za tamno smeđu nijansu sa sjajnim finišem, kako biste malo uzburkali stvari. Ova boja se prelepo slaže sa zimskim pletivom.

Povezano: Četinar zeleni nokti su najsvežiji manikir trend za jesen 2023.

#5: Sjajni crni nokti

Nemojte se plašiti da nanesete klasičnu crnu nijansu. Uparite tmurni crni lak, i potom sjajni top coat, za ultra-sjajni, svemirski vibe.

#6: Chrome frenč manikir

Zamenite klasične bele vrhove onim u chrome tonovima, i potom dodajte 3D nail art za funky i zabavan manikir ove zime.

#7: Prozirni šimer nokti

Slojevito nanošenje iridescentnog laka preko bazne boje je jednostavan način da dobijete nežni, blistavi finiš.

Pročitajte još i: “Bubble Bath” je novi manikir trend za ljubiteljke neutralnih lakova

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!