Nova Labello® formula neguje usne, uz prirodne sastojke i zaštitu životne sredine

labello nova formula

Koža na našim usnama je tanka i osetljiva i upravo zato im je potrebna posebna nega isigurna zaštita od spoljnih uticaja. Najpopularniji stanovnik svake ženske torbice – Labello®, misli na sve i pruža dugotrajnu negu usana koja sadapazi i na životnu sredinu. Sa željom da zadrži svoju snažnu efikasnost, a istovremeno budu što prirodnije, nove formule u celoj Labello® liniji sada sadrže vrlo visok udeo pažljivo izabranih sastojaka prirodnog porekla.

Labello® asortiman – nova formula

S ponovnim lansiranjem Labello® asortimana nema kompromisa;možete da imate sve – pouzdanu efikasnost i prirodne sastojke spojene u jedan jedini – Labello®❤ koji predstavlja i novo, 100 % reciklabilno pakovanje, bez plastike!

Intenzivna nega usana nikada nije bila tako dobra zahvaljujući sastojcima poput etarski dobijenog shea maslaca i prirodnih ulja obogaćenih vitaminima koji pružaju usnama hidrataciju tokom celog dana. Prepustite se omiljenoj nezi usana uz najdraže Labello® ukuse!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!