Kako da iznenadite voljenog muškarca koji brine o svojoj bradi?

brada i brijanje

Kada je reč o nezi savremenog muškarca, ona je nezamisliva bez brige o bradi i brijanju. Bilo da je vaš muškarca ponosni bradonja ili perfektno izbrijan gospodin, u nastavku teksta vam otkrivamo kako ga možete iznenaditi savršenim poklonom, uz nekoliko saveta o nezi brade i kože posle brijanja!

Muškarce možemo lako svrstati u dve kategorije: one koje ponosno puštaju i oblikuju svoju bradu, i one koji se briju svakog jutra do savršeno glatke kože! U koju god od ovih kategorija da spada vaš muškarac, imamo savršene kvalitetne proizvoda koji će ga oduševiti!

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Proraso USA (@prorasousa) дана

Za urbanog bradonju

Puštanje brade zahteva malo više brige i nege od samog – puštanja! Kao i kosa na glavi, tako i brada zahteva održavanje: pranje, trimovanje, negu pa čak i četkanje. Kako bi brada vašeg muškarca izgledala i mirisala lepo, moraće da se malo potrudi.

Pranje brade

Brade mogu biti prilično “prljave”: dim cigareta, hrana, kijanje… sve to završi na bradi! Zato je prvi korak u nezi pranje brade posebnim šamponom namenjenim nežnoj koži lica.

Mi vam predlažemo Proraso Šampon za bradu Azur Lime.

Nega brade

Kako bi dlačice omekšale il bile negovane, predlažemo da vašem muškarcu nabavite specijalni balzam za bradu ili ulje. Osim što omekšavaju i neguju dlaku, ostavljaju i prelep muževan miris!

Preporučujemo Proraso ulje za negu brade u mirisnoj noti Cypress and Vetiver.

Oblikovanje brade

Kako bi svaka dlačica bila na svom mestu i brada izgledala negovana, vašem muškarcu će biti potreban styling proizvod, poput voska kojim se lako postiže željena čvrstina i forma brade.

Za savršeno izbrijanog džentlmena

Ako je vaš muškarac old-fashioned, poput njegog oca, i ne može da zamisli da ode na posao sa bradom od 3-4 dana, imamo savete i za njega!

Priprema kože pre brijanja

Iskusni berberi će vam reći da je ključ izbegavanja iritacija posle brijanja – adekvatna priprema kože! To znači umivanje i čišćenje kože, a nakon toga krema za omekšavanje kože i brade, koja će umanjiti potencijalne iritacije. Bolje sprečiti nego lečiti!

Naš predlog je Proraso krema pre brijanja Nourish Sandalwood.

Proizvod za brijanje

Pored kvalitenog brijača, veoma važan je i odabir proizvoda koji će podmazati i učiniti brijanje lakšim i efikasnijim. U te svrhe, vaš muškarac može odabrati neki od berberskih favorita, poput sapuna za brijanje, kreme ili pene za brijanje, u zavisnosti od željene teksture.

Šta ako se poseče?

Ovo se dešava čak i iskusnim berberima – ako se vaš muškarac često poseče prilikom brijanja – tu je gel za zaustavljanje krvarenja! Must-have proizvod koji svaki muškarac mora imati u svom neseseru!

After-shave je važan!

I na samom kraju – nega i dezinfekcija kože posle brijanja, uz dobar after-shave losion ili balzam! Ponudite mu negki od osvežavaćih i dugotrajnih mirisnih nota iz Proraso linije i sigurni smo da nećete moći da mu odolite!

Savetujemo mu neki od Proraso after-shave proizvoda!

Kolonjska voda za gospodu

Jedan tako zaboravljen proizvod za muškarce je svakako kolonjska voda. Najmanja koncentracije parfemske note u laganoj osvežavajaćoj kompoziciji, kao stvorena za posao ili dnevnu varijantu. Obradujte ga nekom od 3 mirisne note iz Proraso ponude!

Više o Proraso brendu

Proraso je profesionalni italijanski brend osnovan 1908. godine – sinonim za berbere i kvalitet onog doba. Zasnovan na ideji kvaliteta i italijanskog ugođaja u berberskom salonu, Proraso nudi proizvode za brijanje, after-shave negu, kao i kolekciju za negu brade, s kojom i vi možete imati profesionalni ugođaj u udobnosti vašeg doma.

Proraso proizvodi su idealan poklon za nastupajuću prazničnu sezonu – sigurni smo da nijedan muškarac neće ostati ravnodušan na ovaj italijanski koncept nege!

Proraso proizovde od sada možete poručiti u Lepotica Web-Shopu!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!