NOVO u Lepotica Beauty Shop-u: Wet Brush Disney i Frozen 2 četke za kosu

wet brush četke za kosu

Stiže talas noviteta na vreme za prazničnu sezonu: obradujte vaše male i velike princeze najboljom četkom za raščešljavanje na svetu THE WET BRUSH u fenomenalnom Disney i Frozen 2 dezenu! Omiljeni junaci vaših princeza sada krase najprodavaniji model četke za kosu na svet, za češljanje bez muka i suza.

Zašto volimo The Wet Brush četke za kosu?

Kratko i jasno – zato što su najbolje i najprodavanije četke za raščešljavanje kose ikad proizvedene.

Wet Brush su sаvršene četke za korišćenje u toku tuširanja, posle tuširanja, u salonima, na plaži, čak i za decu koja se boje od samog pogleda na četku.

  • Dizajnirana specijalno za mokru kosu – raščešljava sa lakoćom bilo koju vrstu kose. Na prvi pogled čini se da je Wet brush obična četka, međutim samo posle jedne upotrebe shvatićete zašto je ova četka najbolja na tržištu.
  • Tajna Wet Brush™ četke je u novoj tehnologiji i revolucionarnim specijalnim IntelliFlex™ iglicama koje su čvrste, tanke, vrlo fleksibilne a pri tome lagano klize kroz kosu bez čupanja i pravljenja čvorova. Fleksibilnost četke omogućava zaštitu i bezbedno češljanje.
  • Masira vlasište i stimulišu cirkulaciju. Dovoljno čvrste za raščešljavanje najzahtevnije kose i dovoljno nežne za bilo koju kožu glave. Elimiše lomljenje kose bez bola i bez čupanja prilokom češljanja posle pranja kose.
the wet brush četke za kosu

Wet and Dry upotreba

Može sе koristiti na mokroj ili suvoj коsi kao i za češljanje ekstenzija i perika. Wet brush omogućava da svi imaju lepu, meku i zdravu kosu uz raščešljane i uredne uvojke. Budite prvi koji će ovaj proizvod preporučiti prijatelju. Zaboravite na probleme sa češljanjem i najzahtevnije kose.

The Wet Brush Disney kolekcija četki za kosu

Ova kolekcija je inspirana Diznijevim princezama, bez kojih se ne može zamisliti odrastanje nijedne devojčice.

Svaka mala loknasta lepotica ima svoju omiljenu princezu! Wet Brush donosi čaroliju u vaš dom, novim dezenom predivnih Disney princeza. Bilo da vaša mala čupava mezimica, najviše voli Ariel ili Pepeljugu, sigurni smo da vi najviše volite to što više neće biti plakanja i čupanja pri raščešljavanju umršenih loknica. Četke su namenjene za male i velike princeze.

the wet brush četke za kosu

Kolekciju četki čini 6 modela:

CENA svake četke je 1600 RSD u Lepotica Beauty Shop-u.

The Wet Brush Frozen 2 kolekcija četki za kosu

Ledeno kraljevstvo stiže u vaše domove! Odaberi jedan od 4 neodoljiva printa novih Wet Brush Frozen četki za kosu koji će tvoju malu princezu načiniti kraljicom. Pored Anne i Else, u ponudi je i omiljeni trapavko iz ovog kultnog crtanog filma – sneško Olaf. Ovaj model, kao i sve Wet Brush četke do sad, je specijalno dizajniran tako da ne čupa umršene vlasi, smanjujući procenat kidanja i lomljenja kose tokom raščeščljavanja.

the wet brush četke za kosu

Kolekciju četki čini 4 modela:

CENA svake četke je 1600 RSD u Lepotica Beauty Shop-u.

Poručite THE WET BRUSH četku za kosu kao novogodišnji poklon za vašu omiljenu malu ili veliku princezu!

error: Content is protected !!