Kako da prekrijete proširene vene i kapilare – 3 brza načina

By  |  1 Comment

Ukoliko skrivate svoje proširene vene i kapilare dugim suknjama i pantalonama i u potrazi ste za rešenjem kako da ih prekrijete, definitivno trebate probati šminku za vene. Kao što je moguće sakriti podočnjake, sitne bore i ožiljke na licu koristeći korektor, možete učiniti isto kada je u pitanju kamufliranje proširenih vena.

3 načina da sakrijete proširene vene

Sledeći put kada budete hteli da nosite kratku suknju ili pantalone, ne oklevajte. Jednostavno koristete savete koje vam preporučujemo da prekrijete proširene venei kapilare.

Zavisno o toga koliko se vaše proširene vene i kapilari vide, možete koristiti samo jedan od ova 3 koraka ili sva 3 zajedno!

Prekrivanje proširenih vena kremom za samopotamnjivanje

Uzmite malu količinu kreme za samopotamnjivanje i razmažite je preko obe noge sa rukama. Nastavite trljati lagano kožu na nogama dok se sva krema u potpunosti ne apsorbuje u kožu. Potrajaće neko vreme da se krema osuši. Operite ruke posle primene kreme za samopotamnjivanje. Prilikom izbora same kreme, uverite se da ste izabrali boju tena koja je slična vašoj koži, u suprotnom primetiće se razlika sa ostatkom tena vaše kože. Možete primeniti kremu za samopotamnjivanje dva puta nedeljno da bi sakrili proširene vene.

Kremu za samopotamnjivanje možete da napravite same, pogledajte recept je OVDE.

prekrivanje prosirenih vena

Upotreba šminke za telo

Nanesite lagani sloj podloge/tečnog pudera (nijansa slična boji vaše kože na nogama) preko kompletnog dela noge sa proširenim venama. Boja treba da je slična nijansi kože na nogama. To će pružiti prirodnu pokrivenost za vaše telo, odnosno proširene vene. Nakon što se podloga potpuno osuši, vreme je da je fiksirate puderom u prahu. Na tržištu se mogu pronaći i proizvodi koji su specijalno formulisani za upotrebu na telu (puderi za telo) i koji su vodotporni.

Primena vodootpornog korektora

Uverite se da je nijansa korektora malo svetlija od šminke koju ste naneli na telo. Pokrijte proširene vene primenjujući korektor u tankim linijama. Važno je dobro utapkati korektor, kao što ste uradili i sa podlogom za šminkanje. Koristite četkicu za šminkanje ili prste. Uverite se da je korektor utapkan tako da se uopšte ne mogu videti proširene vene.

*******************

Pratite svoj omiljeni ženski portal i na društvenim mrežama:

YouTube, Facebook, Instagram, Twitter.

*******************

1 Comment

  1. Anita

    04.05.2019. at 09:42

    Ovo je za sakrivanje kapilara nemoguće je sakriti prostorne vene na ovaj način.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!