LAV- nedeljni horoskop od 30.03. do 05.04.

Kremaste torte zamenite sezonskim voćem. Pokušajte da neko vreme izbacite šećer iz vaše ishrane.

Ljubav

Parovi koji imaju duži partnerski staž mogu ojačati svoj odnos sada. Vaš odnos je vredan i zato zaboravite nemilu prošlost jer veza je vredna. Sedmicu iskoristite tako što ćete partneru prirediti male pažnje, izlete, zanimljive izlaske. Usamljenima će neko pokušati konačno da “ukrade” srce. Ovo je sedmica koja je povoljnije planetarno postavljena za slobodne ovog znaka. Vreme romantike, jakih osećanja, erotskih susreta je pred vama. Uživajte!

Posao

Prvi deo nedelje donosi veliki pritasak na poslu. Saradnja nije na zavidnom nivou. Borite se sa kašnjenjem. Vodite računa kako se postavljate u odnosu na nadređene, kao i podređene. Frilenseri imaju problem oko rokova za dostavljanje projekata. Dopunski poslovi se traljavo završavaju. Kako radna nedelja odmiče energija se u potpunosti menja. Sunce i Merkur će se lepo udružiti sa Jupiterom pokušavajući da ispravi stare greške i pritom da krene put novog i drugačijeg.

Novac

Od utorka se Merkur pokreće u 9.kuću, a pritom ići će kroz znak koji lepo gleda na znak Lava. Ova promena vam donosi dobre novčane prilike i zaradu. Uspećete da dobro raspolažete sa novcem. Planirana štednja može da počne.

Zdravlje

Stomačni problemi, virusne infekcije. Pazite na ishranu tokom ove sedmice.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

Pročitajte i:

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. godinu

error: Content is protected !!