Mesečni horoskop za OKTOBAR 2023.

mesečni horoskop

Mesečni horoskop se piše za malo duži period i daje nam odgovore na pitanje šta će se dešavati u okviru mesec dana.

U oktobar ulazimo sa Suncem i Marsom u znaku Vage – pa je sektor dogovora, saradnji, braka, poslovnih i emotivnih relacija – mesto naših najvećih uspeha, ali i mesto naših najvećih borbi. Tu ćemo ulagati jedan veliki deo energije, ali će to biti i sektori u kojima smo najosetljiviji i u kojima ćemo umeti najimpulsivnije da delamo.

Pluton je retrogradan u znaku Jarca, Saturn i Neptun retrogradni u znaku Riba. Mesec je u znaku Ovna i u svojoj opadajućoj fazi, a u znaku Bika nam se nalaze retrogradni Jupiter i Uran. Venera je u poslednjoj dekadi znaka Lava, još uvek u retrogradnoj senci, a u znaku Device nam se nalazi Merkur.

4-og oktobra Merkur prelazi u znak Vage – pa ćemo se više usmeravati na teme veza i odnosa bilo kog tipa. Ovo su dani u kojima ćemo pokušavati da balansiramo, da postignemo sklad i dogovor. Koliko će biti uspešni ti pokušaji dogovora i pregovora – to je već pitanje.

9-og oktobra Venera prelazi u znak Device i odmah ulazi u opoziciju sa Saturnom iz znaka Riba. Kada se vratimo na one pokušaje dogovora i sklada od malopre – evo naznake da ćemo se po nekim pitanjima suočiti sa dosta velikim preprekama – naročito kada su u fokusu emotivne i poslovne relacije i finansijski element. Venera u znaku Device svakako će zakomplikovati i naš ljubavni, ali i poslovni i finansijski sektor. Jer, suština je – truda je mnogo, a rezultati su sitni.

12-og oktobra Mars prelazi u znak Škorpije. Mars u ovom znaku ukazuje na povećanje snage, jače usmerenje ka ciljevima, odbranu i napad – ali govori i o tome da balansiranje i cinculiranje ostaje samo na rečima, dok na delima – sledi ubrzavanje, a onda i raščišćavanje ili „podvlačenje crte“ u mnogim situacijama i odnosima.

14-og oktobra nas očekuje prstenasto pomračenje Sunca i mlad Mesec u znaku Vage. Vladarka pomračenja je Venera, u znaku svog pada – Devici, pa će svaki plan ili dogovor koji u ovim danima pokrećemo biti vrlo teško realizovan, uz ogromne prepreke i čekanje – ili do njega neće doći uopšte. Ovo pomračenje ukazuje na ogromnu potrebu za promenama, koje se odvijaju izuzetno sporo, ali i na probleme u finansijskom i emotivnom sektoru. Ovo nam pomračenje najavljuje prilično vruću i jesen i zimu, ne u smislu vremena već u smislu događaja.

22-og oktobra Merkur prelazi u znak Škorpije, a odmah dan kasnije – i Sunce ulazi u Škorpiju. Drastično i dramatično – i na rečima i na delima. Funkcionisanje iz krajnosti u krajnost, borba za ono što se želi po svaku cenu.

28-og oktobra sledi nam delimično pomračenje Meseca u znaku Bika.   I opet vladarka Venera u znaku Device – pa su osetljivi opet poslovni i finansijski sektor, pogoršavanje uslova rada, jačanje inflacije, ali i zdravstveni segment.

Reklo bi se da oktobar koji je ispred nas nije ni malo lagan mesec. No, ni oni koji su iza nas nisu baš bili blistavi, zar ne? Ostaje nam samo da sa strpljenjem koračamo kroz oktobar – jer on će to naše strpljenje itekako testirati.

Sretno vam putovanje kroz ovaj mesec!

Mesečni horoskop za znak ovan

Ljubav

Dosta nervozan mesec za parove, pogotovo za one kod kojih već neko vreme postoje nemiri i bilo prikrivena, bilo otvorena tenzija. Nemire mogu donositi i nerešena pitanja iz prošlosti, ali i sumnje, kao i obostrana impulsivnost i pojačana potreba za kritikovanjem – i oko ozbiljnijih situacija, ali i oko potpuno nevažnih, glupih sitnica. U svakom slučaju – ukoliko vam je želja da sa partnerom prođete što mirnije i opuštenije kroz ovaj mesec (a biće odnosa u kojima se mogu napraviti dosta ozbiljni „rezovi“), bilo bi dobro da oboje budete strpljiviji i imate više razumevanja. S druge strane gledano – u drugoj i trećoj dekadi oktobra biće parova koji će se odlučiti za zajednički život, brak. Slobodni – sam početak meseca, a onda i drugi deo oktobra donose povoljne prilike za ulazak u stabilnu emotivnu priču.

Posao

Budite oprezniji po pitanjima finansija, jer je ovaj sektor dosta nestabilan i sa velikim oscilacijama tokom celog meseca. Stabilizacija ili jačanje priliva su itekako mogući, ali postoji i veći odliv novca kroz troškove, a potrebno je i da dobro preispitate sva potencijalna ulaganja. Poslovno – prostor za ekspanziju postoji, ali to neće ići brzinom koju očekujete. Kolegijalni odnosi, ali i komunikacija sa saradnicima i nadređenima može vam povremeno zadavati glavobolju. Ne donosite impulsivne odluke, više taktizirajte.

Zdravlje

Nešto slabiji imunitet tokom ovog perioda. Osetljivost na sezonske viruse, ali mogućnost i bakterijskih infekcija urinarnog trakta.

Mesečni horoskop za znak bik

Ljubav

Od kvaliteta vaše veze zavisiće I da li ćete sa manje ili više napora proći kroz oktobar. Ulazak vaše vladarke u znak Device vam odgovara, osećanja koja su bila naglašeno dramatična i uzavrela tokom letnjih meseci će sada biti staloženija i mirnija a vi ćete realnije gledati na odnos sa voljenom osobom. S druge strane, prelazak Marsa u polje partnerstava može doneti turbulentniju energiju – sa kojom će se oni odnosi koji su na klimavim nogama teško izboriti. Tako da ćemo tokom oktobra imati odnose koji će funkcionisati kvalitetno i pored povremenih neslaganja sa partnerom….imaćemo one odnose u kojima će postojati inicijativa da se veza podigne na viši nivo….ali ćemo imati i one emotivne relacije koje će biti na većim „ispitima“ i u kojima poslednja dekada oktobra može doneti veću problematiku. Slobodni – prva polovina meseca može doneti usamljenost, pa i potrebu da se vratite u prošlost. Druga polovina oktobra je neuporedivo bolja i može aktivirati dosta ozbiljne emotivne priče.

Posao

Pomračenje Sunca i mlad Mesec u vašem poslovnom sektoru, ali i pomračenje Meseca u vašem znaku najavljuju period intenzivnijih poslovnih promena koji će trajati sve do proleća naredne godine. Poslovna tematika će svakako doneti otežanja i napetiju energiju sa saradnicima – ali  ćete se vi lakše boriti nego tokom letnjeg perioda. Racionalnije i praktičnije ćete gledati na sve situacije i mnogi Bikovi baš tokom oktobra mogu doneti konačnu odluku da iskorače iz postojećih poslovnih saradnji.

Zdravlje

Manja zdravstvena problematika sa kojom ćete brzo izlaziti na kraj. Osetljiv je stomačni deo, a moguće su i tegobe vezane za prehlade i viroze.

Mesečni horoskop za znak blizanci

Ljubav

Solidne ljubavne prilike za one koji su slobodni. Naročito je po ovim pitanjima intenzivna prva polovina oktobra. Bilo da razmišljate o obnovi nekog odnosa, imate želju da se javite bivšoj simpatiji ili ste otvoreni za nove ljubavi – ovaj period vam daje šansu da se emotivno ostvarite. Doduše, moguće su i obnove tajnih veza – ako je to nešto što zaista želite. Što se tiče zauzetih – kod nekih od vas takođe postoji mogućnost za ulazak u tajnu ljubavnu priču koja bi imala intenzivan tok, ali koja bi vam verovatno u drugom delu meseca donela priličnu glavobolju. Što se tiče „regularnih“ emotivnih veza – ovde situacija i neće biti toliko loša. Da, imaćete periode dobrog i stabilnog funkcionisanja sa partnerom, kao i one u kojima će komunikacija biti kamen spoticanja (naročito u poslednjoj dekadi oktobra).

Posao

Vaš poslovni sektor se aktivira u većoj meri već od ulaska u drugu dekadu meseca. Ovo je period koji će pokrenuti mnoge promene kod vas – neko će krenuti sa realizacijom planova (koji mogu da se vezuju I za privatni posao), neko će pronaći rešenja za situacije u kojima do  sada nije bilo pomaka, a neko će biti spreman i za promenu radnog mesta ili prihvatanje veće odgovornosti kroz posao. Ulaganja i najveći troškovi idu kroz privatni posao i kroz porodicu. Finansijama ćete biti polovično zadovoljni.

Zdravlje

Moguće su prehlade i sklonost infekcijama, što disajnog što urinarnog trakta. Nešto naglašenija nervoza i problemi sa spavanjem, pogotovo u drugom delu meseca.

Mesečni horoskop za znak rak

Ljubav

Mesec u kojem se Rakovi mogu odlučiti za ozbiljnije korake u svojim partnerstvima – bilo da je to zajednički život, ulazak u brak, „rad“ na dobijanju deteta ili ulaganje u zajedničku nekretninu. U svakom slučaju, ova jesen vam otvara veće promene i potencira na važnim odlukama. Do polovine meseca budite i partner i vi nešto tolerantniji jedno prema drugom, jer ćete češće biti nervozni i nesporazuma u komunikaciji može biti. Takođe, sam kraj oktobra donosi nešto povišenu energiju i sklonost ka tvrdoglavosti. Obostranoj. Slobodni Rakovi – Venera koja ulazi u vaše polje kretanja, komunikacije, aktivnosti, putovanja – kao i Mars koji ulazi u vaše polje ljubavi i zabave – dobri su preduslovi da od ulaska u drugu dekadu meseca pred vama bude više emotivnih prilika. Novih, ne vraćajte se unazad.

Posao

Ulaganje u privatni posao ili u dom i članove porodice je vrlo naglašeno tokom oktobra – rasporedite prilive na pravi način i nemojte se previše zaletati, pogotovo u prvoj dekadi meseca. Što se poslovnog dela tiče – nervoza će biti neminovna, ali to neće uticati na vaše rezultate. Dobar vam je period za pregovore, za podršku, za nove saradnje i dogovore – pogotovo od drugog dela oktobra. Delovaće kao da idete malim koracima napred – ali prave rezultate truda tokom oktobra ćete videti na proleće.

Zdravlje

Oscilacije zdravlja – biće vam nešto osetljiviji stomačni deo, a postojaće i jača sklonost ka prehladama i virusnim infekcijama, kao i infekcijama urinarnog trakta.

Mesečni horoskop za znak lav

Ljubav

Tokom leta su bile prisutne veće oscilacije u vašim emotivnim relacijama –  tokom oktobra je momenat da stvari odu u jednom ili u drugom pravcu – ka stabilizaciji i možda većim pozitivnim promenama u odnosu – ili pak ka značajnijem odvajanju, možda i potpunom preseku. Ukoliko se u većoj meri razmimoilaze načini na koje gledate na vašu vezu i ukoliko se ne slažete po bitnim pitanjima i ne možete napraviti kompromis – malo je verovatno da ćete opstati kao par. U svakom slučaju – za zauzete je ovo mesec značajnih koraka i odluka – nekoga da spoje, nekoga da razdvoje. Slobodni Lavovi – iako se kod nekih od vas prošlost još uvek provlači i ne pušta u potpunosti – ipak je do otprilike polovine meseca povoljan period da otpočnete nešto novo. Dobar je trenutak za zabavu i opuštanje sa prijateljima.

Posao

Neki pomaci na finansijskom planu će se napraviti tokom oktobra. Druga polovina meseca je bolja za prilive i oni će biti ujednačeniji i stabilniji. Ne znam šta da vam kažem po pitanjima troškova, jer veće odlive novca nećete moći da izbegnete, naročito one koji se vezuju za dom, članove porodice ili privatni posao. Što se poslovnog sektora tiče – radićete i očekivati mnogo bolje rezultate nego što će oni biti. Nije problem u vama i u vašem načinu rada, već okolnosti trenutno i nisu baš na vašoj strani i usporavaće vas.

Zdravlje

Manji problemi sa stomakom i respiratornim sistemom. Energija vam nije sjajna i potrebno je više pažnje posvetiti dizanju imuniteta – kroz odmor, pravilnu ishranu.

Mesečni horoskop za znak devica

Ljubav

Ukoliko partner i vi ne delite iste vrednosti, ukoliko niste spremni na kompromis i davanje poverenja jedno drugom – vaš odnos tokom oktobra može biti u problemu, a najnaglašeniji momenti za tako nešto su tokom druge dekade i pred sam kraj meseca. Za sve ostale – ovo je period u kojem će biti manjih nesporazuma i trzavica sa voljenom osobom, ali će se one prevazilaziti, najpre iz razloga što oboje želite mir i stabilnost. Neki parovi se u ovom periodu mogu odlučiti i za značajnije pomake u svom odnosu – najpre za početak zajedničkog života. Slobodne Device – iako Venera u prvoj dekadi meseca ulazi u vaš znak – ipak će prva polovina oktobra biti pa….šarena što se ljubavnih dešavanja tiče. A tada se ne treba ni zaletati u neku vezu (ili u obnovu veze). Drugi deo meseca vam je povoljan i dobar za ljubav.

Posao

Budite oprezniji po pitanjima finansija, posebno u prvoj dekadi meseca jer će vam se novac lako izvlačiti iz ruku, a i prilivi neće biti najstabilniji. Ostatak meseca je povoljan za zaradu i za finansijsku stabilizaciju, pa i napredovanje. Što se poslovnog sektora tiče – bićete u vrlo radnom i vrednom fazonu tokom celog oktobra. Može biti manjih nesporazuma ili zategnutih situacija sa saradnicima do polovine meseca, ali je to više nego rešivo. Ulazite u fazu ozbiljnijih poslovnih pomaka u drugom delu oktobra.

Zdravlje

Prehlade, virusne i bakteriološke infekcije – naročito tokom druge i treće dekade meseca. Budite oprezniji u saobraćaju krajem oktobra.

Mesečni horoskop za znak vaga

Ljubav

Pomračenje Sunca i mlad Mesec u vašem znaku polovinom oktobra imaju različitu simboliku za Vage koje su u emotivnim partnerstvima. Nekima od vas će ova dešavanja doneti ulazak u tajnu vezu, nekima će doneti veća preispitivanja u odnosu pa čak i mogućnost odvajanja, dok će neki parovi shvatiti da su spremni za ozbiljnije korake i krenuti ka tome. U svakom slučaju – stabilan put za odnos sa partnerom se otvara samo ukoliko budete oboje imali potrebu i volju da promenite nešto u svojim pristupima i da se više prilagodite jedno drugom. Očekivanja i želje su jedno, realnost je nešto drugo. Slobodne Vage – nije vam baš ovo mesec za ljubav – ako se i pokrene nešto, staro ili novo – opet to neće biti po vašem ukusu i merilima. Čekajte novembar i ne zaljubljujte se na prečac – može se dogoditi da se brzo pokajete.

Posao

Okreni, obrni – ovo je mesec u kojem ćete rmbati. Vladarka vam se nalazi iza leđa u znaku u kojem nema dobar položaj – pa kako god da se odvijaju poslovne situacije, vi ćete imati osećaj da niste cenjeni i vrednovani u dovoljnoj meri. Da vas cimaju i koriste kao radnu snagu, a da po pitanjima finansija baš i nisu spremni da se „pokažu“. Posebno je period do polovine meseca naporan i izazovan za vas i možete biti pritisnuti teretom obaveza. Uporno „gurajte“ – prave rezultate i boljitak ćete videti od novembra.

Zdravlje

Zdravstvena situacija nije sjajna – aktuelne su i prehlade i viroze i stomačne tegobe – jačajte imunitet i trudite se da date sebi dovoljno prostora za odmor.

Mesečni horoskop za znak škorpija

Ljubav

Mars ulazi u vaš znak početkom druge dekade oktobra, a u drugom delu meseca će mu se pridružiti i Merkur i Sunce. Obzirom da nas krajem meseca čeka pomračenje Meseca u partnerskom polju – eto perioda velikih promena u vašim emotivnim relacijama. E sad – kakve će to promene biti zavisiće i od same suštine vašeg odnosa, ali i od vas dvoje lično. Ako vas dvoje ne budete spremni da menjate ono što je nestabilno ili loše u vašem odnosu – može doći do ozbiljnijih problema, pa čak i odvajanja. Oboje biste trebali da izbegavate tvrdoglavost, posesivnost i zahtevnost – i da veći fokus stavite na bliskost, emociju, strast i razumevanje. Slobodne Škorpije – ljubavnih prilika će itekako biti, posebno u drugom delu oktobra. Šta više – ovaj period može označiti početak vrlo ozbiljnih i trajnih emotivnih veza.

Posao

Pomračenje Sunca u znaku Vage aktiviraće poslovne promene kod vas – one će krenuti sporo da se razvijaju i otprilike ćete njihov pun kapacitet videti do proleća sledeće godine. Poslovni preseci su sada mogući – nemojte vi biti inicijator (pogotovo kroz donošenje ishitrenih i naglih odluka), ali ako se dogode ne vašom krivicom – za vas će se otvoriti nove poslovne trase. Suštinski – oktobar vam jeste zahtevan u poslovnom smislu, ali će vaša upornost i istrajnost rušiti sve prepreke. Finansije – prilično dobro.

Zdravlje

Dobra snaga i energija, pogotovo od ulaska u drugu dekadu meseca. Ipak, moguće su povrede ali i virusne infekcije.

Mesečni horoskop za znak strelac

Ljubav

Slobodni će veći deo oktobra moći da uživaju – da li ćete da se družite, putujete, izlazite ili ćete da flertujete – na vama je. Neke emotivne priče i pričice se mogu pokrenuti, ali mnogo ovo više miriše na prolaznost i avanturu nego što ima naznaka da je početak ozbiljnih i trajnih ljubavnih odnosa. No, tek će novembar „odlučiti“ da li je to to…ili vas čeka nešto novo – ovog puta, mnogo ozbiljnije. Što se tiče zauzetih – više ćete vremena imati jedno za drugo u prvoj polovini meseca, a i komunikacija će vam biti prilično dobra, pa ovaj period iskoristite da više uživate i opustite se. Jer, drugi deo oktobra „steže“ i partnera i vas i donosi vam pregršt obaveza, pa samim tim i manjak vremena jedno za drugo – i naravno, pojačanu nervozu. Može biti povremenih trzavica, pogotovo u poslednjoj nedelji meseca.

Posao

Prva polovina oktobra je povoljnija – iako nećete možda baš uvek biti u kompletnom radnom fazonu – situacije će se nekako uvek namestiti u vašu korist. Bilo kroz podršku od drugih osoba, bilo kroz dašak srećnih okolnosti. Čak ni prepreke koje se budu pojavljivale – neće biti nerešive. Druga polovina oktobra već nije toliko jednostavna – vi jeste fokusiraniji na posao, ali je obaveza previše i povremeno nećete biti u mogućnosti da ono što vam je dato završite na vreme. Posebna nervoza pred kraj meseca.

Zdravlje

Pokušajte da imate redovnost i dobre navike po pitanju ishrane, odmora. Imunitet vam nije sjajan, pa drugi deo meseca može doneti zdravstvene tegobe.

Mesečni horoskop za znak jarac

Ljubav

Partner će nekako preuzeti glavnu ulogu tokom oktobra, što vama može povremeno zasmetati, ali ćete jednim delom ipak uživati u tome. Vi ćete se više fokusirati na poslovni segment i na obaveze – a voljenoj osobi prepustiti da vam organizuje život i dešavanja. Komunikacija vam uglavnom neće biti loša – biće tu nekih sitnih bagova tokom druge dekade oktobra i malo pred kraj meseca – ali ništa nerešivo uz malo volje i kompromisa. U tim periodima pustite voljenu osobu da „istera svoje“ , a vi se prilagodite. Što se tiče slobodnih Jarčeva – mnogo komunikacije sa suprotnim polom, u kojoj će uglavnom inicijatori biti potencijalni „udvarači“. Takođe, znatno više izlazaka i druženja, kao da ćete u ovom periodu baš želeti da se opustite i uživate. Neko iz prošlosti će vas „čačnuti“, ali ako ste za nešto novo – onda je za vas drugi deo meseca vrlo, vrlo solidan i povoljan.

Posao

Pred vama nije loš poslovni mesec. Na kratko vas mogu saradnici ili nadređeni isprovocirati tokom druge dekade oktobra – ali ćete se brzo vratiti u ravnotežu i umeti da pronađete pravi model funkcionisanja i rešenja.  Generalno gledano – vi ćete biti dosta stabilni, povlačiti dobre poteze i komunikacija, pregovori i dogovori će vam biti jača strana. Iako je druga dekada oktobra pomalo tenzična – ona vam daje priliku i da izbijete u prvi plan ili dobijete unapređenje. Finansijski segment će biti dosta solidan.

Zdravlje

Osetljivost respiratornog sistema i sklonost ka virusnim infekcijama. Moguće je aktiviranje hroničnih tegoba kod starijih pripadnika znaka.

Mesečni horoskop za znak vodolija

Ljubav

Da će baš biti sjajno – pa i neće. Iako će između partnera i vas postojati spona koja će vas držati – postojaće pregršt okolnosti i iz njegovog i iz vašeg porodičnog i poslovnog segmenta koje će vas ometati i donositi vam nervozu. To ne znači da ćete ovog meseca proći u potpunosti bez uživanja i lepih trenutaka – naravno da će biti i njih, ali će vam mnogo više energije odvlačiti sve ostalo. I partner i vi ste u ozbiljnom i turbulentnom životnom periodu i naravno da to mora uticati na kvalitet vaše veze. Bitno je da niste ugroženi kao par, a svi problemi će se rešiti – zajedničkim snagama i uz međusobnu podršku. Slobodne Vodolije – najviše emotivnih prilika može doći preko poslovnog segmenta, pa čak i obnove nekih kontakata i priča. No, mesec vam nije jednostavan za ljubav, pa ne brzajte.

Posao

Finansije pokazuju veće oscilacije tokom oktobra. Prilivi i troškovi se samo smenjuju i malo je verovatno da ćete po ovom pitanju moći da se u potpunosti stabilizujete. Od početka druge dekade meseca i ulaska Marsa u polje karijere (kasnije mu se pridružuju i Merkur i Sunce) – vi ćete krenuti u ozbiljno čišćenje i sređivanje ovog sektora, a probudiće se i vaša potreba za dokazivanjem. Sve svoje snage ćete ulagati u posao, što neće ostati bez rezultata. Puno posla i obaveza, ali zaista – i puno stresa.

Zdravlje

Zdravlje nije najstabilnija stavka, pogotovo što ćete se dosta energetski trošiti. Jačajte imunitet kroz pravilnu ishranu, odmor i pokušajte da se što više resetujete u prirodi.

Mesečni horoskop za znak ribe

Ljubav

Tokom prve dekade meseca baš i ne cvetaju ruže u vašim emotivnim relacijama. Malo je vremena, malo je zajedničkih trenutaka i partner je sa pravom nezadovoljan i smatra da vas dobija „na kašičicu“. Ovo se sve može popraviti od ulaska u drugu dekadu oktobra pa sve do pred kraj meseca – pogotovo što je to period kada ćete voljena osoba i vi češće biti u pokretu, aktivni – a i vaša komunikacija će krenuti uzlaznom linijom. Sam kraj oktobra može ponovo „zatalasati“ vaš odnos – ali samo ako izaberete da oboje budete isključivi i nespremni za kompromis po nekim pitanjima koja su vam oboma bitna. Slobodne Ribe – u prvih desetak dana meseca izbegavajte da se zalećete u emotivne priče (bilo nove, bilo stare), brzo vam dolazi neuporedivo povoljniji period koji startuje već od ulaska u drugu dekadu.

Posao

Okupiranost poslom i obavezama koje kao da nemaju kraja trajaće tokom prve dekade meseca. Iako ćete sve uspešno privesti kraju, ovo vas može i mentalno i fizički iscrpeti. Ubiranje plodova i jednostavnije funkcionisanje kreće od ulaska u drugu dekadu oktobra i do kraja meseca ste u poslovnom usponu. Dobri dogovori, novi planovi koje možete prilično brzo realizovati. U izuzetno ste jakom poslovnom periodu i bićete zadovoljni rezultatima. Finansije kreću uzlaznom linijom i to znatnije.

Zdravlje

Prva polovina meseca vam donosi značajniji odliv energije i trošenje, pa je zdravstveni sistem oslabljen. Drugi deo oktobra je povoljan po vas.

HOROSKOP PIŠE: www.mojastrolog.com

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!