Udruženje poslovnih žena Srbije: Kompanija Avon rodno najsenzitivnija kompanija

avon cvet uspeha

Kompanija Avon, kao društveno odgovorna kompanija koja neguje rodnu ravnopravnost u svim aspektima svog poslovanja, proglašena je za rodno najsenzitivniju kompaniju u Srbiji za 2023. godinu na sedamnaestoj dodeli nagrade Cvet uspeha za ženu zmaja i šestoj dodeli nagrade za rodno senzitivnu kompaniju u organizaciji Udruženja poslovnih žena Srbije. Priznanje Rodno najsenzitivnija kompanija dodeljuje se srednjim i velikim kompanijama koje u svom poslovanju primenjuju strategiju društveno odgovornog poslovanja, rukovode se principima Ujedinjenih nacija za osnaživanje žena, primenjuju principe rodne ravnopravnosti i pružaju najbolji model uključivanja žena u lance snabdevanja.

Nagrada za kompaniju Avon

U centru poslovanja kompanije Avon je žena, kako kroz poslovni model, proizvod tako i kroz humanitarne aktivnosti, a kompanija od svog postanka ulaže u osnaživanje, razvoj i motivaciju žena.

Priznanje direktorki prodaje kompanije Avon, Mariji Radaković uručena je na svečanosti CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA u ponedeljak, 30. oktobra 2023. u Operi i teatru Madlenianum.

Mi strateški prepoznajemo važnost žena u rukovođenju i sa ponosom mogu reći da smo za 22 godine poslovanja u Srbiji postali jedan od predvodnika borbe za ekonomsko osnaživanje žena, prepoznati smo po aktivnostima u borbi protiv raka dojke kao i kampanjama u borbi protiv nasilja u porodici. Ponosni smo na činjenicu da se u našoj kompaniji nije teško izboriti se za svoje mesto, biti vidljiv, učiti i napredovati. Smatramo da je najvažnije znati preuzeti odgovornost i inicijativu i razmišljati bez stereotipnih ograničenja i van uobičajenih okvira. Mislim da upravo zato Avon traje i postaje sve snažniji, a osnovni cilj nam je da brend saovakom dugom tradicijom kupcima ponudi mnogo više od proizvoda za lepotu“, istakla je
Marija Radaković prilikom uručenja nagrade.

avon cvet uspeha

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!