Maderoterapija: Uklanjanje celulita oklagijama

By  |  0 Comments

Priča o uklanjanju celulita posebno je aktuelna tokom letnjih meseci. Svakodnevno traganje za rešenjem ovog problema prestaje danas kada vam otkrivamo veoma popularan, a potpuno prirodna, metod za eliminaciju celulita koji se naziva maderoterapija.

Šta je maderoterapija?

Maderoterapija je jedna vrlo zanimljiva, pomalo neobična anticelulit tehnika koja se izvodi pomoću oklagija. Ovaj vid masaže, koji pomaže u borbi protiv celulita i masnih naslaga na nogama, stomaku i struku, ali i koji kompletno čisti i relaksira celi organizam, potiče iz Kolumbije i, s obzirom da koristi elemente od drveta, 100% je prirodan i siguran za kožu.

Povezano: Najdelotvorniji prirodni proizvod protiv celulita!

Kako se izvodi i koji su efekti maderoterapija?

Maderoterapija se izvodi pomoću oklagija različitih oblika, intenzivnim pritiskom na celulit, masne naslage, ali i na mišiće. (Naravno, na telo se nanosi ulje za masažu koje omogućava da potezi idu glatko.)

Pomoću ponavljajućih pokreta odozdo na više – u smeru protoka limfe kroz limfni sistem, odnosno prema digestivnom traktu stimuliše se krvotok, izbacuju se toksini i višak vode iz organizma nagomilani zbog nezdrave ishrane, kozmetičkih preparata i uticaja iz okruženja te telo prestaje da proizvodi velike količine limfe.

Osim toga, maderoterapija smanjuje stres, oslobađa mišiće i zglobove od bolova, podstiče metabolizam na sagorevanje masti, zateže mišiće i omogućava ravnanje „pomorandžine kore“.

a-girl-holding-an-orange-next-to-the-buttocks.jpg

Pogledajte i : Kako da se rešite celulita pomoću foam rollera!

Koliko traje tretman maderoterapije?

Tretman, koji se ne izvodi u toku ciklusa, traje između 30 i 60 minuta, a možete ga raditi svaki dan. Za fantastične rezultate, odnosno uklanjanje celulita, dobijanje čvrstine tela, zategnutost kože i smanjivanje masnih ćeija na kritičnim delovima tela, potrebno je da se urade najmanje 2 serije od po 10 tretmana.

Napomena: Maderoterapija se ne preporučuje osobama koje imaju proširene vene, kožna oboljenja ili koje su izuzetno osetljive.

Pogledajte i video primer izvođenja maderoterapije!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!