“Almondetto” je novi trendy oblik nokta koji kombinuje badem i stiletto formu

almondetto nails
Instagram/Printscreen

Nošenje nadogradnje na noktima nije nimalo lako. Ipak, ako uspešno manevrišete vaše dnevne zadatke sa dugim kockastim ili “coffin” oblikom noktiju, onda ste verovatno otvoreni da čujete nove ideje za manikir. Internet je nedavno “poludeo” za novom formom, koja kombinuje ono najbolje od bademastog oblika i stiletta, a to je – “almondetto”. Ovaj oblik se zasniva na dužini, dakle nije za dame koje preferiraju kratke nokte. Više o ovoj formi, kao i naše predloge za manikir pogledajte u nastavku.

“Almondetto” kao trendy oblik noktiju

Nije tajna da je badem jedan od omiljenih oblika, zbog svog prirodnog izgleda, a dramatični stiletto nokti su voljeni od strane poznatih ličnosti i nail artista. Ovaj hibridni oblik “almondetto” ima jedinstvenu sposobnost da na sebi ponese neverovatne nail dizajne, dok u isto vreme izgleda elegantno. Ako su Instagram i TikTok nekakve indikacije, onda je jasno da će ovaj manikir stil da vlada u narednom vremenu. U nastavku pogledajte naših 7 predloga kako da nosite “almondetto” oblik noktiju.

Povezano: Oval, badem, kocka – Šta oblik nokta govori o vama?

#1: Frenč manikir sa srcima

Frenč je video razne vrste i verzije, ali ovaj “almondetto” dizajn sa malim crvenim srcima definitivno ulepšava dobro poznat klasik.

#2: Pola-pola

Priglite Kruelu de Vil u sebi, uz ovaj podeljeni dizajn. Nanesite nude bazu, i potom sjajni crni lak na jednu polovinu nokta. Potom, nanesite kontrastnu belu nijansu samo na vrhove.

#3: Nude & Glossy

Izdužena dužina almondetto oblika daje roze nude noktima luksuzni izgled, koji leži negde između upečatljivog i prirodnog. Ova boja je takođe odlična podloga za neobične dizajne, koji se ručno oslikavaju.

#4: Pastelni florali

Uprkos tome što su vezani za proleće, nikada nije loš tajming za floralni manikir. Ipak, ako se i dalje premišljate da ponesete cveće na noktima, ovaj raskošni dizajn vam može promeniti mišljenje.

#5: 3D chrome

Ako ste zainteresovane za 3D nail art, ali volite minimalistički manikir, onda ne tražite dalje od ovog jednostavnog dizajna. Na nude almondetto notkima srebrni elementi zaista dolaze do izražaja.

#6: Ombre dizajn

Teško je odoleti ovom ombre dizajnu, posebno kada se upari sa uzbudljivim oblikom “almondetto” nadogradnje. Ovaj meliran dizaj koji sadrži ljubičasti, crni i nude lak zaista komplementira svim tonovima kože i deluje kao savršeni manikir za zimu.

#7: Braon mermerni dizajn

Ako niste primetili, braon nokti su u fokusu. Umesto da se odlučite za jednodimenzionalnu braon nijansu, zašto ne biste probale ovaj predivni braon mermerni dizajn? Šare različitih tonova i flekice zlatne folije daju teksturalni izgled uprskos glatkoj površini nokta.

error: Content is protected !!