Četinar-zeleni nokti su najsvežiji manikir trend za jesen 2023.

zeleni nokti
Instagram/Printscreen

Dok vam je četinarski zelena boja asocijacija na zimu, ova raskošna nijansa je zapravo veliki trend ove jeseni. Na kraju krajeva, ova boja se ipak boja drveća pre svih žutih, crvenih i narandžastih tonova. Pva prelazna boja donosi smirenu energiju koja vas poziva na “cosy” atsmoferu koja vlada u jesenjim mesecima. Sigurno znate tu magličastu, tamno zelenu estetiku svežih planinskih noći. U nastavku pročitajte sve o ovom trendu!

Nokti boje četinara

Ako imate uskoro zakazan manikir termin, razmislite o gloss ili matte nijansi zelenih noktiju. Ili probajte da unesete neke četinarski-zelene detalje u svoj nail art. Dok je ova nijansa najlepša u zimu ili proleće, dočekali smo je kao neočekivan trend za jesen, uz boje poput “maroon” ili “pregorele pomorandže”. Ova luksuzna zelena boja sija kao smaragd, a to će isto učiniti i sa vama.

Inspišite se različitim verzijama ove četinar zelene boje u nastavku:

#1: Zelena sa plavim podtonom

Uz plavi podton, ovi zeleni nokti podsećaju na putovanje kroz visoko drveće u jesenjim mesecima. Ovi nokti su delikatni, elegantni, sa dovoljnom dozom “edgy” vibracije. Kratka forma dodatno doprinosi osećaju elegancije.

View this post on Instagram

A post shared by Люба Рощина (@lyuba.roschina)

#2: Matt zelena + beli dizajn

Ovi mat zeleni nokti, uz dodatak bele, predstavlju zabavni obrt na ovaj trend, pokazujući dubinu zelene boje, na prave načine. Jednostavan, a primetan – ovaj nail art je odlična ruta ako želite da se zabavite i budete kreativni sa IN bojom ove sezone.

Povezano: Ovi će biti najpopularniji manikir trendovi jeseni 2023.

#3: “Spooky” i mistični

Sezona “spooky” perioda u punom jeku, a ako volite da je obeležite i manikirom, isprobajte ovu kombinaciju paukove mreže i leptira na zelenoj podlozi. Mistični i magični – ovi nokti će vas lako preneti u “Halloween” mode sa jedinstvenom prazničnom vibracijom.

#4: Evergreen flekice

Ovaj manikir look odaje “sirena bibe”, kombinujući tamnu zelenu boju sa flekicama koje imitiraju morsku penu. Apstraktni i očaravjući, ovi nokti su suština ovog trenda. Duga šetnja pored hladnog mora uveče je slika koju možemo da zamislimo kada vidimo ove nokte. A vi?

#5: Četinarski zelena

Ovaj elegantni i suptilni “deep pine” manikir je idealan za olujne mesece ispred nas. Iako ovo nije neutralna boja, lako se može stilizovati i kombinovati uz jesneje tonove u vašem garderoberu.

Pročitajte još i: “Cherry Mocha” boja je omiljena boja Beauty Tok-a za jesen 2023.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!