Olaplex – proizvod za negu kose koji čini čuda!

By  |  0 Comments

Olaplex je jedinstveni aktivni sastojak za negu kose koji su kreirali doktori nauka, dr Eric Pressly i dr Craig Hawker. Njihov izum u kozmetičkoj industriji obradovaće milione žena. Olaplex ne sadrži silikon, sulfate, ftalatalate, DEA, aldehide i nikada nije testiran na životinjama.

Olaplex povezuje prekinute disulfidne sumporne veze u kosi. Te veze se lome kao posledica termičkih, mehaničkih i hemijskih tretiranja. Ukoliko ste ljubitelj čestog bojenja kose i promena boje kose ili ukoliko često kosu tretirate blanšem, ovo je nega za vašu kosu!

Olaplex sistem se sastoji od 3 faze:

Prve dve faze dostupne su samo frizerima i koriste se isključivo u frizerskim salonima kao samostalni tretman ili prlikom posvetljivanja i bojenja kose.

Olaplex No. 3 Hair Perfector predstavlja deo Olaplex paketa koji se koristi kod kuće i sadrži isti aktivni sastojak kao No. 1 i No. 2. Klijenti su tako u mogućnosti da održavaju zdravlje i jačinu svoje kose između tretmana zato što će No. 3 nastaviti da jača i obnavlja mostove u kosi.

Bogata količina preparata se nanosi na mokru, nešamponiranu, peškirom prosušenu kosu. Raščešljate preparat po celoj kosi kako bi se lepo rasporedio i ostavite da deluje najmanje 10 minuta. Kosa se zatim ispere, opere šamponom i stavi se regenerator. Što je duže vreme delovanja efekat će biti veći. Preporučeno je da ukoliko je kosa baš oštećena postupak ponavljate jednom nedeljno.

olaplex broj 3 za kucnu upotrebu

olaplex-nega kose

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!