“Bubble Bath” manikir je novi nail trend za ljubiteljke neutralnih lakova

bubble bath
Instagram/Printscreen

Ako ste neko ko preferira klasični, bezvremeni manikir look, onda ste sigurno upoznati sa čuvenom nijansom “Bubble Bath” brenda OPI. Ova polu-prozirna pink nijansa je savršena za sve koji vole ”clean girl” estetiku”, ”tihi luksuz” ili bilo šta povezano sa aktuelnim minimalističkim trendovima. Toliko jednostavna i lepa, ova čuvena nijansa je inspirisala čitav trend prigušenih, mlečnih manikira, koji su prigodno nazvani ”bubble bath nails”. Više o ovom trendu + 7 predloga donosimo u nastavku!

O trendu

Važno je da napravite razliku – za razliku od mnogih neutralnih nail trendova, “bubble bath” nokti nisu u potpunosti prozirni. Oni su negde između svetlo pink i mlečno bele boje. Ipak, ako preferirate proziran finiš, ovo možete dobiti korišećnjem manje slojeva. Iako nosi naziv po čuvenom OPI-jevom laku, ovaj manikir trend nema veze sa bojom kupke. Radi se o pinky-bež nijansi koja je savršena za sve dame koje vole sofisticirani look, uz održavanje prirodnog vajba.

Kako da postignete ”bubble bath” boju na noktima?

”Bubble Bath” notki se lako mogu postići kod kuće ili u salonu. Nakon oblikovanja noktiju, nanesite 2 sloja omiljenog pinky-bež laka po izboru i potom sve zapečatite top coat-om. Veoma lako, zar ne? Izbor boje je važan, i on zavisi od vašeg tona kože. Birajte malo kvalietnije brendove, koji neće ostaviti štrafte niti neujednačenu boju na noktima. Ovo se često dešava kod lakova drogerijskog kvaliteta u svetlim, prozirnim nijansama. Osim toga, važna stavka je i da su vam zanoktice ultra uredne, pošto je nijansa veoma nežna – sva pažnja će biti na zanokticama.

7 predloga za ”bubble bath” manikir

#1: Kratki ”bubble bath” nokti

Ova boja odlično izgleda na kraćim noktima, tako da ako ne volite duže – ovo je boja za vas. Ako ipak želite trajniju varijantu, odnesite ovu sliku vašem manikir tehničaru u salon i za svega sat vremena, dobićete trajni manikir koji odoleva svakodnevici.

#2: ”Bubble Bath” u obliku badema

Postoji toliko mnogo oblika noktiju, ali kada pronađemo savršene nokte u obliku badema, pa još u ovoj boji – to je to!

View this post on Instagram

A post shared by Kim Truong (@kimkimnails)

#3: Dugački “bubble bath” nokti

Pošto je boja toliko nežna i jednostavna, imate dovoljno prostora da se poigrate dužinom i oblikom. Ova nijansa će odlično izgledati i na gel naodgradnji, kao i na press-on noktima.

#4: Kockasti “bubble bath” manikir

Nokti oblikovani u čuvenu “kockicu” su epitom tihog luksuza – tihi, čisti i klasični.

#5: Transparentni “bubble bath” nokti

Neutralne boje lako se se odlično slažu sa odećom za svako godišnje doba, i najvažnije, ne “sudaraju se” sa vašim outfitom.

#6: “Bubble Bath” nokti sa neon tačkicom

Nail art može biti zabavan, ali i izazovan za one bez umetničkih sklonosti. Zato isprobajte ovaj najjednostavniji mogući nail art, za koi će vam trebati samo tačkalica, i lak u neon boji.

#7: Chrome “bubble bath” manikir

Ako vas obična “bubble bath” nijansa ne zadovoljava, dodajte chrome top coat, kako biste dobili malo ekscentričniji manikir, dok ujedno zadržavate njegovu eleganciju i jednostavnost.

Pročitajte još i: “Quiet Luxury” trend je stigao i u manikir salone

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!