Novi brend u Lepotica Beauty Shopu: Poželite dobrodošlicu MorrocanOil-u!

Lepotica Beauty Shop uvek prati trendove i osluškuje kupce kada je reč o profesionalnoj nezi kože, kose i tela. Kako najveći broj naših proizvoda čini profesionalna kozmetika za negu i stajling kose, ovog proleća učinili smo jedan od najpoznatijih svetskih brendova za negu kose – MOROCCANOIL, dostupnim samo na klik od vas!

Moroccanoil je jedan od omiljenih brendova svetskih hair stylista, holivudskih frizera, A-list zvezda kao i profesionalnih salona. Brend koji je 2018. godine proslavio desetogodišnjicu postojanja, vinuo se u zvezde zahvaljujući jednom kultnom proizvodu, od kojeg je sve počelo – Argan Oil tretmanu. U nastavku, saznajte šta MoroccanOil čini tako posebnim, kakvi su njihovi proizvodi i ko stoji iza brenda.

Iza brenda MoroccanOil

Priča MoroccanOila- počela je pre više od 10 godina, sa jednom ženom. Carmen Tal našla se na putovanju, daleko od svog izraelskog doma, dok joj je kosa bila suva i oštećena, i uništena lošom uslugom farbanja. Inspirisana Mediteranom, nanela je arganovo ulje na kosu, i odmah iskusila dubinsku transformaciju! Od oštećene kose dobila je sjajnu, glatku kosu laku za oblikovanje. Momentalno je poželela da magiju arganovog ulja podeli sa ženama širom sveta. Tako je nastao MoroccanOil!


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Moroccanoil (@moroccanoil) дана

Priča o arganovom ulju

Zahvaljujući dubokom, tvrdom korenju arganovog drveta, arganovo ulje je zaista dragoceno. Prebogato je esencijalnim masnim kiselinama, poput omega-3 i omega-6, kao i vitaminom E i antioksidantima. Zato je obožavamo vekovima od strane marokanskih i meditaranskih žena.

Zahvaljujući visokom nivou vitamina, minerala i antoksidanata, arganovo ulje ima moć da revitalizuje kožu, poveća elastičnost i vrati sjaj umornoj i oštećenoj kosi. Arganovo ulje takođe štiti od UV zračenja i neutrališe dejstvo slobodnih radikala.


Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Moroccanoil (@moroccanoil) дана

MoroccanOil: Luksuzni užitak za sva čula

Ono što je počelo kao jedan, revolucionarni proizvod (Argan Oil Treatment), izraslo je u ogromnu liniju za negu kose, od kojih je svaki proizvod sadržao infuziju arganovog ulja, signature sastojka ovog brenda. Sa misijom da pruži najkvalitetniju negu, MoroccanOil je izrastao je ikonski beauty brend. MoroccanOil je PRVI brend za negu kose koji je celu liniju proizvoda zasnovao na arganovom ulju, i time delovao pionirski na celu beauty industriju.

Argan Oil Treatment: baza za celu liniju

Najpoznatiji kultni proizvod, po kome se proslavio ovaj brend je definitivno Argan Oil Treatment. Milioni prodatih bočica tokom više od 10 godina postojanja brenda, oslikava njegov kvalitet. Poseduje moći regeneracije, revitalizacije, ishrane i nege za sve tipove kose, dok ujedno olakšava stilizovanje kose, ubrzava njeno sušenje i dlaci daje sjaj. Ovaj eliksir ima strogo čuvan recept baziran na infuziji ulja argana. Argan Oil Treatment je dobitnik mnogih nagrada beauty magazina i postaje nezamenljiv proizvod – čim ga isprobate.

Poručite ga klikom na OVAJ link.

moroccanoil

Miris MoroccanOil proizvoda

Jedinstven i egzotični miris MoroccanOil proizvoda uzbuđuje čula, a momentalno vas vodi na morski odmor pored plaže ili u luksuzni spa centar. Veoma izražajan i delikatan miris začinske ambre sa slatkim cvetnim notama čine MoroccanOil miris nezaboravnim.

MoroccanOil proizvodi

U Lepotica Beauty Shopu možete naći čitavu MoroccanOil kolekciju proizvoda za negu i oblikovanje kose, kao i najkvalitentije MoroccanOil keramtičke četke za kosu i setove.

Ako niste sigurni odakle da počnete sa brendom MoroccanOil – pišite nam na društvenim mrežama ili nas kontaktitajte putem telefona 060.3555-505, kako bismo vam preporučili vaš idealan MoroccanOil proizvode. Ono sa čime ne možete da pogrešite je svakako Argan Oil Treatment!

morrocanoil

error: Content is protected !!