Mesečni horoskop za OKTOBAR 2021.

mesečni horoskop

Mesečni horoskop se piše za malo duži period i on nam daje odgovore na mesečnom nivou. U mesečnom horoskopu uvek možemo pročitati tumačenje astrologa u vezi ljubavi, posla, zdravlja i novca.

Ko još voli jesen sem Vaga, Škorpija i Strelčeva – a oni moraju da je vole jer su u istoj rođeni? Niko, hm? A šteta – ako zanemarimo kišu i tmurno vreme – ume jesen biti jako lepa – crvenim, žutim i zlatnim obojena, okupana mirisima pečenih kukuruza, kestenja i bundeva….doduše, provlači se miris i pečenih paprika i ajvara – a ko ajvar ne voli?

No, da se ovaj mesečni horoskop ne bi pretvorio u odu jeseni, da mi vidimo kako su nam se planete rasporedile…..U znaku Vage se nalaze Sunce, Mars i retrogradni Merkur. U Škorpiji je Venera, a u Jarcu retrogradni Pluton. Retrogradni Saturn i isto tako retrogradni Jupiter nalaze se u znaku Vodolije, dok je u Ribama retrogradni Neptun. U znaku Bika je retrogradni Uran, a Mesec se u svojoj poslednjoj četvrti smestio u znak Raka.

Pošto u oktobar ulazimo pod kvadratima retrogradnog Merkura sa Plutonom i Mesecom i kvadratom Venere prema Jupiteru – možemo da kažemo odmah u cugu da je pred nama mesec komplikovanih situacija i u poslovnim i u emotivnim relacijama, mesec koji je obojen težinom u materijalnom smislu, mesec prilično jakih pritisaka na naše već dobrano uzdrmane živce i stabilnost.

Trigon Sunca i Marsa ka Saturnu, kao i trigon Merkura ka Jupiteru – doneće mogućnosti stabilizacije, hvatanja nekog balansa i ravnoteže, ali će doneti i odluke koje smo u prethodnom periodu izbegavali ili nismo bili u mogućnosti da ih sprovedemo.

6-og oktobra imamo mlad Mesec u znaku Vage. Otvaranje perioda povoljnog za suštinske promene u poslovnim, emotivnim relacijama i dogovorima. Istog dana i Pluton u znaku Jarca kreće direktnim hodom. Jedan period unutrašnje transformacije je završen, sada idemo po rezultate.

7-og oktobra Venera prelazi u znak Strelca. Venera koja predstavlja emotivno, ali i materijalno i potrebu za uživanjem, lepotom – kroz ovaj znak i aspekte koje bude pravila – definitivno će doneti da počinjemo da se osećamo energičnije, poletnije, sa više nade i želje za promenama.

11-og oktobra Saturn kreće direktnim hodom u znaku Vodolije. Još jedno rasterećenje i popuštanje pritiska na nas. Naravno – u svom direktnom hodu doneće posledice svega onoga što ste učinili (ili niste učinili) za vreme njegove retrogradnosti od proleća ove godine.

18-og oktobra i Jupiter u znaku Vodolije kreće direktnim hodom. Pozitivnije raspoloženje, elan i optimizam. Istog dana Merkur kreće direktnim hodom, ali će tokom ostatka oktobra ostati u svojoj retrogradnoj senci. No, većinu standardnih problema koje sa sobom donosi, sada ćemo ostaviti iza sebe.

20-og oktobra imamo pun Mesec u znaku Ovna. Standardna simbolika punog Meseca – tenzija, kulminacija situacija, pojačani nemiri.

23-eg oktobra Sunce prelazi u znak Škorpije i počinje vladavina ovog znaka.

30-og oktobra i Mars prelazi u znak Škorpije donoseći prve nagoveštaje vrućih i kompleksnih novembarskih dana.

Hodajte lakšeg i opuštenijeg koraka kroz oktobar. Budite dobro, srećno!

Mesečni horoskop za znak ovan

ovan mesecni horoskop

Ljubav

Naglašeni tranziti planeta koji deluju na vaše partnersko polje mogu se iskoristiti i na kvalitetan način, ali i okrenuti na tenziju i nemire u odnosu. Sve zavisi od toga u kakvom je stanju vaš odnos i koliko je stabilan a i koliko ste oboje spremni na dogovor i kompromis. One emotivne relacije koje već trpe problematiku imaće u prvoj i u poslednjoj dekadi oktobra mogućnosti da se jaz produbi i tenzije porastu, pa čak i da dođe do odvajanja. One relacije i one osobe koje su spremne da zajedničkim snagama rade na svojoj vezi – u tim periodima mogu doći do rešenja za pitanja koja ih muče, čak podići odnos na viši nivo i odlučiti se za zajednički život, stvaranje porodice. Slobodni – druga i treća dekada daju vam šansu za nova poznanstva i ljubavne početke koji u početku mogu ličiti na prolazne avanture, ali se lako mogu pretvoriti u nešto ozbiljnije. Prošlost će takođe biti prisutna i može doći do obnove nekih veza.

Posao

Sve do izlaska iz prve dekade oktobra uglavnom ćete imati promenljiv odnos i komunikaciju sa saradnicima. Takođe, i pored vašeg truda i ulaganja sebe – imaćete osećaj da ostajete u senci drugih ili da vaši napori nisu dovoljno cenjeni. Saradnja sa inostranstvom ali i razvoj vaših planova bolje će funkcionisati od polovine meseca. Takođe, u drugom delu ovog perioda poboljšava se komunikacija sa saradnicima, ali i pokreću vama važna pitnja. Period potpisivanja dugoročnih i isplativih saradnji.

Zdravlje

Grlo i disajni putevi su osetljivi tokom većeg dela meseca. Kod starijih Ovnova može doći do problema sa hroničnim bolestima, naročito onim vezanim za kičmu.

Mesečni horoskop za znak bik

bik horoskop

Ljubav

Tranzit vaše vladarke kroz znak Škorpije vam ne prija jer vas povremeno čini nesigurnim, isključivim, ljubomornim. No, takva osećanja mogu biti aktuelna samo u prvoj dekadi meseca, već nakon toga vi lično ulazite u period stabilnosti, a i razumevanje sa partnerom će biti naglašenije. Možete se eventualno sukobiti oko nekih starih tema ili netačnih, nepotpunih informacija polovinom meseca, ali ovo bi trebalo da bude prolazno dešavanje. Poslednjih nedelju dana oktobra donosi nešto pojačanu nervozu kod voljene osobe, ali ćete vi to umeti da na neki svoj, lep način ishendlujete kako treba. Slobodni Bikovi – prva polovina meseca više baca fokus na prošlost i na stare poznanike – kontakt se može obnoviti, a mogu se pokrenuti i nove/stare ljubavne priče. Drugi deo oktobra već donosi novitete, i to najpre preko društvenih mreža, putovanja ili eventualno – poslovnog segmenta. I ovo su priče koje mogu trajati.

Posao

Polje poslovne svakodnevice, obaveza i odnosa sa kolegama naglašeno je tokom većeg dela meseca. U prve dve dekade oktobra fokus će biti na zatvaranju obaveza i projekata iz prethodnog perioda, obnovi ugovora sa saradnicima, ali i na reorganizaciji poslovanja. Mogući su povremeno zategnuti odnosi sa kolegama, kašnjenja i greške. Poslednja nedelja meseca donosi veću odgovornost ali i bolje finansijske prilive. Takođe, u drugom delu meseca su moguće značajnije poslovne šanse ili unapređenja.

Zdravlje

Nešto lošiji imunitet. Osetljivi će biti respiratorni organi, a kod starijih Bikova i lumbalni deo kičme i bubrezi.

Mesečni horoskop za znak blizanci

mesecni horoskop blizanci

Prva dekada oktobra baš i nije naklonjena onima koji su u emotivnim vezama ili brakovima. Neslaganje i lošija komunikacija su prisutni, lako ćete se „spoticati“ na starim nerešenim pitanjima, a moguće je i da će sumnjičavost zbog manjka zajedničkog vremena biti prisutna. No, prelazak tranzitne Venere u vaše polje partnerstava i dobri aspekti koje će praviti sa Saturnom i Jupiterom – smiriće strasti, doneti neke pozitivne trenutke sa voljenom osobom, više razumevanja uživanja. Tako da – sem tih prepreka u prvoj dekadi meseca – ostatak perioda bi trebao da donese bolju energiju između vas dvoje. Slobodni Blizanci – do kraja druge dekade oktobra sve što se vezuje za prošla ljubavna dešavanja biće ponovo aktuelno. Tokom treće dekade već stoje mogućnosti za „glanc“ nove ljubavne priče. Bilo da obnavljate ljubavnu priču sa nekim, bilo da ulazite u dešavanja sa novim osobama – imate dobre predispozicije za trajnost.

Posao

Prvi dani oktobra vam neće prijati – vaši planovi se ne odvijaju na onaj način koji ste očekivali, imate osećaj blokiranosti i nemogućnost kontrolisanja situacija u poslovnoj sferi. Sve će početi da dobija oblik i da se konkretnije pomera od ulaska u drugu dekadu meseca – pred vama su promene i dešavanja koja će vam odgovarati. Tokom ovog perioda mogući su značajni dogovori, obnove saradnji ali i pokretanje novih poslovnih priča koje startuju na dobrim osnovama. Povoljno za one koji rade sa strancima.

Zdravlje

Početkom meseca osetljivost i sklonost prehladama. Takođe, krajem meseca mogući problemi sa urogenitalnim traktom.

Mesečni horoskop za znak rak

rak mesecni hororskop

Ljubav

Komunikacija sa partnerom u prvoj dekadi oktobra je dosta zahtevna i komplikovana. Ovo će posebno biti naglašeno kod onih parova koji su u braku ili koji žive zajedno. Takođe, generalno gledano – porodične teme i dileme mogu unositi nesklad u vaše partnerstvo. Mirnije i skladnije funkcionisanje vas očekuje tokom druge dekade meseca – lep predah u kojem će se neka pitanja lakše rešiti a vas dvoje više uživati u zajedničkim momentima. Još jedan talas napetih situacija na žalost čeka Rakove i tokom treće dekade oktobra – kada u nekim relacijama može biti dosta burnih situacija, čak i odvajanja. Slobodni Rakovi – iako će vaše polje ljubavi biti aktivno tokom oktobra i može biti kontakta i sa starim ali i sa novim osobama u vašem životu – nešto nisam sigurna da ovaj period pogoduje ulasku u emotivne priče. Više mi izgleda kao da je oktobar uvod za dešavanja koja će biti jača u narednom mesecu, novembru.

Posao

Rakovi koji se bave privatnim poslovima imaće naporan mesec pred sobom – drugu i treću dekadu, kada postoje povoljnosti i mogućnosti za napredovanje i poboljšanje finansija – koristite do maksimuma. Ostali – od 10-og će biti lakše ostvariti komunikaciju sa onima sa kojima sarađujete na dnevnoj bazi. Od tog perioda je dobar momenat za konkretnije dogovore, nova poslovna partnerstva i projekte,pa čak i za po koje poslovno putovanje. Neki od vas mogu dobiti unapređenje ili povećanje prihoda.

Zdravlje

Početkom meseca naglašen stres i mogućnosti za respiratorne infekcije. Poboljšanje imuniteta u drugom delu meseca. Period kada ćete se osećati bolje i energičnije.

Mesečni horoskop za znak lav

lav mesecni horoskop

Ljubav

Lavovi moraju mnogo važnih razgovora da obave sa partnerom I da reše gomilu pitanja iz prošlosti. U prvoj dekadi meseca to baš i neće biti lagan zadatak za vas jer oboje možete biti isključivi i naporni. No, od ulaska u drugu dekadu oktobra stvari se ipak pokreću na bolje. Ulazak Venere u vaše polje ljubavi i zabave dodatno će pomoći da sa partnerom i uživate ali i da pokrenete neke zajedničke planove i ciljeve na lakši način. Saturn i Jupiter u vašem polju partnerstava kreću direktnim hodom i sada je vreme da se pokaže koliko ste voljena osoba i vi u prethodnom periodu uradili za svoj odnos. Poslednja nedelja meseca može doneti neku tenziju, najpre kod onih koji žive zajedno. Slobodni Lavovi – nije ovo ni malo loš period za ljubav kod vas. Mogu se pojaviti nove osobe koje će učiniti da živnete, ali isto tako – komunikacija sa bivšim partnerima i starim poznanicima može otići u pravcu emotivnih dešavanja.

Posao

Poslovno vi već neko vreme imate velike oscilacije. Nikako da dođete do čvrstog tla I da se stabilizujete. Ovo je mesec u kojem možete povući više mudrih poteza, u kojem će vaša kreativnost I inspiracija biti jače nego do sada. Iako sam početak oktobra ne deluje obećavajuće, ipak će od ulaska u drugu dekadu stvari krenuti na bolje – neko vam može dati pravi predlog, ukazati vam na vaše greške, savetovati vas I dati vam inspiraciju. A kada ste vi inspirisani I sa pravim motivom – možete apsolutno sve.

Zdravlje

Dosta ste osetljivi tokom ovog perioda I bilo bi dobro da se više krećete, opuštate, budete na svežem vazduhu. Imunitet će početi da se popravlja u drugom delu meseca.

Mesečni horoskop za znak devica

devica mesecni horoskop

Ljubav

Problemi u komunikaciji su izraženi početkom meseca jer postoji naglašena isključivost, ljubomora, pritisak koji partner I vi vršite jedno na drugo. Do dogovora I spuštanja lopte može doći jer u suštini, oboje želite da pronađete zajedničko rešenje. Ulazak Venere u polje doma doneće potrebu da provodite više vremena zajedno, a kod nekih od vas može doneti I početak zajedničkog života ili planiranje porodice. U poslednjoj dekadi meseca opet može doći do jačanja sumnji I ljubomore – trudite se da u tom periodu otvoreno razgovarate I da ne sakrivate ništa jedno od drugog. Slobodne Device – emotivno ostvarenje kojem težite je teško dostići u prvoj dekadi meseca, a ne bi ni bio pravi momenat da ulazite u neki odnos, jer bi ova priča bila izuzetno komplikovana I teška po vas. Druga I treća dekada su bolje, ali u suštini – tek poslednji dani oktobra su istinski povoljni za početke emotivnih priča.

Posao

Početak oktobra doneće veliki pritisak obaveza na vas, nešto lošiju komunikaciju sa onima sa kojima radite I sarađujete, kao I probleme tehničke prirode ili u sektoru finansija. Rešenje ćete uspeti da pronađete I brzo isplivate iz ovog nepovoljnog perioda. Saturn I Jupiter u polju vaše poslovne svakodnevice I obaveza kreću direktnim hodom – tako da ćete u drugom delu meseca ali I u dužem narednom periodu imati priliku da uživate u plodovima svog truda iz poslednjih godinu dana.

Zdravlje

Od ulaska u drugu dekadu oktobra počećete da se osećate bolje. No, imunitet će vam tokom celog meseca biti nešto slabiji – pa svakako više pažnje obratite na svoje zdravlje I navike.

Mesečni horoskop za znak vaga

vaga mesecni horoskop

Ljubav

Ni kod vas početak oktobra nije bajan – osećate se zablokirano, neispunjeno, sumnjičavo prema partneru I ništa od vaših očekivanja I nadanja ne izgleda kao da ide ka ispunjenju. Od mladog Meseca u vašem znaku situacija može malo krenuti na bolje, ali vas svakako polovinom oktobra čeka momenat kada može doći do lošije komunikacije ili čak veće rasprave sa partnerom. Takođe, imate još jedan sličan period u poslednjoj nedelji meseca. Upozorenje na ove negativne momente ne znači da je ovo loš mesec za vas, jer nije – imate pregršt I lepih dešavanja I uživanja sa partnerom – znači samo da ćete imati trenutke kada ste previše nestrpljivi, isključivi I tvrdoglavi. Lepim ćete postići mnogo više nego raspravama. Slobodne Vage – mnogo dešavanja I sa osobama koje već poznajete, ali I sa novim ljudima u vašem životu. Najbolji period za ulazak u ozbiljnija emotivna dešavanja je poslednja dekada oktobra.

Posao

Čeka vas mnogo izazova ali I mnogo akcije I ambicije sa vaše strane. Grčevito ćete se boriti da ostvarite svoje ciljeve I u toj borbi povremeno možete napraviti I problem u poslovnim relacijama – naročito ako ne budete hteli da čujete šta vam druga strana govori I ukoliko budete tvrdoglavo isterivali svoje. Generalno gledano – ovo je mesec u kojem će vam od ruke ići pregovori (samo nemojte brzati), u kojem ćete imati mnogo sastanaka I kontakata. Neki od vas mogu I napredovati I češće ići na putovanja.

Zdravlje

Zdravstveni segment je prilično dobar. No, mlađe Vage neka vode računa o respiratornom traktu, a stariji pripadnici znaka – o kičmi,bubrezima i hroničnim tegobama.

Mesečni horoskop za znak škorpija

skorpija mesecni horoskop

Ljubav

Prenaglašeno polje tajni I podsvesti ne ide na ruku Škorpijama koje su u emotivnim relacijama. Možete biti jako sumnjičavi prema partneru (neki put ćete to uspevati da držite pod kontrolom, a neki put baš I ne), ali isto tako možete imati I vi svoje tajne koje će vas opterećivati. Nezgodni periodi su sam početak meseca, polovina oktobra I poslednja nedelja meseca. Sve se ovo da prevazići, pogotovo što ćete “usput” imati I neke vrlo lepe I stabilne momente sa voljenom osobom – ali je zaista neophodno da o svim problemima pričate sa partnerom. Ne budite isključivi I ne preterujte sa svojim strahovima. Slobodne Škorpije – ako želite u tajnu vezu ili u avanturu – oktobar vam je apsolutno otvoren za tako nešto – bilo da su u pitanju « stari » partneri ili nove osobe. Nešto otvoreno i javno teško da se sada može pokrenuti, eventualno pred sam kraj meseca. Jake strasti koje ćete teško kontrolisati.

Posao

Vaši planovi čas u potpunosti stagniraju, čas se odvijaju tempom koji vama odgovara. Motivacija će vam biti veliki problem jer ćete u jednom trenutku biti puni elana I volje, a u drugom ophrvani sumnjama, statični I povučeni. No, I pored ovakvog stanja – finansijski segment će funkcionisati I donositi vam solidne prilive. Od vas se tokom oktobra očekuje velika odgovornost I posvećenost poslu – čak I u trenucima kada ne vidite posebne rezultate ili perspektivu. Ne odustajte od svojih planova I ciljeva.

Zdravlje

Sve do ulaska Sunca u vaš znak – početkom treće dekade meseca – bićete nešto slabijeg imuniteta I pomalo neaktivni.

Mesečni horoskop za znak strelac

strelac mesecni horoskop

Osećate laganu stagnaciju u stvaralačkom izražavanju i potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Važno je da angažujete pouzdane saradnike, kako biste ostvarili zajedničke interese u predviđenom roku. Prepustite drugima da se dokazuju u novim ili eksperimentalnim situacijama. Preispitajte svoje stavove sa različitih aspekata uspešnosti i poslovanja. U ljubavnom životu prija Vam nečije prisustvo, ali želite da ostavite dovoljno prostora i za neka paralelna interesovanja. Pokažite više diskrecije, naročito pri susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima. Dobro procenite svoje

Ljubav

Te prve dane oktobra izgurajte na mišiće kako znate I umete. U suštini, samo je taj period zaista nepovoljan za odnos sa emotivnim partnerom – komunikacija je loša, vaš osećaj je loš, previše je nerešenih pitanja, sumnje I očekivanja koja se ne ostvaruju. Već nakon 7-og ili 8-og, a najkasnije 10-og oktobra – voljena osoba I vi ulazite u neuporedivo lepšu I lakšu fazu. Venera će tranzitirati kroz vaš znak, praveći izuzetno lepe aspekte – pa će se ne samo komunikacija poboljšati već ćete I vas dvoje zaista umeti da ulepšate zajedničko vreme jedno drugom. Takođe, na dnevni red može doći I pokretanje planova o kojima oboje već neko vreme razmišljate. Slobodni Strelčevi – za konkretan ulazak u emotivnu priču trebali biste da izbegavate prvu dekadu meseca – već posle toga – slobodno iskoristite jednu od mnogobrojnih prilika koje će vam se ukazati, bilo da su one vezane za prošlost ili za novitete.

Posao

Osećaj da ste zarobljeni u određenim situacijama, dešavanjima ili (ne)dešavanjima vezanim za posao –počeće da popušta brzo nakon ulaska u oktobar. Direktno kretanje SAturna I Jupitera u vašem polju dogovora, komunikacije, pokreta – dodatno će vas aktivirati, ali istovremeno I doneti rezultate svega što ste u poslednjim mesecima ulagali u poslovni segment. Ovo je jako dobar period za vas, sem poslednje nedelje meseca u kojoj morate voditi računa u kontaktima sa najbližim saradnicima. Nerazumevanje.

Zdravlje

Brzo ćete početi da se osećate bolje nakon ulaska u oktobar. Obratite samo pažnju na ishranu I potrudite se da budete češće u pokretu I u prirodi.

mogućnosti, pre nego što pokrenete novu ljubavnu inicijativu i izrazite svoje namere.

Mesečni horoskop za znak jarac

jarac mesecni horoskop

Ljubav

Vi u ovaj mesec ulazite u dosta stabilnom raspoloženju, voljni da se potrudite I oko partnera I oko vašeg odnosa. Samim tim – I pored toga što će vam poslovne obaveze oduzimati veliki deo vremena – umećete da nađete način da provedete što više zajedničkih trenutaka sa voljenom osobom. Nemojte samo zbog poslovne nervoze isti osećaj unositi I u svoje emotivne relacije, posebno početkom, polovinom I na samom kraju oktobra. Partner će imati promenljiva raspoloženja – pokušajte da sa njim u tim trenucima funkcionišete sa više razumevanja, a manje isključivosti. Slobodni Jarčevi – vrlo brzo nakon ulaska u oktobar bi trebala da krenu emotivna dešavanja kod vas. I to prilično snažna. Neki od vas su još uvek okrenuti ka prošlosti I tokom oktobra može doći do obnove kontakta sa bivšim partnerima. No, mnogo bolje su vam postavljene nove emotivne priče – a rekla bih da ovo mogu biti trajni I lepi odnosi.

Posao

Ulazak u oktobar donosi komplikovane situacije, mnogo nesporazuma I grešaka kao I potrebu da sve ono što nije završeno konačno privedete kraju. Mlad Mesec u vašem polju karijere ukazuje na jake promene u poslovnoj sferi, a kod nekih od vas se te promene mogu vezivati I za inostranstvo, dok će kod drugih doneti otvaranje perioda u kojem vas očekuju ozbiljniji, odgovorniji, ali I isplativiji poslovni projekti I saradnje. U poslednjoj nedelji meseca moguć je sukob sa nadređenima, ali I povećani troškovi.

Zdravlje

Prva polovina meseca donosi iscrpljenost – I mentalnu I fizičku, ali I sklonost prehladama, respiratornim infekcijama I kod starijih – probleme sa kičmom. Druga polovina meseca je korektna.

Mesečni horoskop za znak vodolija

vodolija mesecni horoskop

Ljubav

U oktobar ulazite u korektnom odnosu sa emotivnim partnerom. Ne “pucaju” emocije I strast na sve strane, ali se ipak razumete I funkcionišete zajedničkim snagama. Vi možete imati neke strahove, nesigurnosti, čak I tajne – pa bi bilo dobro da ne dozvolite da bilo šta od ovoga utiče na odnos sa voljenom osobom. Venera će vam od kraja prve dekade davati prilike da više uživate sa partnerom, da se više krećete, izlazite, možda I otputujete negde. Generalno gledano – ovo nije loš mesec po vas, pogotovo što Saturn I Jupiter u vašem znaku kreću direktnim hodom I vi ćete imati osećaj da vas teskobe I tegobe polako napuštaju. Slobodne Vodolije – sve do kraja meseca prošlost će imati primat kod vas. Bilo da su u pitanju bivši partneri ili stari poznanici – sve će se najviše vrteti oko onoga što je bilo. Od 10-og imate šanse I za pojavu novih osoba u vašem životu, I to mogu biti vrlo korektne I lepe priče. Od vas zavisi na koju stranu ćete se okrenuti, da li ćete gledati unazad ili dati šansu novim ljudima.

Posao

Iza vas je prilično zahtevan period. Retrogradno kretanje planeta u vašem znaku donosilo vam je osećaj ili da ste blokirani ili da sve ono što želite da ostvarite ide na najsporiji I najkomplikovaniji način. Za vas je ovo mesec kada konačno krećete napred, brže nego do sada I u kojem sav vaš rad I trud iz prethodnih meseci počinje da daje svoje rezultate. One kojima ćete biti zadovoljni. Slede vam nove poslovne prilike, a neke od njih se mogu vezivati I za inostranstvo. Poslednja nedelja oktobra komplikovana za vas.

Zdravlje

Stres, problemi sa spavanjem, osećaj bezvoljnosti, nemotivisanosti, kao I problemi sa respiratornim traktom I pojačani apetiti – sve će vas to pratiti najduže do polovine meseca. Posle ste dobro.

Mesečni horoskop za znak ribe

ribe mesecni horoskop

Ljubav

Postoje odnosi koji neće “pregurati” oktobar mesec. No, to su one priče koje već duže vreme trpe velike unutrašnje probleme I u kojima ne postoji volja za dogovorom I kompromisom. Kod ostalih emotivnih relacija – može biti nekih problema početkom meseca, ali će se uz volju I strpljenje – oni prevazići već do kraja prve dekade oktobra. To što Saturn I Jupiter kreću direktnim hodom u vašem polju podsvesti – umnogome će umanjiti pritisak na vas, što ćete najviše osetiti u drugom delu meseca. A kada ste vi u skladu sami sa sobom I mirni – I sve ostalo će funkcionisati lakše. Značajnije poboljšanje odnosa očekujte od ulaska u treću dekadu meseca – tada vam slede I neki zaista lepi I opušteni zajednički momenti. Slobodne Ribe – bilo bi dobro da na samom početku meseca izbegnete ulaske u emotivne priče, jer će ovi odnosi biti obojeni velikim oscilacijama I ljubavnom dramom. Nakon 10-og oktobra situacija se menja – u vaš život mogu ući zanimljive osobe, a I priče koje bi tada bile pokrenute – imaju trajnost I stabilnost.

Posao

Već od 10-og oktobra, kada Venera u vašem polju karijere počne zaista da “radi” kako treba – trebali biste I da osetite olakšanje ali I da do vas počnu da dolaze vrlo zanimljive poslovne ponude I predlozi. Napominjala sam vam par puta – ovo jeste naporno I zahtevno vreme za vas, ali će ono rezultovati jako dobrim poslovnim pokretanjima – jednim delom sada, a mnogo većim od ulaska u narednu godinu. One prilike koje vam se sada ukažu nemojte preskakati, dobro razmislite o njima.

Zdravlje

Potrebno vam je opuštanje I blaga fizička aktivnost. Pod prevelikim ste stresom I neophodno je da nađete model relaksacije koji će vam prijati. Bolje ćete se osećati u drugom delu meseca.

HOROSKOP PIŠE: www.mojastrolog.com

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!