4 brze i efektne frizure za maturu (VIDEO)

frizure za maturu

Matursko veče je poseban događaj u životu svake devojke. Zato želimo da pomognemo da vaša kosa izgleda najbolje moguće! Da biste zablistali na maturskoj večeri, bez pomoći frizera, uz Avon aksesoare za kosu, pogledajte u nastavku video tutorijal za 4 super lake i efektne frizure, idealne za matursko veče.

Ove frizure su idealne za devojke sa nešto dužom kosom. Uz pomoć nekoliko Avon aksesoara za kosu, lako i jednostavno možete stilizovati ove 4 efektne i svečane frizure za maturu.

4 efektne frizure za maturu bez pomoć frizera

Frizira broj 1 – Punđa sa mašnicom

Ova romantična frizura deluje elegantno i prefinjeno. Pokupljena kosa je uvek dobar izbor za svečane prilike poput mature. Kako biste kreirali punđu sa mašnicom, potrebna vam je duža kosa i Avon mašna za pravljenje punđe. Brzo i lako se pravi, a punđa će vam stajati čvrsto celo veče. Mašnica daje dozu romantike i nežnosti, baš kao što i treba da se osećate na maturi.

Frizura broj 2 – Niska punđa

Niska punđa, poput onih francuskih je prefinjena i stoji gotovo svima. Sigurna je opcija ako ne želite baš visoku punđu. Jednostavno se pravi uz pomoć Avon plastičnog dodatka za pravljenje punđe. Na samom kraju se punđa fiksira kačenjem dodatka kukicama.

Frizura broj 3 – Konjski rep pun volumena

Voluminozni visoki konjski rep je jedna od najpopularnijih IN frizura za ovu sezonu. Zato ako želite da isprobate trendy, edgy i modernu frizuru – ovaj rep je idealan za vas! Avon dodatak za rep pun volumena omogućava da vam rep visoko odstoji od gumice, tako da će vaša tanka kosa delovati punije i gušće.

Frizura broj 4 – Ležerna pletenica

Za romantične devojke, pletenica je uvek siguran izbor! Ovu ženstvenu frizure možete lako postići uz Avon dodatak za pravljenje pletenica. Zaboravite na klasično pletenje riblje kosti, jer uz ovaj dodatak, pletenje kose nikad nije bilo lakše. Osim klasične pletenice, možete napraviti i varijantu pletenice-punđe, tako što ćete rep pletenice koji pada podvući ispod dodatka za pletenice. Kosu možete ukrasiti cvetom koji će se slagati sa bojom vaše maturske haljine.

Kliknite na PLAY dugme i pogledajte video tutorijal za ove 4 frizure za maturu:

error: Content is protected !!