“Cherry Mocha” boja je omiljeni manikir BeatyTok-a za jesen 2023.

cherry mocha nails
Instagram/Printscreen

Ne postoji platforma koja tako brzo prelazi kroz trendove, estetike i omiljene proizvode, kao što to radi TikTok. Iako je nekada iscrpljujuće da skrolamo kroz novitete svakog dana, kada dođe smena sezona i inspiracija nam je preko potrebna, nema boljeg mesta od ove aplikacije. Jedan od najpopularnijih manikira za ovu jesen će definitivno biti “cherry mocha”. Ova slatka, ali sočna nijansa je svuda po društvenim mrežama, a ljubiteljke tamnih boja će biti oduševljene. U nastavku saznajte više o ovom nail trendu.

Kakva je to “cherry mocha” nijansa?

“Cherry Mocha” trend podrazumeva nokte u boji novog Starbucks-ovog napitka koji se naziva “cherry mocha”. Radi se o tamnoj, skoro crnoj, ljubičasto-šljivastoj boji koja podseća na crne višnje. Ova boja ima dugu istroiju, a ukoliko lakirate nokte još od 1990, sigurno se sećate Chanel-ovog Vamp laka za nokte, za kojim je ceo svet poludeo. Ova nijansa je više puta reformulisana, a danas je dostupna pod nazivom “Rouge Noir”.

Ovaj naziv, “cherry mocha” zapravo opisuje ne samo nijansu, već konkretan lak u ovoj boji, pod nazivom “Cherry Mocha” brenda DND. Ovo je “grandž” verzija klasične Chanel-ove nijanse. Influenseri i poznate ličnosti uparuju ovu nijansu noktiju sa “rockstar girlfriend” šminkom, kožnim outfitom i baletankama.

Povezano: “Almondetto” je novi oblik nokta koji kombinuje badem i stileto formu

View this post on Instagram

A post shared by Sarah Alaina (@saruhnails)

Ukratko, radi se o boji koja opisuje burgundy nokte, bogate pigmentom, sa podtonom višnje. Posle ere “cherry coke” kose, “cherry cola” usana, i parfema sa mirisom višnje, jasno je da je ovo dekadentno voće popularnije nego ikada.

@yodeebs cherry mocha🍒☕️ #nails #nailinspo ♬ original sound – yodeebs

Kako da rekreirate “cherry mocha” manikir kod kuće?

Najpre, uklonite ostatke starog laka za nokte, i oblikujte ih prema želji. Potisnite zanoktice,  i izbafirajte površinu nokta. Nanesite omiljeni base coat, dva sloja laka u “cherry mocha” nijansi i top coat. Postarajte se da to bude top coat visokog sjaja.

Pročitajte još i: “Burgundy” je nova crna – novi u ovoj nijansi biće top #1 trend za ovu jesen

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!